ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН

Мнениеот HoUs4oOL » 20 фев 2014 15:50

dreben23 написа:Ей никой не вярва, че можем да ги отстраним, още по-добре. :)
Всички давате оценка за видяното в два-три изиграни мача, аз пък съм сигурен, че ще плачат след втория мач. :cry: :cry:
Горките, какъв удар ще е по самочувствието им, ако ги ударим като миналата година. :P Не са изобщо кой знае колко страшни, когато отборите са с равни играчи на терена. :) Зависи обаче какъв състав ще пуснем, защото Венгер може да отпише ШЛ, за да не изпуснем първенството. Ще видим какво ще му хрумне, а и някой от контузените може да се оправи съвсем изненадващо. ;)

Освен Тио и Рамзи кой друг е контузен? :roll:
Уолкът няма да се върне,а Рамзи и да се върне едва ли ще помени нещо,на него така или иначе формата му падна още преди да се контузи.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 фев 2014 17:48

Страхотен коментар на Стефан Стоянов, с който съм напълно съгласен:

''Пеп Гуардиола е отличен треньор. Байерн Мюнхен пък направи феноменален сезон. Спойката между двете страни на този етап е чудесна. Снощи лидерът в Бундеслигата показа, че продължава да е огромен фаворит в Шампионската лига. Успехът срещу Арсенал дойде по-лесно и заради червения картон, но това е част от играта.

През второто полувреме испанският треньор на Байерн показа типичната си тактическа гъвкавост. Ролята на Филип Лам бе ключова. Започна като бек, но капитанът блесна, когато застана в средата на терена. Немецът направи две асистенции и бе познатият лидер.

След почивката баварците играха като Барселона на Пеп, но...бяха малко по-добри. Причината е, че Байерн играе с истинска „деветка“. Дори когато се налага „деветките“ стават две. Казано иначе, Пеп помага на Байерн, но и клубът го обогатява като треньор.

Очевидно е, че в момента никой не желае да се падне с Байерн. Те са основен фаворит, но единият опонент е традицията. Тя сочи, че никой не повтаря успеха в този формат на Шампионската лига.

Основните съперници са ясни. Приятелите на Гуардиола от Барселона винаги могат да създадат проблем, макар че нещо им липсва. Ако Лео Меси навлезе в своята топ форма, тогава Барселона може да спечели всичко.

Стари врагове дебнат Пеп зад ъгъла. Златан Ибрахимович и ПСЖ са много по-добри от преди една година. Отборът израства, а шведът е най-отровният човек във футбола. Не може да понася Гуардиола и би дал всичко, за да го победи. Челси няма потенциала на другите големи фаворити, но Жозе Моуриньо е способен на всякакви „магарии“. Никога не знаем какъв коз ще извади от ръкава. Не се знае къде и как ще паркира автобуса... Стигаме и до Реал Мадрид. Обсебен в желанието си да вземе Десетата, Кралският клуб е готов на всичко. Тимът на Анчелоти е и във форма. Кристиано почина принудително заради наказанието в Примера и вероятно е „гладен“ за футбол. Това може да навлече доста неприятности за съперниците.

Да се върнем на Пеп Гуардиола. Едно нещо не може да му бъде отречено. Той е шефът в Байерн. Отборът е променен, но не самоцелно. Треньорският подход е интелигентен. Суперлативите са излишни, защото тепърва идват мачовете на истината. Арсенал все още не е мерило.''
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 фев 2014 18:11

dreben23 написа:Ей никой не вярва, че можем да ги отстраним, още по-добре. :)
Всички давате оценка за видяното в два-три изиграни мача, аз пък съм сигурен, че ще плачат след втория мач. :cry: :cry:
Горките, какъв удар ще е по самочувствието им, ако ги ударим като миналата година. :P Не са изобщо кой знае колко страшни, когато отборите са с равни играчи на терена. :) Зависи обаче какъв състав ще пуснем, защото Венгер може да отпише ШЛ, за да не изпуснем първенството. Ще видим какво ще му хрумне, а и някой от контузените може да се оправи съвсем изненадващо. ;)

Стига си спамил и разправял за схемите на Арсенал в раздела на Байерн и още повече в темата за мача който отмина. Имате си форум коментирайте тактиката на Венгер там. Иначе ти ще разправяш как ще ни биете май и след като ви отстраним.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 20 фев 2014 23:14

Някои хора се самозабравиха,не сме играели добре,ама искали старата схема и остротата в играта.А какво щеше да ви е мнението,ако Пеп не бе барнал нищо и се бяхме провалили като цяло?Защо ли ми се струва,че пак щеше да има недоволни,този път защото не е променил стилът ни на игра.Защото сме станали предсказуеми и тнт.угодия за всеки няма.Какъвто и футбол да играем,винаги сърцето ми трепва,когато си гледам отбора.Но при някой хора явно не е така,пръкват се най-вече при загуби и когато има кой да критикуват.Един даже расист го раздава"тримата чернокожи"същите тези чернокожи,бяха в основата на требъла.А Алаба е един от най-добрите,ако не и най-добрият ляв бек.Ама дай и него да го сменяме,че вчера не направил добър мач,аман от псевдофенчета и загубеняци в живота.

П.П.Явно всички забравяте,че играхме като гости на втория в английското първенство,а не срещу Фрайбург.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 фев 2014 23:46

Владо ти откакто пишеш тука само търсиш с кой да се заядеш за това което е казал. Това си е форум и можем да коментираме по всякакъв начин играта на отбора. Никой баварец до този момент не е търсил конфронтация по какъвто и да е начин с друг баварец в този форум.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 фев 2014 13:35

Владо написа:Някои хора се самозабравиха,не сме играели добре,ама искали старата схема и остротата в играта.А какво щеше да ви е мнението,ако Пеп не бе барнал нищо и се бяхме провалили като цяло?Защо ли ми се струва,че пак щеше да има недоволни,този път защото не е променил стилът ни на игра.Защото сме станали предсказуеми и тнт.угодия за всеки няма.Какъвто и футбол да играем,винаги сърцето ми трепва,когато си гледам отбора.Но при някой хора явно не е така,пръкват се най-вече при загуби и когато има кой да критикуват.Един даже расист го раздава"тримата чернокожи"същите тези чернокожи,бяха в основата на требъла.А Алаба е един от най-добрите,ако не и най-добрият ляв бек.Ама дай и него да го сменяме,че вчера не направил добър мач,аман от псевдофенчета и загубеняци в живота.

П.П.Явно всички забравяте,че играхме като гости на втория в английското първенство,а не срещу Фрайбург.

То хубаво ама по твоята логика излиза , че английското първенство е няколко класи по Бундеслигата ... защото мача Фрайбург - Байерн завърши при резултат 1:1 ;)
Не го "давам расист" ... аз съм завършен расист . Да наречеш някой чернокож не е обида , когато това отговаря на истината . Обида е ако го наречеш , негро , печка , чернилка и т.н ... В случая това въобще няма значение , защото коментирах играта им . А тя беше много слаба . При Боатенг си беше направо трагична . Алаба може и да е най-добрия ляв бек в света ( със сигурност един от най-добрите ) ... но след като бил един от най-слабите на терена , не виждам какъв е проблема да го кажа в прав текст .
Досега умишлено съм се правил че не забелязвам някои твои коментари и квалификации ... но след като повдигаш темата - можеш да питаш майка си кой точно измежду всички загубеняци те е направил . Ако може да се сети разбира се 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”