Владо написа:Някои хора се самозабравиха,не сме играели добре,ама искали старата схема и остротата в играта.А какво щеше да ви е мнението,ако Пеп не бе барнал нищо и се бяхме провалили като цяло?Защо ли ми се струва,че пак щеше да има недоволни,този път защото не е променил стилът ни на игра.Защото сме станали предсказуеми и тнт.угодия за всеки няма.Какъвто и футбол да играем,винаги сърцето ми трепва,когато си гледам отбора.Но при някой хора явно не е така,пръкват се най-вече при загуби и когато има кой да критикуват.Един даже расист го раздава"тримата чернокожи"същите тези чернокожи,бяха в основата на требъла.А Алаба е един от най-добрите,ако не и най-добрият ляв бек.Ама дай и него да го сменяме,че вчера не направил добър мач,аман от псевдофенчета и загубеняци в живота.
П.П.Явно всички забравяте,че играхме като гости на втория в английското първенство,а не срещу Фрайбург.
То хубаво ама по твоята логика излиза , че английското първенство е няколко класи по Бундеслигата ... защото мача Фрайбург - Байерн завърши при резултат 1:1
Не го "давам расист" ... аз съм завършен расист . Да наречеш някой чернокож не е обида , когато това отговаря на истината . Обида е ако го наречеш , негро , печка , чернилка и т.н ... В случая това въобще няма значение , защото коментирах играта им . А тя беше много слаба . При Боатенг си беше направо трагична . Алаба може и да е най-добрия ляв бек в света ( със сигурност един от най-добрите ) ... но след като бил един от най-слабите на терена , не виждам какъв е проблема да го кажа в прав текст .
Досега умишлено съм се правил че не забелязвам някои твои коментари и квалификации ... но след като повдигаш темата - можеш да питаш майка си кой точно измежду всички загубеняци те е направил . Ако може да се сети разбира се