Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот W84me » 17 фев 2014 18:38

Димов защо е отстранен?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2014 18:54

Или е заради новия договор, или нещо си е отворил устата, беше с последно предупреждение, след като се скара с Пелето на тренировка.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2014 18:55

tevez написа:Или е заради новия договор, или нещо си е отворил устата, беше с последно предупреждение, след като се скара с Пелето на тренировка.

Заради новия договор е.. тъпи ръководители, писна ми на к*ра :evil: :evil: :evil:
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2014 19:07

Ръководството на Левски наказа Даниел Димов да не тренира с първия отбор за две седмици, научи Sportal.bg. Бившият играч на Черно море днес не участва в заниманието с отбора, след като в последната проверка с Урал игра цяло второ полувреме. Следващите 15 дни играещият като централен защитник ще тренира с юношите старша възраст под ръководството на Георги Тодоров. От щаба на "сините" не съобщават причината за отстраняването на футболиста, но става почти сигурно става въпрос за неприлично поведение към един от отговорните фактори на 26-кратните шампиони вечерта след последната контрола на столичани в Кипър. Решението е било взето от спортния директор Христо Йовов и треньорите Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов

През януари двете страни започнаха преговори и все още водят такива за нов контракт, но на този етап не са се разбрали. От клуба са категорични, че не е това причината за изваждането му от първия състав - за наказание точно преди мачовете със Славия и Локомотив (София)

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 17 фев 2014 19:14

siniq_fen написа:
tevez написа:Или е заради новия договор, или нещо си е отворил устата, беше с последно предупреждение, след като се скара с Пелето на тренировка.

Заради новия договор е.. тъпи ръководители, писна ми на к*ра :evil: :evil: :evil:

Може и да не е за това, май пак се е скарал с някой в отбора

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 фев 2014 19:40

bilyaletdinov написа:Не знам откъде, но в Левски има пари :roll: Бай Ганя инак нямаше да го вади и да дава интервю след интервю. Ще им хора, които ще режат вени, ако дойде Флойд.

Някои са започнали с кълцането още след идването на Бастос. ;)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 фев 2014 21:18

Син до гроб_ написа:
bilyaletdinov написа:Не знам откъде, но в Левски има пари :roll: Бай Ганя инак нямаше да го вади и да дава интервю след интервю. Ще им хора, които ще режат вени, ако дойде Флойд.

Кой е тоя :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 фев 2014 21:33

За жалост, си прав! Таман Ицо почна да се справя и се обърнахме към школата, свихме малко бибетата и излишните харчове, и хоп-някъде стана заварка! Индикации има от месец, но напоследък стана ачик-ачик. Сега и сектора ще почнат, а щом и НСПП се появи и зави жално като койот, заеби...
Не ме радва мен таз новина, но да видим. Поне първоначалните ми опасения се опровергаха-не е по ЛАФКАджийска линия, а по талмудска...Което пък може да значи, че газта ще тръгне на юг. Може и за добро да е, да изчакаме!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 фев 2014 21:37

На мен не ми харесва,че подписахме и с Божинов и с Бастош краткотрайни договори.Да,с Бастош е до края на годината,но ако се класираме за Европа,той ще остане и после зимата,ще си тръгне без пари.Същото и важи за Валери.Съмнявам се да иска да си поднови контракта особено ако е направил супер сезон и го искат доста отбори.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 фев 2014 21:43

Red joker написа:
Син до гроб_ написа:

Кой е тоя :roll:

Ще разбереш на 8-март.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”