Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Димов защо е отстранен?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Или е заради новия договор, или нещо си е отворил устата, беше с последно предупреждение, след като се скара с Пелето на тренировка.
tevez написа:Или е заради новия договор, или нещо си е отворил устата, беше с последно предупреждение, след като се скара с Пелето на тренировка.
Заради новия договор е.. тъпи ръководители, писна ми на к*ра

Само Левски!
Ръководството на Левски наказа Даниел Димов да не тренира с първия отбор за две седмици, научи Sportal.bg. Бившият играч на Черно море днес не участва в заниманието с отбора, след като в последната проверка с Урал игра цяло второ полувреме. Следващите 15 дни играещият като централен защитник ще тренира с юношите старша възраст под ръководството на Георги Тодоров. От щаба на "сините" не съобщават причината за отстраняването на футболиста, но става почти сигурно става въпрос за неприлично поведение към един от отговорните фактори на 26-кратните шампиони вечерта след последната контрола на столичани в Кипър. Решението е било взето от спортния директор Христо Йовов и треньорите Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов
През януари двете страни започнаха преговори и все още водят такива за нов контракт, но на този етап не са се разбрали. От клуба са категорични, че не е това причината за изваждането му от първия състав - за наказание точно преди мачовете със Славия и Локомотив (София)
siniq_fen написа:tevez написа:Или е заради новия договор, или нещо си е отворил устата, беше с последно предупреждение, след като се скара с Пелето на тренировка.
Заради новия договор е.. тъпи ръководители, писна ми на к*ра![]()
![]()
Може и да не е за това, май пак се е скарал с някой в отбора
- Син до гроб_
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Не знам откъде, но в Левски има париБай Ганя инак нямаше да го вади и да дава интервю след интервю. Ще им хора, които ще режат вени, ако дойде Флойд.
Някои са започнали с кълцането още след идването на Бастос.

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Син до гроб_ написа:bilyaletdinov написа:Не знам откъде, но в Левски има париБай Ганя инак нямаше да го вади и да дава интервю след интервю. Ще им хора, които ще режат вени, ако дойде Флойд.
Кой е тоя

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
bilyaletdinov написа:Не знам откъде, но в Левски има париБай Ганя инак нямаше да го вади и да дава интервю след интервю. Ще им хора, които ще режат вени, ако дойде Флойд.
За жалост, си прав! Таман Ицо почна да се справя и се обърнахме към школата, свихме малко бибетата и излишните харчове, и хоп-някъде стана заварка! Индикации има от месец, но напоследък стана ачик-ачик. Сега и сектора ще почнат, а щом и НСПП се появи и зави жално като койот, заеби...
Не ме радва мен таз новина, но да видим. Поне първоначалните ми опасения се опровергаха-не е по ЛАФКАджийска линия, а по талмудска...Което пък може да значи, че газта ще тръгне на юг. Може и за добро да е, да изчакаме!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
На мен не ми харесва,че подписахме и с Божинов и с Бастош краткотрайни договори.Да,с Бастош е до края на годината,но ако се класираме за Европа,той ще остане и после зимата,ще си тръгне без пари.Същото и важи за Валери.Съмнявам се да иска да си поднови контракта особено ако е направил супер сезон и го искат доста отбори.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Син до гроб_
- Контакти:
Red joker написа:Син до гроб_ написа:bilyaletdinov написа:Не знам откъде, но в Левски има париБай Ганя инак нямаше да го вади и да дава интервю след интервю. Ще им хора, които ще режат вени, ако дойде Флойд.
Кой е тоя
Ще разбереш на 8-март.
Нашата сила обединява победители !