ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН

Мнениеот MCMXIII » 17 фев 2014 16:50

Гусин дребен, играч за 50 млн. Ойро звездЪ ли е? Или купихте такъв за втория отбор :shock:
Арсенал не води на 2-я с 25 точки, защото пада с по 5:1 от 4-я, 6 на нещо от друг и те така. Факт е, че всичко може да се случи на този осминафинал, но някои от БАЙЕРН били наляли гипса :o По- сериозно! Що бъркаш възпитаното мнение със страх :?: Или не знаеш, какво е уважение...

Ще спра дотук от уважение към Зидан и Удоджи.

Поздрави!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 фев 2014 17:11

Почна се. Старата песен на нов глас. Преди всеки мач на Байерн в ШЛ сме отписвани ще бъдем размазани и т.н. пък то какво стана... Внимавайте да не се повтори сценария особено някои.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 фев 2014 17:46

За жалост тази среща съвпада с Милан и Атлетико..... Нека станат хубави мачове и да се играят продължения и дузпи :)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 17 фев 2014 18:35

Към фена на Арсенал, да ти напомня ли че Сити, който ние разглобихме на техния терен ви би 6-3.
Така че дори и Байерн да играеше във Висшата Лига, щеше да мачка.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 17 фев 2014 20:17

dreben23 написа:Време е и за големият мач! :)
Колкото и странно да прозвучи Арсенал е по-добър от Байерн, защото и конкуренцията, която срещаме във вътрешното първенство е много по-голяма! При това се справяме с малък брой футболисти, затова имат поводи да се притесняват. Байерн е много добър отбор, но Арсенал няма какво да губи, излизаме, надиграваме ги, детронираме ги и после им взимаме и трофея! Според мен ако Арсенал отстрани Байерн, няма да има кой да ни спре до финала! ;)
Така че ние нямаме поводи да се притесняваме преди мача, но те имат, защото Арсенал е по-силен от миналата година!

Пък и трябва да печеля нов бас, ако е късмет.

Сега малко по-сериозно, напоследък виждам много пробойни в защитата ни, но пък компенсираме с добра игра в атака и най-вече изключително висока успеваемост пред гола, още един компонент от който баварците трябва да се тревожат.
Трудно ще е, но не е невъзможно, върнахме си и самочувствието и знаете какво правят артилеристите след това- побеждаваме.

Разбрах, че Артета е наказан и ще пропусне мача, но пък той не се представяше на ниво в последно време, да не кажа, че беше най-слабият и това също може да се отрази положително за играта на отбора в средата на терена, където ще се печели и мача. Който от двата от отбора овладее средата на терена, той ще излезе и краен победител. Притеснява ме доста и слабата форма на Санти Касорла напоследък.
Всичко обаче зависи от един човек-Месут Йозил, защото ако му потръгне играта, може да стане доста интересно. Разбира се, за целта Росицки и Уилшър трябва да спечелят центъра на терена.
Ние също трябва да подходим внимателно към двубоя, защото създаваме доста малко голови положения и с един по-сериозен отбор като Байерн М това ще се окаже проблем. Още повече, че Оливие Жиру е доста зле на моменти, когато трябва да се нанесе решителен удар. В девет от десет случая ще пропусне, затова пък играта му с глава е доста добра.
Ще се радвам обаче ако Венгер отново заложи на Яя Саного, дебютът му беше много добър вчера и ми се видя много по-стабилен от Жиру, което отново може да е изненада за съперника. Ние нямаме и много варианти!
Успех на момчетата, а прогнозата ми за мача е много дръзка 3:1 за Арсенал. :) :P

Разбира се. Покажи ми конкуренция в немската бундеслига и ме убеди в обратното, виж каква е в Премиършип, виж футболистите на Арсенал в момента и после ме питай дали съм сериозен. :)
Ако Венгер имаше толкова много звезди като в другите отбори, Арсенал щеше да е с требъл всяка година! :)
Вижте от колко малко потенциал прави отбор и тогава ми кажете, че не съм сериозен. Арсенал впечатлява и това никой не може да го отрече-контузени, никакви трансфери, нападател и половина и всички се страхуват от Арсенал!
Лесно е когато имаш звезди, но само Венгер може да направи отбор без звезди и си го прави всяка година и в един момент ще берем и плодовете на труда му! :) Създава такъв колектив, че всеки да му завиди.. :P

Колега,такова самочувствие чак феновете на Байерн къде направиха требъл нямат,
чак всички да ги е страх от Арсенал,
доста по-добре сте този сезон,ама и Сити и Пул ви ушиха много яко та и Юнайтед.
Имали сте доста години в които сте имали поне 3-4 звезди ама не сте правили требъл всяка година.
В всеки отбор има контузени,част от играта са.
То зимата и Сити,Реал,Байерн,Борусия,Барса,Юнайтед,ПСЖ,Атлетико и Милан не са правили големи трансфери.
Далеч съм от мнението,че Арсенал са слаб отбор и ,че на Байерн ще им е лесно,ама дай да бъдем поне малко реалисти.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 17 фев 2014 22:33

MCMXIII написа:Гусин дребен, играч за 50 млн. Ойро звездЪ ли е? Или купихте такъв за втория отбор :shock:
Арсенал не води на 2-я с 25 точки, защото пада с по 5:1 от 4-я, 6 на нещо от друг и те така. Факт е, че всичко може да се случи на този осминафинал, но някои от БАЙЕРН били наляли гипса :o По- сериозно! Що бъркаш възпитаното мнение със страх :?: Или не знаеш, какво е уважение...

Ще спра дотук от уважение към Зидан и Удоджи.

Поздрави!!!

Благодаря за което! :)
Дано стане истинско дерби, колкото и да не лидер вярва!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 17 фев 2014 23:30

dreben23 написа: Който от двата от отбора овладее средата на терена, той ще излезе и краен победител.
...
Успех на момчетата, а прогнозата ми за мача е много дръзка 3:1 за Арсенал. :) :P

В мача е възможно всичко, но точно това изказване ми се струва доста утопично. Не е невъзможно, но при този пресинг, който налага Гуардиола при всяка загуба на топката и при положение, че дори централните защитници се включват в този пресинг ще бъде много трудно. При това на тази позиция Байерн има уникални играчи (ако реши треньора да ги сложи там).

От друга старана съм останал с впечатлението, че Венгер не изповядва философията да налага силен пресинг в центъра, а оставя противника до навлезе малко по навътре в половината на Арсенал. Може и да ми е грешно впечатлението, но все пак ако Арсенал иска да се противопостави и да затрудни Байерн максимално, ми се струва, че трябва да приложат и някои други методи. От друга страна Арсенал е много зависим от Йозил, а в Байерн има играчи, които не само го познават добре, но и му противодействат доста успешно.

ПП. Достигна ми до ушите, че феновете на Арсенал са планували хореография, което в Англия е уникална рядкост!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 фев 2014 23:52

Съдия на мача ще е Никола Рицоли.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 фев 2014 00:21

Той ни свири онзи мач в Манчестър срещу Юнайтед през 2010 година и тазгодишния финал в ШЛ срещу Дортмунд.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 18 фев 2014 00:41

Я! :shock:

http://redaction.org.uk/

В посочената страница особено ми хареса ето това изречение...

"This is one game where we need everybody to play their part. Most people say they want a fantastic atmosphere in our stadium, and that we should be more like fans in Germany."
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Байерн”