Арсенал не води на 2-я с 25 точки, защото пада с по 5:1 от 4-я, 6 на нещо от друг и те така. Факт е, че всичко може да се случи на този осминафинал, но някои от БАЙЕРН били наляли гипса
Ще спра дотук от уважение към Зидан и Удоджи.
Поздрави!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dreben23 написа:Време е и за големият мач!![]()
Колкото и странно да прозвучи Арсенал е по-добър от Байерн, защото и конкуренцията, която срещаме във вътрешното първенство е много по-голяма! При това се справяме с малък брой футболисти, затова имат поводи да се притесняват. Байерн е много добър отбор, но Арсенал няма какво да губи, излизаме, надиграваме ги, детронираме ги и после им взимаме и трофея! Според мен ако Арсенал отстрани Байерн, няма да има кой да ни спре до финала!![]()
Така че ние нямаме поводи да се притесняваме преди мача, но те имат, защото Арсенал е по-силен от миналата година!
Пък и трябва да печеля нов бас, ако е късмет.
Сега малко по-сериозно, напоследък виждам много пробойни в защитата ни, но пък компенсираме с добра игра в атака и най-вече изключително висока успеваемост пред гола, още един компонент от който баварците трябва да се тревожат.
Трудно ще е, но не е невъзможно, върнахме си и самочувствието и знаете какво правят артилеристите след това- побеждаваме.
Разбрах, че Артета е наказан и ще пропусне мача, но пък той не се представяше на ниво в последно време, да не кажа, че беше най-слабият и това също може да се отрази положително за играта на отбора в средата на терена, където ще се печели и мача. Който от двата от отбора овладее средата на терена, той ще излезе и краен победител. Притеснява ме доста и слабата форма на Санти Касорла напоследък.
Всичко обаче зависи от един човек-Месут Йозил, защото ако му потръгне играта, може да стане доста интересно. Разбира се, за целта Росицки и Уилшър трябва да спечелят центъра на терена.
Ние също трябва да подходим внимателно към двубоя, защото създаваме доста малко голови положения и с един по-сериозен отбор като Байерн М това ще се окаже проблем. Още повече, че Оливие Жиру е доста зле на моменти, когато трябва да се нанесе решителен удар. В девет от десет случая ще пропусне, затова пък играта му с глава е доста добра.
Ще се радвам обаче ако Венгер отново заложи на Яя Саного, дебютът му беше много добър вчера и ми се видя много по-стабилен от Жиру, което отново може да е изненада за съперника. Ние нямаме и много варианти!
Успех на момчетата, а прогнозата ми за мача е много дръзка 3:1 за Арсенал.![]()
Разбира се. Покажи ми конкуренция в немската бундеслига и ме убеди в обратното, виж каква е в Премиършип, виж футболистите на Арсенал в момента и после ме питай дали съм сериозен.
Ако Венгер имаше толкова много звезди като в другите отбори, Арсенал щеше да е с требъл всяка година!
Вижте от колко малко потенциал прави отбор и тогава ми кажете, че не съм сериозен. Арсенал впечатлява и това никой не може да го отрече-контузени, никакви трансфери, нападател и половина и всички се страхуват от Арсенал!
Лесно е когато имаш звезди, но само Венгер може да направи отбор без звезди и си го прави всяка година и в един момент ще берем и плодовете на труда му!Създава такъв колектив, че всеки да му завиди..
MCMXIII написа:Гусин дребен, играч за 50 млн. Ойро звездЪ ли е? Или купихте такъв за втория отбор![]()
Арсенал не води на 2-я с 25 точки, защото пада с по 5:1 от 4-я, 6 на нещо от друг и те така. Факт е, че всичко може да се случи на този осминафинал, но някои от БАЙЕРН били наляли гипсаПо- сериозно! Що бъркаш възпитаното мнение със страх
Или не знаеш, какво е уважение...
Ще спра дотук от уважение към Зидан и Удоджи.
Поздрави!!!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
dreben23 написа: Който от двата от отбора овладее средата на терена, той ще излезе и краен победител.
...
Успех на момчетата, а прогнозата ми за мача е много дръзка 3:1 за Арсенал.![]()
[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта