"Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Re: "Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Мнениеот kikooo1912 » 17 фев 2014 10:58

Син до гроб_ написа:
kikooo1912 написа:Или никой не ме е разбрал, или се правите че не разбирате. Ако Лудогорец играеше срещу Лацио и от това не зависеше коефицента на Левски при следващо класиране за евротурнирите ОК, няма проблеми, подкрепяйте който си искате. Но при положение че победа на Лудогорец повишава коефицента на Левски, защо ще подкрепяте Лацио в ущърб на собствения си отбор????????????????????????????????????????????????????????

Докато победите на Лудогорец носят точки на България, то мачовете им в Европа естествено са национална кауза. Логиката е елементарна но явно мозъците ви са по елементарни.

Защо мачовете на Левски, в които имаше анти-българско отношение, както написах по-назад в темата, не бяха национална кауза тогава, пак те питам, папагал турски??????????! Ти четеш ли въобще или държиш да се напише на майчин език, както искат вашите спонсори??

Ти си най-доброто доказателство на тезата, че всеки отбор си заслужава феновете. Благодарение на фенове като теб ви слагат под общ знаменател всичките, макар че има много интелигентни фенове, които се срамуват от вас, но те за жалост едва ли ще се върнат на стадиона. Аз няма да споря с теб и да ти вадя доказателства за каквото и да било, ако искаш да спориш с някой, може да спориш с Наско Сираков, той е на моето мнение. Щом легендите ви казват в очите, че вие сте проблема, а вие дори не се замисляте над това, аз нямам какво повече да кажа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2014 10:59

Andrew Eldritch написа:
Tommi написа:
dreben23 написа:
Tommi написа:Стига с това криворазбрано родолюбие. Ще ви помоля да не окачествявате частния отбор на Домусчиев като България. Като сте толкова големи родолюбци и милеете за родното, защо не спрете да пазарувате в чужди търговски вериги, да купувате чужди стоки и продукти и т.н. Логиката е същата. Бай Иван си е напревил някаква фирма и произвежда някакъв продукт, но вие не подкрепяте българското, а купувате чуждестраннен продукт поради някаква причина.

Защото няма родни! :cry: Покажи ми нещо българско! :(

Каквото се сетиш. Случвало ли ти се е да пиеш Кока-Кола, вместо българската Дерби Кола да речем? Ако отговорът е да, значи и теб трябва да те броим към родоотстъпниците. :)

А ако не пия нито една от двете гнусотии? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Може да не пиеш, но може да ти се е случвало поне веднъж. ;) Или пък опитвал ли си някое чуждо захарно изделия, пренебрегвайки "Захарни заводи" - Горна Оряховица? :) Само български дрехи ли купуваш или някой път случайно ти се е случвало да купиш и някоя китайска/турска стока? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 17 фев 2014 10:59

Всъщност и аз не виждам нищо нередно. Всеки има право да подкрепи отбора на когото е фен.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 фев 2014 11:01

warhead написа:
Син до гроб_ написа:
kikooo1912 написа:Или никой не ме е разбрал, или се правите че не разбирате. Ако Лудогорец играеше срещу Лацио и от това не зависеше коефицента на Левски при следващо класиране за евротурнирите ОК, няма проблеми, подкрепяйте който си искате. Но при положение че победа на Лудогорец повишава коефицента на Левски, защо ще подкрепяте Лацио в ущърб на собствения си отбор????????????????????????????????????????????????????????

Докато победите на Лудогорец носят точки на България, то мачовете им в Европа естествено са национална кауза. Логиката е елементарна но явно мозъците ви са по елементарни.

Защо мачовете на Левски, в които имаше анти-българско отношение, както написах по-назад в темата, не бяха национална кауза тогава, пак те питам, папагал турски??????????! Ти четеш ли въобще или държиш да се напише на майчин език, както искат вашите спонсори??

Срещу вас пък,кой е викал бре???Вие така се оа*вате до ушите пък ако има и някой да вика против вас ще е мазало!Не стига,че срамите страната не само в Европа ами и Азия ами тръгнал и акъл да ръси!
П.С.Няма нищо лошо фенове да си подкрепят който отбор искат те затова са фенове.Лошото е когато един отбор се определя за отбора на "народа" и в същото време управата му изсира това ла*но!Никой не напада феновете на Левски,а самата управа за тая тъпотия!

Ти тъп ли си или така ти отърва?! Кой бил викал срещу нас?! Марсианците, може би! Те бяха при Галатасарай, те бяха при феновете на Ливърпул на 3-ти март, те писаха телеграма за успех на ФК Баку за мача им срещу Левски! Ех тия марсианци, защо пък бяха и с червени шалове.....?? :roll: :?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 фев 2014 11:02

Tommi написа:Стига с това криворазбрано родолюбие. Ще ви помоля да не окачествявате частния отбор на Домусчиев като България. Като сте толкова големи родолюбци и милеете за родното, защо не спрете да пазарувате в чужди търговски вериги, да купувате чужди стоки и продукти и т.н. Логиката е същата. Бай Иван си е напревил някаква фирма и произвежда някакъв продукт, но вие не подкрепяте българското, а купувате чуждестраннен продукт поради някаква причина.

Имам същото основание да нарека "Левски" частния отбор на Батков (или на Майкъл Чорни, международния престъпник).
Недей бърка пазаруването с подкрепата за спорта! Тези неща нямат нищо общо. При първото задоволяваш потребностите си от храна и други нужди на база качество на стоката и нейната цена. Това е задоволяване на човешките нужди от базово ниво основно за облекло и храна. При равни условия и дори леко в ущърб на българското, родолюбецът пак го избира. Но като тръгнеш да търсиш истинско качество, много често няма да го намериш с българска марка. По подобна логика можеш да гледаш европейски мачове, защото по българските терени го няма това качество. Но това няма връзка с принадлежността на сърцето. Да си фен и да подкрепяш е съвсем друго ниво.
Признайте си, че основната ви движеща сила не е подкрепата, а омразата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 фев 2014 11:04

Ивайло Лудогорец написа:Неможе . Дано не им дадат ! Мърши ..Няма кво друго да кажа . Отвращават ме такива действия .

Има левскари, които харесват Лацио още преди ти да знаеш, че Лудогорец или Антибиотик ли там както ти се казва отбора е съществувал. Да не говорим, че Лацио в България има повече фенове от Лудогорец.
Аз не бих ходил, защото нито харесвам Лацио, нито ми допада идеята да ходя да подкрепям италиански отбор срещу български(доколкото Лудогорец може да се нарече български отбор).
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 фев 2014 11:06

Всеки може да си подкрепя,когото иска,но да поискаш официално билети за организиране на подкрепа за чужд отбор в България срещу български...безумие,типично за сините.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 17 фев 2014 11:06

zlatan написа:
Ивайло Лудогорец написа:Неможе . Дано не им дадат ! Мърши ..Няма кво друго да кажа . Отвращават ме такива действия .

внимавай как се изразяваш селяк резан-няма да обвиняваш всички тук само заради някаква клюка на някоя си медия.
Не можете да ни задължите да ви подкрепяме и разберете в България подкрепям само Левски и Национала.

Вие не разбирате . Никой не иска да ни подкрепят против волята им . Просто не смятам за нормално българи да викат ПРОТИВ български отбор . ПРОТИВ , а не просто да подкрепят отбор на който симпатизират. Който иска да гледа Лацио на който симпатизира да заповяда като нормален човек в някой сектор , а не да ходи да си прави минети с макароните в сектора за гости и да викат против Лудогорец . Това немога да го разбера . Който и чужд отбор да дойде да играе с който и да е български няма как да викам против българите , колкото и да симпатизирам на чуждия отбор . Селяк си ти и резани може да има у твоето село ...

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 фев 2014 11:07

kikooo1912 написа:
Син до гроб_ написа:

Ти си най-доброто доказателство на тезата, че всеки отбор си заслужава феновете. Благодарение на фенове като теб ви слагат под общ знаменател всичките, макар че има много интелигентни фенове, които се срамуват от вас, но те за жалост едва ли ще се върнат на стадиона. Аз няма да споря с теб и да ти вадя доказателства за каквото и да било, ако искаш да спориш с някой, може да спориш с Наско Сираков, той е на моето мнение. Щом легендите ви казват в очите, че вие сте проблема, а вие дори не се замисляте над това, аз нямам какво повече да кажа.

Аз на мача няма да ходя, ако това те интересува! Зададох ти въпроси, защо не отговориш, а само ръсиш простотии? Какви фенове като мен: нито членувам във фракция или организация, нито ще отида на мача на Лацио! Лицемерието, което показваш ме дразни и погнусява, корпоративно фенче! Пак те питам: Защо мачовете на Левски, в които имаше анти-българско отношение, както написах по-назад в темата, не бяха национална кауза тогава? Пак ли ще ми отговориш с общи приказки за общи знаменатели и Сираков? Конкретен въпрос ти зададох.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 фев 2014 11:07

Кое му е българското на Лудогорец като повечето му фенове са турчоля бе?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”