Син до гроб_ написа:kikooo1912 написа:Или никой не ме е разбрал, или се правите че не разбирате. Ако Лудогорец играеше срещу Лацио и от това не зависеше коефицента на Левски при следващо класиране за евротурнирите ОК, няма проблеми, подкрепяйте който си искате. Но при положение че победа на Лудогорец повишава коефицента на Левски, защо ще подкрепяте Лацио в ущърб на собствения си отбор????????????????????????????????????????????????????????
Докато победите на Лудогорец носят точки на България, то мачовете им в Европа естествено са национална кауза. Логиката е елементарна но явно мозъците ви са по елементарни.
Защо мачовете на Левски, в които имаше анти-българско отношение, както написах по-назад в темата, не бяха национална кауза тогава, пак те питам, папагал турски??????????! Ти четеш ли въобще или държиш да се напише на майчин език, както искат вашите спонсори??
Ти си най-доброто доказателство на тезата, че всеки отбор си заслужава феновете. Благодарение на фенове като теб ви слагат под общ знаменател всичките, макар че има много интелигентни фенове, които се срамуват от вас, но те за жалост едва ли ще се върнат на стадиона. Аз няма да споря с теб и да ти вадя доказателства за каквото и да било, ако искаш да спориш с някой, може да спориш с Наско Сираков, той е на моето мнение. Щом легендите ви казват в очите, че вие сте проблема, а вие дори не се замисляте над това, аз нямам какво повече да кажа.