Iceberg написа:ralimavridov написа:Колкото и да не ми се иска,с този състав ще си попадаме малко пролетта.Не се надявам на нещо,а просото ще си ходя на мачове за удоволствие,и заради самия Черно море.Няма как с 11 човека и 0 резерви да очаквам нещо повече.
Аз лично нямам никакви надежди.Просто ще си гледам отбора без много напрежение,а ако вземем и някоя победа,супер...
Нали не си забравил Рали, че ни трябва поне една от следващите три мача?! 3 точки и после... и аз почти като тебе. Само дето си мисля, че няма да сме толкова беззъби в сериозните мачове и ще покажем по-добра игра. Надявам се Гонзо да се е наизпробвал и наекспериментирал вече... Навън ще се затваряме и може лошо да изненадваме на контра, стига Живко да не здава багажа тъй лесно както днес например на няколко пъти и вирнатия нос на Китанов да се върне на мястото си и да запази на тая врата, както в началото. Щото днес "аз съм, ти си", на два-три пъти и накрая.. таралежа в мрежата. Дано тренера ни е намерил отговори на връхлетялите го въпроси и продължи с иначе доброто си представяне, както досега. Не сме чак толкова слаби мисля, въпреки, че днес разочаровахме. А що се отнася до надежди.. имам. И те са в това, да успеят поне двама от по-младите да пробият на добро ниво и още поне двама да дадат заявка за развитие за следващата година. Иначе.. язък за всичко.
"Надежда всяка тука оставете".