Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот зеления » 14 фев 2014 23:55

Iceberg написа:
ralimavridov написа:Колкото и да не ми се иска,с този състав ще си попадаме малко пролетта.Не се надявам на нещо,а просото ще си ходя на мачове за удоволствие,и заради самия Черно море.Няма как с 11 човека и 0 резерви да очаквам нещо повече.
Аз лично нямам никакви надежди.Просто ще си гледам отбора без много напрежение,а ако вземем и някоя победа,супер...

Нали не си забравил Рали, че ни трябва поне една от следващите три мача?! 3 точки и после... и аз почти като тебе. Само дето си мисля, че няма да сме толкова беззъби в сериозните мачове и ще покажем по-добра игра. Надявам се Гонзо да се е наизпробвал и наекспериментирал вече... Навън ще се затваряме и може лошо да изненадваме на контра, стига Живко да не здава багажа тъй лесно както днес например на няколко пъти и вирнатия нос на Китанов да се върне на мястото си и да запази на тая врата, както в началото. Щото днес "аз съм, ти си", на два-три пъти и накрая.. таралежа в мрежата. Дано тренера ни е намерил отговори на връхлетялите го въпроси и продължи с иначе доброто си представяне, както досега. Не сме чак толкова слаби мисля, въпреки, че днес разочаровахме. А що се отнася до надежди.. имам. И те са в това, да успеят поне двама от по-младите да пробият на добро ниво и още поне двама да дадат заявка за развитие за следващата година. Иначе.. язък за всичко.

"Надежда всяка тука оставете".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 фев 2014 13:48

Това което става в Черно море би било смешно,ако не беше трагично.Няма друг такъв футболен отбор в България да играе в Първенство за мъже само с 11 играчи и резерви от ученици.Още повече,че става за отбор който ще играе в първата седмица на А група :!: Това е меко казано подигравка с отбора и с феновете му и Варна,като най-стария футболен град.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 фев 2014 14:37

Sole написа:Това което става в Черно море би било смешно,ако не беше трагично.Няма друг такъв футболен отбор в България да играе в Първенство за мъже само с 11 играчи и резерви от ученици.Още повече,че става за отбор който ще играе в първата седмица на А група :!: Това е меко казано подигравка с отбора и с феновете му и Варна,като най-стария футболен град.

+ 1 000 000!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 15 фев 2014 15:04

Да и моето мнение е горе-долу като на повечето коментирали тук :( Макар че юношите ме изненадаха вчера приятно с някои отигравания, стараха се, можеха и да отбележат гол - но имат много още да учат и не може да ги хвърляме наведнъж всички в мачовете. Притеснява ме и това, че явно се опитват да се освободят и от Окоро и тогава съвсем ще останем без крила :evil: Вчера например Венков получаваше на 2-3 пъти перспективни топки, тръгваше напред, но нямаше с кой да взаимодейства, няма го шилото Райков. Споделям мнението на Айсберга, експериментите на Гонзо бяха неудачни и много рядко се получаваше нещо интересно. Според мен Божилов трябва да седне на пейката, а Бергонси да е титуляр и да уплътни средата на терена, че вчера издишахме там.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 15 фев 2014 15:28

Да повечето от юношите ни имат качества,но естествено им липсва опит и самочуствие за да играят на ниво при мъжете.Подкрепям че можеха да се пуснат два трима като резерви в контролата,а не изведнъж изцяло нов отбор от млади моряци.Влязоха с голям хъс в мача.Но ми харесаха малките моряци. :geek:

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 15 фев 2014 21:51

Колеги, подмладяване се прави плавно, с ясна визия и стратегия за бъдещето. А не като нас - след края на една по4ти перфектна есен, с реални шансове за третото място, без да преувели4аваме. Това, 4е господата от ТИМ нямат никакви амбиции и цели е друго, но ние феновете се разме4тахме, амбициозния и надъхан Гонзо - също.
Това,което правят в Литекс например, е съвсем разли4но. Гришата налива доста пари в база, в школата, а в мъжкия им отбор редом до юношите имат такива опитни игра4и като Илко Пиргов, Том, Пламен Николов, Юрген Джазула и още няколко 4ужденци на прили4но ниво. Така, 4е сравненията с Литекс не са много уда4ни и то4ни. Имам и 4увството, 4е господата от ТИМ нещо се надъхаха в пове4ко, като видяха, 4е излизат такива таланти като Расим и Китанов най-ве4е, и хайде и ние ще бълваме един след друг невероятни таланти. То това си е идеално, ама може да стане с много търпение, футболни хора в ръководството, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и т.н.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2014 02:13

Как игра Добруджа ?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 фев 2014 13:02

Мога да кажа,че юношите ни са много качествени.Някои от тях,да кажем 2-3 са бъдещи звезди дори ако не му отпуснат края.Не вярвам в мачовете Гонзо да пуска 11 юноши,но съм повече от оптимист за самите момчета....за Черно Море не знам.Дори и да блесне като гледам ще му направят бърз пласмент на някъде си...Но тук нищо не можем да направим ние.Дали бием или не,дали има нов стадион или не,дали гоним цели или не трябва да си гледаме мачовете и това е,ако щете и да се кефим на тази плеяда качествени млади момчета от които отново подчертавам - страхотно бъдеще имат 2-3 засега начело с Бекир Расим.Нещо повече,много добре ми се видя Николай Минков,още от предните контроли,точно на поста на Беки е и той и като цяло се радвам,че най-големите таланти са все атакуващи футболисти с фантазия,че ми писна от дефанзивни и рендета.Резултата от вчера разбира се не е от никакво значение,но някои неща ми направиха впечатление и то не с много добро.Първото е самочувствието на Жоро Китанов.Ако бяхме един юношески отбор веднага бих аплодирал и с 2 ръце да му връча капитанската лента,роден лидер и перде...ама не сме юношески отбор и от огромното му самочувствие ще берем някои ядове!!!Сетете се за мача с Левски и двете му БЕЗУМНИ грешки от самочувствие преголямо,в едната Котев и Венков го навикаха,а в другата получихме смешен гол дето замалко да ни коства победата.В контекста на това..слава Богу,че Котев е тука и ще носи лентата.Той е истински капитан,вижда се,опит,рутина,класа,характер...ако си беше тръгнал имайте предвид,че този колектив щеше да се сгромоляса и както в ЦСКА навремето младите дупета скачаха на старите и нищо не ставаше така щеше да е и при нас...но за разлика от един Дани Г примерно,то влиянието и авторитета на Котев се усещат много силно.В никакъв случай не бива да бъде изпускан този играч!Същото важи и за Венков.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 16 фев 2014 13:02

ЗА ВСИЧКИ ВСЕ ОЩЕ НЕРАЗБРАЛИ:
Догодина(независимо в коя група)ще играем с юношите и само с юношите!Няма Гонзо,няма Венков,к'ви 5 лева!Единият му липсвал Окоро,другият бленува за Бакалов,третият крила му се приискали!Нищо не ни трябва,щом ще е за един ПОЛУсезон!Ако Ловеч бият Берое - повечето от младите трябва да получат своя шанс (и то като ТИТУЛЯРИ)!

Върни се в “Черно море”