Бундеслига: 21- и кръг, БАЙЕРН - ФРАЙБУРГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Бундеслига: 21- и кръг, БАЙЕРН - ФРАЙБУРГ

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 фев 2014 20:01

Neron написа:Капитане последните години Бундеслигата отбелязва рекорд след рекорд било то по посещаемост на стадионите или по приходи. Първия полусезон е с още по-добри показатели от миналия сезон така че доминацията на Байерн не влияе нито на приходи нито на посещаемост. Според мен наличието на Байерн а още повече в момента със статута на Европейски шампион прави интереса към Бундеслигата още по-голям. Да не засягаме отново темата с това как идват играчите в Байерн защото Гьотце си има откупна клауза и всеки можеше да си го привлече а и той искаше в Байерн така че аз проблем не виждам. За Левандовски им давахме 30 милиона не ги взеха и човека идва без пари. Роде също го вземаме без пари. Щом играчите искат това не е кражба или нещо подобно. Не живеем преди 89-а когато насила са карани играчи да играят в един отбор с 4 букви нали? Просто всички искат в Байерн защото е най-уредения в организационно отношение отбор в света и доминацията беше въпрос на време.

Не споря за посещаемостта, гледам редовно мачовете по Евроспорт 2. ;) Хората в Германия обичат футбола и подкрепят своите отбори, включително при гостуванията. Не споря и за това, защо играчите искат да отидат в "Байерн" - то е пределно ясно, и дума не може да става за сравнение с четирибуквието, спортните роти и военизираните сателити. За мен проблемът се състои в това, че липсата на вътрешна конкуренция може да отслаби самия "Байерн". Многото чужди звезди в "Байерн" и изобщо в Бундеслигата пък може да доведат до отслабване на Бундестима. Дано да греша... 8-)
П.П. Честно казано, стана ми жал за HSV - един от трите германски тима, ставали европейски шампиони и единственият германски отбор, участвал във всички шампионати на Бундеслигата от нейното създаване досега... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 фев 2014 08:42

^^^

Дано грешиш ;) Защото ако си прав, ще е зле за всички. Че и за нас зрителите.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 14 фев 2014 10:14

Все пак Бундеслигата не е само Байерн! А местата след първото са доста оспорвани и конкуренцията там не е малка.

А относно Бундестима толкова голяма опасност не виждам. Важното е да има инвестиции и работа с юношеските формации.

А ето една таблица, която показва в коя лига колко процента чужденци играят. Аз не виждам директна връзка между представянето на националния отбор и броя на играчи от чуждестранен произход в лигата.

http://www.transfermarkt.de/de/default/ ... asics.html
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 фев 2014 15:34

ЧУДО!
FC Bayern English ‏@FCBayernEN 7m

#FCBayern starting XI: Neuer - Dante, Martínez, Robben, Shaqiri, Rafinha, Pizarro, Lahm (c), Müller, Contento, Kroos #FCBSCF

Тиаго е на пейката за сметка на ХАВИ! :)
От друга страна Манджу не е и на пейката? :?
FC Bayern English ‏@FCBayernEN 7m

#FCBayern substitutes: Starke - van Buyten, Thiago, Boateng, Götze, Alaba, Schweinsteiger #FCBSCF
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 15 фев 2014 15:42

Манджа няма да ядем днеска защото е наказан.
Дано по-често виждаме Мартинес в стартовите 11 въпреки че днешната позиция на централен защитник не му подхожда така както дефанзивен халф.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 фев 2014 15:47

Neron написа:Манджа няма да ядем днеска защото е наказан.
Дано по-често виждаме Мартинес в стартовите 11 въпреки че днешната позиция на централен защитник не му подхожда така както дефанзивен халф.

Интересното е,че не пуска Швайни,може би го пази за мача с Арсенал? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 15 фев 2014 15:51

Е той не е първа младост и явно го пазят. Няма смисъл да се рискува ще го видим второто полувреме и срещу Арсенал.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 15 фев 2014 16:02

Пепа ми прави добро впечатление, че знае кога да остави даден играч на пейката, а когато той се върне в игра показва много добра игра. Остави Манджата на пейката като се върна показва страхотна резултатност като за 3 мача има 5 гола и 3 асистенции. Кроос влезе миналия мач и направи 2 асистенции. Явно трябва да остави 1 мач и Гьотце на пейката, че не е вкарвал 2-3 мача :lol:

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 фев 2014 16:12

Neron написа:Е той не е първа младост и явно го пазят. Няма смисъл да се рискува ще го видим второто полувреме и срещу Арсенал.

Не знам,но си мисля,че остава Алкантара титуляр,за да почине за мача с Арсенал.
Вероятно с Лаам ще играят титуляри пред защитата,а Мартинез ще е защитник? :?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 фев 2014 16:14

Върни се в “Байерн”