Neron написа:Капитане последните години Бундеслигата отбелязва рекорд след рекорд било то по посещаемост на стадионите или по приходи. Първия полусезон е с още по-добри показатели от миналия сезон така че доминацията на Байерн не влияе нито на приходи нито на посещаемост. Според мен наличието на Байерн а още повече в момента със статута на Европейски шампион прави интереса към Бундеслигата още по-голям. Да не засягаме отново темата с това как идват играчите в Байерн защото Гьотце си има откупна клауза и всеки можеше да си го привлече а и той искаше в Байерн така че аз проблем не виждам. За Левандовски им давахме 30 милиона не ги взеха и човека идва без пари. Роде също го вземаме без пари. Щом играчите искат това не е кражба или нещо подобно. Не живеем преди 89-а когато насила са карани играчи да играят в един отбор с 4 букви нали? Просто всички искат в Байерн защото е най-уредения в организационно отношение отбор в света и доминацията беше въпрос на време.
Не споря за посещаемостта, гледам редовно мачовете по Евроспорт 2.
П.П. Честно казано, стана ми жал за HSV - един от трите германски тима, ставали европейски шампиони и единственият германски отбор, участвал във всички шампионати на Бундеслигата от нейното създаване досега...
[/center]