ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gil-galad
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Gil-galad » 13 фев 2014 18:38

гражданин от село написа:Я да си траем за сега да не изскочи някой нов Радулович.

Какво стана с това момче? Аз писах неска за него да питам к'во стана ама никой не обърна внимание....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 фев 2014 18:50

Gil-galad написа:
гражданин от село написа:Я да си траем за сега да не изскочи някой нов Радулович.

Какво стана с това момче? Аз писах неска за него да питам к'во стана ама никой не обърна внимание....

Нищо не е станало с него. Ходи на училище или е записал университет. Не знам какво правят футболистите без отбор. Може и семки да продава някъде. :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 фев 2014 19:17

boabbb написа:Цялата работа идва оттам, че гледах клипчето и изглежда доста перспективен играч. Та въпроса ми е: Тия що са го пуснали :? Оттам ми идват съмненията - я ще е мързелив, я ще е чуплив ... може и да е качествен, пък, знае ли човек ...

По сръбските стандарти "средна хубост" се равнява на "невероятен играч" според нашите стандарти. В този ред на мисли, играчи като Сашо Тонев и Мето Деянов с лопата да ги ринеш в Сърбия. Техните наистина качествени юноши струват милиони - от 5 нагоре, при това още на 18-19г.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 фев 2014 19:44

Лятото Партизан продадоха Лазар Маркович и Александър Митрович (и двамата 18-19 годишни) за 10 и 5 млн. евро, съответно на Бенфика и Андерлехт, а ние в България се радваме, като продадем някой в чужбина за 1-2 млн. евро.

Мораеш е оценяван на 6 млн. евро в момента.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 фев 2014 19:48

Logical person написа:Е нали играе, не показва израстване спрямо играта си от миналата година... Този другия дето е на 17 години, влезе и веднага създаде две положения, вкара и гол.

Къде играе?А!Ти си забравил може би мачът с Берое там?Един мач или гол наистина не показват,че един играч е добър,но и да е такъв ще стане слаб,ако не играе поне по 15-20 мин. по редовно.Във всеки спорт се израства в игрова обстановка.Аз съм за това играчи,на които е преценено,че няма да се разчита да бъдат преотстъпвани,да играят и да трупат знания и опит в реална обстановка.Тогава може да се прецени - стават или не.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 фев 2014 19:55

Червени_шампиони написа:Лятото Партизан продадоха Лазар Маркович и Александър Митрович (и двамата 18-19 годишни) за 10 и 5 млн. евро, съответно на Бенфика и Андерлехт, а ние в България се радваме, като продадем някой в чужбина за 1-2 млн. евро.

Мораеш е оценяван на 6 млн. евро в момента.

Сърбите като част от Югославия са над 40г. на пазара и като играчи и като треньори.Дори казват,че са си цяла мафия.Българите можем само да се прее.баваме един друг,докато те си помагат.За това ние сме добри в индивидуалните спортове,а те в колективните.фъпрос на манталитет и народопсихология.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 фев 2014 20:01

гражданин от село, Долапчиев в контролите игра достатъчно.Как така този Ди Вани за няколко минути показа повече качества от Долапчиев за няколко мача? Нима не получи шанс Долапчиев и в официалните мачове? Да, не във всички мачове, защото как да го пуснеш в мач с Левски или Литекс примерно, дето ще го смачкат?
В двата мача срещу Хасково - единия игра цял мач, другия има 60 минути, срещу Любимец има 45 минути, срещу Нафтекс около 30 минути, срещу Черноморец има 25 минути, 12 минути срещу Левски в първия мач, и в още няколко мача по 10-15 минути.
Не е като да не му е даван шанс, една камара контроли изигра, а нищо не показва...Как да играе в сериозните мачове, като не може да блесне срещу отбори от Б и В група?
Много го величаете момчето и това е лошо най-вече за него...Нито физика има, нито техника, нито бързина...Витанов за мен има много повече качества от него!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 фев 2014 20:09

Ми да го преотстъпят тогава или да го освободят като неставащ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 фев 2014 20:16

гражданин от село написа:Ми да го преотстъпят тогава или да го освободят като неставащ.

На този етап ни е нужен. Днес направи не лоши неща. Асистира на Тони - овладя и взе добро решение.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 13 фев 2014 20:23

гражданин от село написа:
Logical person написа:Е нали играе, не показва израстване спрямо играта си от миналата година... Този другия дето е на 17 години, влезе и веднага създаде две положения, вкара и гол.

Къде играе?А!Ти си забравил може би мачът с Берое там?Един мач или гол наистина не показват,че един играч е добър,но и да е такъв ще стане слаб,ако не играе поне по 15-20 мин. по редовно.Във всеки спорт се израства в игрова обстановка.Аз съм за това играчи,на които е преценено,че няма да се разчита да бъдат преотстъпвани,да играят и да трупат знания и опит в реална обстановка.Тогава може да се прецени - стават или не.

Има общо над 300 мин през есента, отделно от това често се правят контроли за юношите в които е титуляр. Като влезе в 80 мин срещу Любимец се очаква да изяде с парцалите защитниците които 80 мин са тичали и са се ритали. Ако не може, как ще надиграе защитата на Лудогорец в първата минута ?
Аз също смятам, че е редно да преотстъпваме играчи от младите. Но е най-добре да има лига на дублиращите отбори, надявам се като в А група останат по-малко и заможни отбори, това да се случи.

Върни се в “ЦСКА”