гражданин от село написа:Я да си траем за сега да не изскочи някой нов Радулович.
Какво стана с това момче? Аз писах неска за него да питам к'во стана ама никой не обърна внимание....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
гражданин от село написа:Я да си траем за сега да не изскочи някой нов Радулович.
Gil-galad написа:гражданин от село написа:Я да си траем за сега да не изскочи някой нов Радулович.
Какво стана с това момче? Аз писах неска за него да питам к'во стана ама никой не обърна внимание....
boabbb написа:Цялата работа идва оттам, че гледах клипчето и изглежда доста перспективен играч. Та въпроса ми е: Тия що са го пусналиОттам ми идват съмненията - я ще е мързелив, я ще е чуплив ... може и да е качествен, пък, знае ли човек ...
Logical person написа:Е нали играе, не показва израстване спрямо играта си от миналата година... Този другия дето е на 17 години, влезе и веднага създаде две положения, вкара и гол.
Червени_шампиони написа:Лятото Партизан продадоха Лазар Маркович и Александър Митрович (и двамата 18-19 годишни) за 10 и 5 млн. евро, съответно на Бенфика и Андерлехт, а ние в България се радваме, като продадем някой в чужбина за 1-2 млн. евро.
Мораеш е оценяван на 6 млн. евро в момента.
гражданин от село написа:Ми да го преотстъпят тогава или да го освободят като неставащ.
гражданин от село написа:Logical person написа:Е нали играе, не показва израстване спрямо играта си от миналата година... Този другия дето е на 17 години, влезе и веднага създаде две положения, вкара и гол.
Къде играе?А!Ти си забравил може би мачът с Берое там?Един мач или гол наистина не показват,че един играч е добър,но и да е такъв ще стане слаб,ако не играе поне по 15-20 мин. по редовно.Във всеки спорт се израства в игрова обстановка.Аз съм за това играчи,на които е преценено,че няма да се разчита да бъдат преотстъпвани,да играят и да трупат знания и опит в реална обстановка.Тогава може да се прецени - стават или не.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта