Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обща тема за LFC
ЧРД Мамаду Сако !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул! 
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул!
Абе тоя Шкъртел и той незнаеше ,къде се намира вчера. Пак му бяха изключени бушоните.
Много добро впечатление ми направи младия Тейшейра. Страхотен ход на Роджърс. Аз скоро отбелязах израстването на това момче. Направи някои много силни мачове при резервите и Брендън го е забелязал . Добре пипа топката .Меко.Не като некадърника Хендеръсн,значи ще стане играч от него.
Тейшейра се включи 10 минути преди края и веднага раздвижи играта ! И той е с голям принос за обрата. Показа смелост.Тръгваше смело напред с топката .Докато по големия от него Хендерсън с над 100 мача за Ливърпул ,още не може да събере тая смелост .
Харесвам го .Нека продължава в същия дух.Ще ни е полезен до края .Явно Роджърс ,вече харесва повече него ,пред Алберто. Но и Алберто е добър футболист с бъдеще.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
iznenada написа:HoUs4oOL написа:Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул!
Абе тоя Шкъртел и той незнаеше ,къде се намира вчера. Пак му бяха изключени бушоните.![]()
Много добро впечатление ми направи младия Тейшейра. Страхотен ход на Роджърс. Аз скоро отбелязах израстването на това момче. Направи някои много силни мачове при резервите и Брендън го е забелязал . Добре пипа топката .Меко.Не като некадърника Хендеръсн,значи ще стане играч от него.![]()
Тейшейра се включи 10 минути преди края и веднага раздвижи играта ! И той е с голям принос за обрата. Показа смелост.Тръгваше смело напред с топката .Докато по големия от него Хендерсън с над 100 мача за Ливърпул ,още не може да събере тая смелост .Беше близо и до гола малкия .Отправи веднъж смело удар и пробва втори след това .Това показва ,че е перде със силна психика и самочуствие а не като ония Брад Смит ,който се уплаши и глътна гипса.
Харесвам го .Нека продължава в същия дух.Ще ни е полезен до края .Явно Роджърс ,вече харесва повече него ,пред Алберто. Но и Алберто е добър футболист с бъдеще.
Като цяло не можеш да отречеш,че Шкъртел играе много добре в последно време.
Тешейра наистина се включи много добре,а ако беше вкарал гол в 93 минута(май тогава беше) щеше да направи мечтан дебют.
Иначе Хендо последните мачове никакъв го няма,трябва да седне на пейката,време е да излезе 2-3 мача с Алън.
На някой напрви ли му впечетление изказването на коментатора вчера,че Хендо бил във много силна форма?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Искам да отбележа ,само ,че в момента 12 кръга преди края ,вече Роджърс има повече точки ,отколкото Далглиш имаше за цял сезон ?!
За какво говорим ? И изобщо има ли смисъл да говорим ?
Говорим за едно тотално превъзходство на Роджърс над легендарния. Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола ....и един човек с остарели методи и познания за играта .Още един път ,благодаря на собствениците за тази важна стъпка ,която предприеха ,дори и със известно закъснение.Роджърс е на път ,с трохи да смачка богатите конкуренти..
Последна промяна от iznenada на 13 фев 2014 14:12, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
HoUs4oOL написа:iznenada написа:HoUs4oOL написа:Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул!
Абе тоя Шкъртел и той незнаеше ,къде се намира вчера. Пак му бяха изключени бушоните.![]()
Много добро впечатление ми направи младия Тейшейра. Страхотен ход на Роджърс. Аз скоро отбелязах израстването на това момче. Направи някои много силни мачове при резервите и Брендън го е забелязал . Добре пипа топката .Меко.Не като некадърника Хендеръсн,значи ще стане играч от него.![]()
Тейшейра се включи 10 минути преди края и веднага раздвижи играта ! И той е с голям принос за обрата. Показа смелост.Тръгваше смело напред с топката .Докато по големия от него Хендерсън с над 100 мача за Ливърпул ,още не може да събере тая смелост .Беше близо и до гола малкия .Отправи веднъж смело удар и пробва втори след това .Това показва ,че е перде със силна психика и самочуствие а не като ония Брад Смит ,който се уплаши и глътна гипса.
Тешейра наистина се включи много добре,а ако беше вкарал гол в 93 минута(май тогава беше) щеше да направи мечтан дебют.
Иначе Хендо последните мачове никакъв го няма,трябва да седне на пейката,време е да излезе 2-3 мача с Алън.![]()
На някой напрви ли му впечетление изказването на коментатора вчера,че Хендо бил във много силна форма?![]()
Е коментаторчетата от диема ,няма да кажат друго .Не ги чакай да плюят върху себе си .Един Хендерсън им остана от на Далглиш хората и ще си го хвалят докрай .
Шкъртел вчера ,отново беше трагедия . Чакам с нетърпение Сако и предполагам ,ще е готов за Суонзи. Който и да смени Сако от Туре и Шкъртел ,няма да сбърка.Наистина тия грешки са непростими .Дано и Агер се върне в добра форма .
- doni89cska
- Контакти:
iznenada написа:Искам да отбележа ,само ,че в момента 12 кръга преди края ,вече Роджърс има повече точки ,отколкото Далглиш имаше за цял сезон ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говорим за едно тотално превъзходство на Роджърс над легендарния. Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола ....и един човек с остарели методи и познания за играта .Още един път ,благодаря на собствениците за тази важна стъпка ,която предприеха ,дори и със известно закъснение.Роджърс е на път ,с трохи да смачка богатите конкуренти..
Точните думи тук са - Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола и това е. (колко е с маниер на победител не ми е много сигурно)
Крал Кени беше назначен по времето на смяна на собствениците главно за да закрепи отбора и да запази духа - неговото време просто отдавна е минало и разбиранията му за футбола са други. Ние можем само да го помним като велик футболист и треньор.
doni89cska написа:iznenada написа:Искам да отбележа ,само ,че в момента 12 кръга преди края ,вече Роджърс има повече точки ,отколкото Далглиш имаше за цял сезон ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точните думи тук са - Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола и това е. (колко е с маниер на победител не ми е много сигурно)
Крал Кени беше назначен по времето на смяна на собствениците главно за да закрепи отбора и да запази духа - неговото време просто отдавна е минало и разбиранията му за футбола са други. Ние можем само да го помним като велик футболист и треньор.
Аз ще го запомня, като велик футболист и треньор и като човек ,който ни еба майката втория път . Той трябваше да довърши сезона и след това да се оттегли,като си знае възможностите , а не да прахоса парите на вятъра и да ни тласне още повече към дъното.
Ще ти стане сигурно ,много скоро за манталитета ,чорбарче
- KOPScousers
- Контакти:
HoUs4oOL написа:iznenada написа:HoUs4oOL написа:Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул!
Иначе Хендо последните мачове никакъв го няма,трябва да седне на пейката,време е да излезе 2-3 мача с Алън.![]()
На някой напрви ли му впечетление изказването на коментатора вчера,че Хендо бил във много силна форма?![]()
Шкъртел играе на приливи и отливи, факт е, че имаме 5-6 чисти мрежи за цял сезон... Трябва да стегнем защитата, защото предстоят доста такива мачове на чужди терени срещу сряднячетата, а като гледам, Фулъм ни вкарва 2, Стоук ни вкарва 3... Дано до мача със Саутхамптън да се е оправил Сако и двамата с Агер да почнат, че иначе лошо... А за Хендерсън, той просто си мисли, че няма конкуренция и за това играе като муха без глава... не, че иначе може, де.. Но все пак, според мен Тейшейра трябва да се пробва като титуляр с Арсенал, все си мисля, че ако играе с Коутиньо, Стъридж, Стърлинг и Суарес, нещата ще са много по-добре, отколкото ако играе Хендерсън, но феномена да седне на пейката е по-скоро фантастика.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:HoUs4oOL написа:iznenada написа:HoUs4oOL написа:Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул!
Дано до мача със Саутхамптън да се е оправил Сако и двамата с Агер да почнат, че иначе лошо..
Двама защитници игращи с ляв крак....лоша идея. На Шкрътел и Туре не им се получава, защото и двамата се десничари(единият трябва да играе от лявата страна и да играе и с ляв крак) камо ли на Агер и Сако, макар че много бих искал да могат да играят заедно. Има ли сме двойка с двама десничари за защитници Хюпия и Кара, но за двама с ляв може да се объркат нещата.
http://www.thehardtackle.com/2014/liver ... k-tactics/
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp