Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот 9lives » 13 фев 2014 01:35

ЧРД Мамаду Сако !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 фев 2014 12:41

Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 13 фев 2014 13:47

HoUs4oOL написа:Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул! :)

Абе тоя Шкъртел и той незнаеше ,къде се намира вчера. Пак му бяха изключени бушоните. :)
Много добро впечатление ми направи младия Тейшейра. Страхотен ход на Роджърс. Аз скоро отбелязах израстването на това момче. Направи някои много силни мачове при резервите и Брендън го е забелязал . Добре пипа топката .Меко.Не като некадърника Хендеръсн,значи ще стане играч от него. :)
Тейшейра се включи 10 минути преди края и веднага раздвижи играта ! И той е с голям принос за обрата. Показа смелост.Тръгваше смело напред с топката .Докато по големия от него Хендерсън с над 100 мача за Ливърпул ,още не може да събере тая смелост . :) Беше близо и до гола малкия .Отправи веднъж смело удар и пробва втори след това .Това показва ,че е перде със силна психика и самочуствие а не като ония Брад Смит ,който се уплаши и глътна гипса.
Харесвам го .Нека продължава в същия дух.Ще ни е полезен до края .Явно Роджърс ,вече харесва повече него ,пред Алберто. Но и Алберто е добър футболист с бъдеще.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 фев 2014 13:53

iznenada написа:
HoUs4oOL написа:Честит рожден ден на Сако,желая му с Агер и Шкъртел да стегнат защитата на Ливърпул! :)

Абе тоя Шкъртел и той незнаеше ,къде се намира вчера. Пак му бяха изключени бушоните. :)
Много добро впечатление ми направи младия Тейшейра. Страхотен ход на Роджърс. Аз скоро отбелязах израстването на това момче. Направи някои много силни мачове при резервите и Брендън го е забелязал . Добре пипа топката .Меко.Не като некадърника Хендеръсн,значи ще стане играч от него. :)
Тейшейра се включи 10 минути преди края и веднага раздвижи играта ! И той е с голям принос за обрата. Показа смелост.Тръгваше смело напред с топката .Докато по големия от него Хендерсън с над 100 мача за Ливърпул ,още не може да събере тая смелост . :) Беше близо и до гола малкия .Отправи веднъж смело удар и пробва втори след това .Това показва ,че е перде със силна психика и самочуствие а не като ония Брад Смит ,който се уплаши и глътна гипса.
Харесвам го .Нека продължава в същия дух.Ще ни е полезен до края .Явно Роджърс ,вече харесва повече него ,пред Алберто. Но и Алберто е добър футболист с бъдеще.

Като цяло не можеш да отречеш,че Шкъртел играе много добре в последно време.
Тешейра наистина се включи много добре,а ако беше вкарал гол в 93 минута(май тогава беше) щеше да направи мечтан дебют.
Иначе Хендо последните мачове никакъв го няма,трябва да седне на пейката,време е да излезе 2-3 мача с Алън. :)
На някой напрви ли му впечетление изказването на коментатора вчера,че Хендо бил във много силна форма? :mrgreen: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 13 фев 2014 14:02

Искам да отбележа ,само ,че в момента 12 кръга преди края ,вече Роджърс има повече точки ,отколкото Далглиш имаше за цял сезон ?! :) :) :) :) :) :) За какво говорим ? И изобщо има ли смисъл да говорим ? :) Говорим за едно тотално превъзходство на Роджърс над легендарния. Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола ....и един човек с остарели методи и познания за играта .Още един път ,благодаря на собствениците за тази важна стъпка ,която предприеха ,дори и със известно закъснение.Роджърс е на път ,с трохи да смачка богатите конкуренти..
Последна промяна от iznenada на 13 фев 2014 14:12, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 13 фев 2014 14:11

HoUs4oOL написа:
iznenada написа:

Тешейра наистина се включи много добре,а ако беше вкарал гол в 93 минута(май тогава беше) щеше да направи мечтан дебют.
Иначе Хендо последните мачове никакъв го няма,трябва да седне на пейката,време е да излезе 2-3 мача с Алън. :)
На някой напрви ли му впечетление изказването на коментатора вчера,че Хендо бил във много силна форма? :mrgreen: :lol:

Е коментаторчетата от диема ,няма да кажат друго .Не ги чакай да плюят върху себе си .Един Хендерсън им остана от на Далглиш хората и ще си го хвалят докрай . :) Забрави ли ,колко хвалеха Далгиш и неговите трансферчета ? Че и вашите мозъци промиха чак. :)
Шкъртел вчера ,отново беше трагедия . Чакам с нетърпение Сако и предполагам ,ще е готов за Суонзи. Който и да смени Сако от Туре и Шкъртел ,няма да сбърка.Наистина тия грешки са непростими .Дано и Агер се върне в добра форма .

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Мнениеот doni89cska » 13 фев 2014 15:14

iznenada написа:Искам да отбележа ,само ,че в момента 12 кръга преди края ,вече Роджърс има повече точки ,отколкото Далглиш имаше за цял сезон ?! :) :) :) :) :) :) За какво говорим ? И изобщо има ли смисъл да говорим ? :) Говорим за едно тотално превъзходство на Роджърс над легендарния. Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола ....и един човек с остарели методи и познания за играта .Още един път ,благодаря на собствениците за тази важна стъпка ,която предприеха ,дори и със известно закъснение.Роджърс е на път ,с трохи да смачка богатите конкуренти..

Точните думи тук са - Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола и това е. (колко е с маниер на победител не ми е много сигурно)

Крал Кени беше назначен по времето на смяна на собствениците главно за да закрепи отбора и да запази духа - неговото време просто отдавна е минало и разбиранията му за футбола са други. Ние можем само да го помним като велик футболист и треньор.
ИзображениеИзображениеИзображение

iznenada

Мнениеот iznenada » 13 фев 2014 15:37

doni89cska написа:
iznenada написа:Искам да отбележа ,само ,че в момента 12 кръга преди края ,вече Роджърс има повече точки ,отколкото Далглиш имаше за цял сезон ?! :) :) :) :) :) :) За какво говорим ? И изобщо има ли смисъл да говорим ? :) Говорим за едно тотално превъзходство на Роджърс над легендарния. Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола ....и един човек с остарели методи и познания за играта .Още един път ,благодаря на собствениците за тази важна стъпка ,която предприеха ,дори и със известно закъснение.Роджърс е на път ,с трохи да смачка богатите конкуренти..

Точните думи тук са - Говорим за една огромна разлика ,между един млад ,умен ,амбициозен мениджър с манталитет на победител ,със съвременни методи и модерно виждане за футбола и това е. (колко е с маниер на победител не ми е много сигурно)

Крал Кени беше назначен по времето на смяна на собствениците главно за да закрепи отбора и да запази духа - неговото време просто отдавна е минало и разбиранията му за футбола са други. Ние можем само да го помним като велик футболист и треньор.

Аз ще го запомня, като велик футболист и треньор и като човек ,който ни еба майката втория път . Той трябваше да довърши сезона и след това да се оттегли,като си знае възможностите , а не да прахоса парите на вятъра и да ни тласне още повече към дъното.
Ще ти стане сигурно ,много скоро за манталитета ,чорбарче

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 13 фев 2014 19:19

HoUs4oOL написа:
iznenada написа:

Шкъртел играе на приливи и отливи, факт е, че имаме 5-6 чисти мрежи за цял сезон... Трябва да стегнем защитата, защото предстоят доста такива мачове на чужди терени срещу сряднячетата, а като гледам, Фулъм ни вкарва 2, Стоук ни вкарва 3... Дано до мача със Саутхамптън да се е оправил Сако и двамата с Агер да почнат, че иначе лошо... А за Хендерсън, той просто си мисли, че няма конкуренция и за това играе като муха без глава... не, че иначе може, де.. Но все пак, според мен Тейшейра трябва да се пробва като титуляр с Арсенал, все си мисля, че ако играе с Коутиньо, Стъридж, Стърлинг и Суарес, нещата ще са много по-добре, отколкото ако играе Хендерсън, но феномена да седне на пейката е по-скоро фантастика. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 14 фев 2014 03:15

KOPScousers написа:
HoUs4oOL написа:
iznenada написа:

Дано до мача със Саутхамптън да се е оправил Сако и двамата с Агер да почнат, че иначе лошо..

Двама защитници игращи с ляв крак....лоша идея. На Шкрътел и Туре не им се получава, защото и двамата се десничари(единият трябва да играе от лявата страна и да играе и с ляв крак) камо ли на Агер и Сако, макар че много бих искал да могат да играят заедно. Има ли сме двойка с двама десничари за защитници Хюпия и Кара, но за двама с ляв може да се объркат нещата.

http://www.thehardtackle.com/2014/liver ... k-tactics/
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”