metodito написа:Няколко човека тук говорят как Сухия ни бил единствения дерт едва ли не. И кой, бе моите? Кой? Въпросът на 2014-та? Лично за мен оставянето на Сухия бе по-доброто решение. Сухия направи от Ботев Вр биткаджийски отбор (макар че то това си е в духа на врачани по принцип), доказа се в школата. Размотаваха го да запълва дупки като не знам какво. Той една дума не обели. Добре. Назначава се нов треньор. Преди зимната подготовка. Отборът играеше нормално колебливо през есента, с едно-две избухвания - под ръководството именно на Сухия и няколко супер слаби мача - под ръкововдството на Йока. Та идва нов треньор. Тепърва ще ги разучава кой-къде седи, кой-какво и колко може. Ще смени някой титуляр с някой, който той си е наумил (за справка - напълно неоснователната смяна на Пламен с хърватския вратар - нищо лошо - просто вратар не се сменя току-така!). Атмосферата в съблекалнята ще се наруши. Комуникацията между футболистите ще се развали. Трибуните няма да чакат да проработи тактиката на новия тренер. Футболистите след първите освирквания ще надянат гипса. И... дотам. Провалена пролет, смяна на треньора, провалена еврокампания и всичко се повтаря. Така че браво на Йовчо!
Сухия ли е оптималния вариант за поста? Не! Има ли по-добър към момента? Няма значение! Отборът като цяло е този, който почна сезона. А ако boji86 се сети как играеше в Лече и си спомни какво го е тикнало да става футболист (не знам в Малта да има чалготеки), тренера няма да играе. Сухия знае, че е пътник и не драматизира ситуацията. Той познава школата и аз се надявам, че ще пуска Цоневите всеки мач. Дано. Защото и предни години ни лъгаха: "да бе, почваме да налагаме юноши". Дооообре. Ами Мъри - защо почна да налага юноши и какво се случи Батков като развърза кесията? Помните ли кой беше последния юноша, който наложи и кога беше това. Нищо лошо относно Жо, Зе, Дарко, Рабех, Бензукан и другите легионери, но по едно време и той забрави децата, нали? Налагането на юноши в "Левски" трябва да стане политика. Сухия може да даде началото на тази политика.
Но "трансфера" на сезона 2013/2014, пак казвам беше един! И се казва Христо Йовов. Пожелавам му да заслужи уважението, което имаше като играч и вече като директор.
За всичко и за Ицо Йовов съм съгласен с теб. Мисля, че Петев щеше да доста добър вариант за треньор, колкото до Сухия въпреки известните ми колебания гледам да не го критикувам много, искам да го видя и в първите няколко мача през пролетта, може пък да се получи