Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот wilge » 09 фев 2014 15:10

donDiego написа:
tevez написа:
Дните на Пламен Димов в Левски са преброени. Бранителят, който пристигна от Черноморец така и не успя да се докаже и по всяка вероятност отпада от състава за пролетта. Както db писа вчера Антони Здравков бе решил да даде последен шанс на Димов в контролата с Теплице, използвайки го като централен бранител, но и там той разочарова. Опцията той да бъде използван като дефанзивен халф не стои на дневен ред пред Сухия.

Очаква се Димов да бъде пратен под наем, като не е изключено той да се завърне в Бургас. В близките дни от Герена ще търсят варианти за нов отбор на Пламен, но най-вероятно той няма да бъде продаван все пак

Този Пламен Димов, не е ли син на съотборника на Донев от Локомотив Диян Петков :? Дали не е схема за облагодетелстване този трансфер :roll:

Да! Той е.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 фев 2014 16:19

metodito написа:Няколко човека тук говорят как Сухия ни бил единствения дерт едва ли не. И кой, бе моите? Кой? Въпросът на 2014-та? Лично за мен оставянето на Сухия бе по-доброто решение. Сухия направи от Ботев Вр биткаджийски отбор (макар че то това си е в духа на врачани по принцип), доказа се в школата. Размотаваха го да запълва дупки като не знам какво. Той една дума не обели. Добре. Назначава се нов треньор. Преди зимната подготовка. Отборът играеше нормално колебливо през есента, с едно-две избухвания - под ръководството именно на Сухия и няколко супер слаби мача - под ръкововдството на Йока. Та идва нов треньор. Тепърва ще ги разучава кой-къде седи, кой-какво и колко може. Ще смени някой титуляр с някой, който той си е наумил (за справка - напълно неоснователната смяна на Пламен с хърватския вратар - нищо лошо - просто вратар не се сменя току-така!). Атмосферата в съблекалнята ще се наруши. Комуникацията между футболистите ще се развали. Трибуните няма да чакат да проработи тактиката на новия тренер. Футболистите след първите освирквания ще надянат гипса. И... дотам. Провалена пролет, смяна на треньора, провалена еврокампания и всичко се повтаря. Така че браво на Йовчо!

Сухия ли е оптималния вариант за поста? Не! Има ли по-добър към момента? Няма значение! Отборът като цяло е този, който почна сезона. А ако boji86 се сети как играеше в Лече и си спомни какво го е тикнало да става футболист (не знам в Малта да има чалготеки), тренера няма да играе. Сухия знае, че е пътник и не драматизира ситуацията. Той познава школата и аз се надявам, че ще пуска Цоневите всеки мач. Дано. Защото и предни години ни лъгаха: "да бе, почваме да налагаме юноши". Дооообре. Ами Мъри - защо почна да налага юноши и какво се случи Батков като развърза кесията? Помните ли кой беше последния юноша, който наложи и кога беше това. Нищо лошо относно Жо, Зе, Дарко, Рабех, Бензукан и другите легионери, но по едно време и той забрави децата, нали? Налагането на юноши в "Левски" трябва да стане политика. Сухия може да даде началото на тази политика.
Но "трансфера" на сезона 2013/2014, пак казвам беше един! И се казва Христо Йовов. Пожелавам му да заслужи уважението, което имаше като играч и вече като директор.

За всичко и за Ицо Йовов съм съгласен с теб. Мисля, че Петев щеше да доста добър вариант за треньор, колкото до Сухия въпреки известните ми колебания гледам да не го критикувам много, искам да го видя и в първите няколко мача през пролетта, може пък да се получи

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 фев 2014 16:27

milen.hristov написа:За всичко и за Ицо Йовов съм съгласен с теб. Мисля, че Петев щеше да доста добър вариант за треньор, колкото до Сухия въпреки известните ми кол****ия гледам да не го критикувам много, искам да го видя и в първите няколко мача през пролетта, може пък да се получи

Ами аз не знам за Петев... Доколкото си спомням беше интелигентен като футболист, но първата титла на Разград малко намирисваше в някои мачове... Дали е бил или не "нашия" човек... Вероятно няма да разберем, имайки предвид, че ако продължава да се представя в Кипър, трудно някой наш отбор да го наеме вече... А и не на последно място, ако е наистина талантлив и добър треньор, щеше да си вкара автогол с идването си - Батков пари не дава, иска с трици маймуни да лови, хората на стадиона са изнервени и десет победи една след друга да нареди и 5-0 ЦСКА да бие при първите две грешни стъпки ще се чуят освирквания, псувни и провали ли се, просто никаква чужбина. Ще тренира някой опашкар или отбор в Б група.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 фев 2014 18:09

Ивайло Петев каза скоро ,че никога повече няма да бъде треньор на Левски след това унижение,което му се случи.Ивайло Петев е роден в Ловеч и съм убеден ,че един ден ще е треньор на Литекс.

Ето една снимка на Божинов след като слуша интервю от баща му в което казва защо и кои са го провалили за нещо голямо във футбола :arrow:

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 09 фев 2014 19:14

Сухия може и да е направил Ботев Враца биткаджииски отбор,но тук се вижда,че е една безгласна...
Аз също го уважавам,но просто не той има думата за състава,а това е много лошо.Едва ли харесва некадърника ПЛ.ДМ 35,но виждате,че го пуска в игра,а се замислете защо!?
Крайно време е за чуждестранен треньор в Левски (изключвам Сърбия)!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 фев 2014 19:38

Стига с тоя Петев, бе!
Решението е правилно-Сухия да завърши сезона. Коментарите са излишни. Сега поне сам си е провел подготовката, ще го видим. Аз освен Херо друг по-добър вариант от България не виждам. Трябва ни ляво крило и приключваме. Димовците могат още днес да си ходят, ако искат. Бру ми е надеждата тази пролет!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 09 фев 2014 20:07

Днес пък ще стане ясно дали той ще си партнира в атака с Рафаел Бастош. "Сините" чакат окончателното решение на бразилеца към офертата им. ДАНО да доиде този бразилеца ще е мн добре ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2014 20:52

Валери е футболист от класа, НО не трябва да се надъхва толкова много, защото няма тази психика. В момента иска да се докаже и да възроди кариерата си, но ако продължава да се навива няма да го бъде. Той просто е такъв. В Левски мисля, че ще получава 20 хиляди Евро заплата, не му е толкова за парите. Когато е имало предложение от Турция, са му предложили договор 1:1 като този, който е имал със Спортинг, но той сам не пожела да отиде там. Това, че беше изгонен от Спортинг заради видиш ли дузпата, е просто тъпо оправдание. Пожелавам му да спечели делото и дори Батков да му помогне за това, че тоя Градев за нищо не става.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 фев 2014 21:19

ralka_levskarka написа:Валери е футболист от класа, НО не трябва да се надъхва толкова много, защото няма тази психика. В момента иска да се докаже и да възроди кариерата си, но ако продължава да се навива няма да го бъде. Той просто е такъв. В Левски мисля, че ще получава 20 хиляди Евро заплата, не му е толкова за парите. Когато е имало предложение от Турция, са му предложили договор 1:1 като този, който е имал със Спортинг, но той сам не пожела да отиде там. Това, че беше изгонен от Спортинг заради видиш ли дузпата, е просто тъпо оправдание. Пожелавам му да спечели делото и дори Батков да му помогне за това, че тоя Градев за нищо не става.

Стига се подмазва, ще ти даде колата :twisted:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2014 21:22

milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:Валери е футболист от класа, НО не трябва да се надъхва толкова много, защото няма тази психика. В момента иска да се докаже и да възроди кариерата си, но ако продължава да се навива няма да го бъде. Той просто е такъв. В Левски мисля, че ще получава 20 хиляди Евро заплата, не му е толкова за парите. Когато е имало предложение от Турция, са му предложили договор 1:1 като този, който е имал със Спортинг, но той сам не пожела да отиде там. Това, че беше изгонен от Спортинг заради видиш ли дузпата, е просто тъпо оправдание. Пожелавам му да спечели делото и дори Батков да му помогне за това, че тоя Градев за нищо не става.

Стига се подмазва, ще ти даде колата :twisted:

Да, той ще влезе и ще го прочете, сигурна съм. :) Казвам това, което е, Валери се е пренавивал и ще се. Спортинг са нещастници и това е. Когато подписваш договор щом ти го спазваш, значи и този отсреща трябва да го спазва.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”