sin4ec написа:Имам впредвид черен негър-маймуна. Нещо неясно? Аболиционистки вопли не чувам. Хем сте фенове на Дарвиновата полюция, хем се обиждате на маймуни. Негърска логика!
От сума ти време се търпят расистките изяви и постове на този индивид.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Имам впредвид черен негър-маймуна. Нещо неясно? Аболиционистки вопли не чувам. Хем сте фенове на Дарвиновата полюция, хем се обиждате на маймуни. Негърска логика!
hijack1 написа:ralka_levskarka написа:Сериозно ли питаш как или? Част от фракциите редовно си ходят на мачове на Лацио в тяхната агитка и имат и приятели. Сериозно ли не можеш да се сетиш КАК?
През к..а ми еПросто ви се кефя как ще подкрепяте Лацио, а ние любимия си отбор
![]()
![]()
Ах, колко жалко е да си лефффскар.
Obektiven1 написа:Смърт за филъцка средняшка нулебълова![]()
САМО ГРАНДЕ РОМА - ОТБОРЪТ НА РИМ И ЕВРОЛУДОГОРЕЦ - ШАМПИОНЪТ,ДОМИНАНТЪТ,ЕВРОГРАНДЪТ,ЕВРОСТРАШИЛИЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
Obektiven1 написа:ЕВРОЛУДОГОРЕЦ с нов модерен стадион,а комунистическите кочини цдна и уефски с порутени кочини и изпукали от злоба и инфаркти фенове (предимно мутри,цигани и наркомани)![]()
Obektiven1 написа:Дано ушевите набутат говедата в някоя клетка,тъпите цигани от подуене да направят някакъв проблем и фуражките да ги спукат от бой,ще се изкефя много здравоСмърт за говедоспор подуене и свиняспор панчарево,малоумните им фенове (мутри,наркомани и цигани) и само ЕВРОЛУДОГОРЕЦ
boabbb написа:Raoul_Duke написа:boabbb написа:Pupper_ написа:boabbb написа:Поне го е променил
Томов сега ви връща към корените
Да не съм чул лоша дума за Свети Лупи Говедоубиец
Абе все си мислих, че си просто кух като празна тенекия от сирене, а то се оказа, че си със сериозна ментална дисфункция, предизвикана най-вероятно от кръвосмешение в рода.
У лево, рязан :!:
DarkPsy написа:boabbb написа:Raoul_Duke написа:boabbb написа:Pupper_ написа:boabbb написа:Поне го е променил
Томов сега ви връща към корените
Да не съм чул лоша дума за Свети Лупи Говедоубиец
Абе все си мислих, че си просто кух като празна тенекия от сирене, а то се оказа, че си със сериозна ментална дисфункция, предизвикана най-вероятно от кръвосмешение в рода.
У лево, рязан :!:
botev/viewtopic.php?f=7&t=169761&p=5650825#p5650825
counterstrike написа:Дали е съвпадение, или Господ отново ни показва ПОСОКАТА, в денят на смъртта на един от най-отявлените български патриоти-русофили/славянофили се откриват Зимните Олимпийски игри в Сочи.
viali69 написа:Един велик българин, който е бил наясно, че без братска Русия съществуването на България винаги е било застрашено. В миналото е било така ... И днес е така !
sin4ec написа:Red joker написа:Първо - не се чувствам обиден,най-малко пък от такива като тебе,второ-не съм чак толкова раним и чувствителен,колкото си мислиши нямам намерение да се оплаквам дори и на арменския поп ,просто изложих факти ,които са реални ,колкото и резултата(поне временния- 1:4) от вчерашната ви контрола,а относно провокациите, бъди сигурен ,че не прощавам на никого нито във форума,нито в реалния живот
Затова пък се оплаква солташакът ти Red кво беше там... Дали си обиден и какво и къде прощаваш ми е през оная работа. Имай поне чест да се оплачеш лично, а не да пращаш момичето там, че е срамно. Какво си писал за контролата малко ме вълнува, интересува ме кво си писал за мен. И не че ме боли от лъжите на разни п******вци, ами се извини на модовете поне. Дришльо нещастен!
Red_Girl написа:Колко още трябва да го търпим?sin4ec написа:Red joker написа:Първо - не се чувствам обиден,най-малко пък от такива като тебе,второ-не съм чак толкова раним и чувствителен,колкото си мислиши нямам намерение да се оплаквам дори и на арменския поп ,просто изложих факти ,които са реални ,колкото и резултата(поне временния- 1:4) от вчерашната ви контрола,а относно провокациите, бъди сигурен ,че не прощавам на никого нито във форума,нито в реалния живот
Затова пък се оплаква солташакът ти Red кво беше там... Дали си обиден и какво и къде прощаваш ми е през оная работа. Имай поне чест да се оплачеш лично, а не да пращаш момичето там, че е срамно. Какво си писал за контролата малко ме вълнува, интересува ме кво си писал за мен. И не че ме боли от лъжите на разни п******вци, ами се извини на модовете поне. Дришльо нещастен!
viewtopic.php?f=2&t=172135&start=40
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта