Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Атеист
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Атеист » 06 фев 2014 22:56

sochi2014/viewtopic.php?f=111&t=172101&st=0&sk=t&sd=a&start=10

sin4ec написа:Имам впредвид черен негър-маймуна. Нещо неясно? Аболиционистки вопли не чувам. Хем сте фенове на Дарвиновата полюция, хем се обиждате на маймуни. Негърска логика!

От сума ти време се търпят расистките изяви и постове на този индивид.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 07 фев 2014 06:49

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=83&t=168989&p=5650429#p5650429

hijack1 написа:
ralka_levskarka написа:Сериозно ли питаш как или? Част от фракциите редовно си ходят на мачове на Лацио в тяхната агитка и имат и приятели. Сериозно ли не можеш да се сетиш КАК?

През к..а ми е :lol: Просто ви се кефя как ще подкрепяте Лацио, а ние любимия си отбор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ах, колко жалко е да си лефффскар.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 07 фев 2014 06:55

Понеже няма възможност да поствам повече от един линк ще дам линка към страницата с мненията на този потребител http://forum.gong.bg/search.php?author_id=116285&sr=posts Няма нито едно според правилата на форума

Obektiven1 написа:Смърт за филъцка средняшка нулебълова :mrgreen: :!: САМО ГРАНДЕ РОМА - ОТБОРЪТ НА РИМ И ЕВРОЛУДОГОРЕЦ - ШАМПИОНЪТ,ДОМИНАНТЪТ,ЕВРОГРАНДЪТ,ЕВРОСТРАШИЛИЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ :!:

Obektiven1 написа:ЕВРОЛУДОГОРЕЦ с нов модерен стадион,а комунистическите кочини цдна и уефски с порутени кочини и изпукали от злоба и инфаркти фенове (предимно мутри,цигани и наркомани) :mrgreen: :!:

Obektiven1 написа:Дано ушевите набутат говедата в някоя клетка,тъпите цигани от подуене да направят някакъв проблем и фуражките да ги спукат от бой,ще се изкефя много здраво :mrgreen: Смърт за говедоспор подуене и свиняспор панчарево,малоумните им фенове (мутри,наркомани и цигани) и само ЕВРОЛУДОГОРЕЦ :!:
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 07 фев 2014 10:26

boabbb написа:
Raoul_Duke написа:
boabbb написа:
Pupper_ написа:
boabbb написа:Поне го е променил ;)

Томов сега ви връща към корените :twisted:

Да не съм чул лоша дума за Свети Лупи Говедоубиец

Абе все си мислих, че си просто кух като празна тенекия от сирене, а то се оказа, че си със сериозна ментална дисфункция, предизвикана най-вероятно от кръвосмешение в рода.

У лево, рязан :!:

botev/viewtopic.php?f=7&t=169761&p=5650825#p5650825

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 фев 2014 10:36

DarkPsy написа:
boabbb написа:
Raoul_Duke написа:
boabbb написа:
Pupper_ написа:
boabbb написа:Поне го е променил ;)

Томов сега ви връща към корените :twisted:

Да не съм чул лоша дума за Свети Лупи Говедоубиец

Абе все си мислих, че си просто кух като празна тенекия от сирене, а то се оказа, че си със сериозна ментална дисфункция, предизвикана най-вероятно от кръвосмешение в рода.

У лево, рязан :!:

botev/viewtopic.php?f=7&t=169761&p=5650825#p5650825

У-у, чаках да се появи това :roll: А, какво си писал отгоре :? Докажи, че не си рязан :? Да не би това да ти наранява нежната душа :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 07 фев 2014 14:02

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=172125

Потребителят "регистрирал се днес" и пуснал този линк преди цели шест часа дали не залсужава пернаментен бан по ИП с тези си действия нарушаващи редица правила на форума+това че един от модераторите отвори специална тема за подобни новини и има отделна тема за протестите против правителството?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 фев 2014 20:24

Емигрант 45 написа:Нали ви закриха,Смешници :)

viewtopic.php?f=2&t=172137&start=10

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 фев 2014 21:41

Невероятно е как някои индивиди намират повод за евтина пропаганда, по-повод на такова събитие като годишнина от смърта на видният българин и Войвода - Капитан Петко войвода. :|

counterstrike написа:Дали е съвпадение, или Господ отново ни показва ПОСОКАТА, в денят на смъртта на един от най-отявлените български патриоти-русофили/славянофили се откриват Зимните Олимпийски игри в Сочи.

viali69 написа:Един велик българин, който е бил наясно, че без братска Русия съществуването на България винаги е било застрашено. В миналото е било така ... И днес е така !

viewtopic.php?f=53&t=172149&p=5653239#wrap
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 фев 2014 22:56

Колко още трябва да го търпим?
sin4ec написа:
Red joker написа:Първо - не се чувствам обиден,най-малко пък от такива като тебе,второ-не съм чак толкова раним и чувствителен,колкото си мислиш 8-) и нямам намерение да се оплаквам дори и на арменския поп ,просто изложих факти ,които са реални ,колкото и резултата(поне временния- 1:4) от вчерашната ви контрола,а относно провокациите, бъди сигурен ,че не прощавам на никого нито във форума,нито в реалния живот :!:

Затова пък се оплаква солташакът ти Red кво беше там... Дали си обиден и какво и къде прощаваш ми е през оная работа. Имай поне чест да се оплачеш лично, а не да пращаш момичето там, че е срамно. Какво си писал за контролата малко ме вълнува, интересува ме кво си писал за мен. И не че ме боли от лъжите на разни п******вци, ами се извини на модовете поне. Дришльо нещастен!

viewtopic.php?f=2&t=172135&start=40
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 фев 2014 23:09

Red_Girl написа:Колко още трябва да го търпим?
sin4ec написа:
Red joker написа:Първо - не се чувствам обиден,най-малко пък от такива като тебе,второ-не съм чак толкова раним и чувствителен,колкото си мислиш 8-) и нямам намерение да се оплаквам дори и на арменския поп ,просто изложих факти ,които са реални ,колкото и резултата(поне временния- 1:4) от вчерашната ви контрола,а относно провокациите, бъди сигурен ,че не прощавам на никого нито във форума,нито в реалния живот :!:

Затова пък се оплаква солташакът ти Red кво беше там... Дали си обиден и какво и къде прощаваш ми е през оная работа. Имай поне чест да се оплачеш лично, а не да пращаш момичето там, че е срамно. Какво си писал за контролата малко ме вълнува, интересува ме кво си писал за мен. И не че ме боли от лъжите на разни п******вци, ами се извини на модовете поне. Дришльо нещастен!

viewtopic.php?f=2&t=172135&start=40

Толкова колкото трябва да ви търпим вас с ежедневните ви посещения в синият форум ,при условие че вие си имате подготвителна сесия . Затова заглъхвай и си пийни една чаша винце .

Върни се в “Свободна зона”