Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tony187 » 07 фев 2014 15:16

Аз тъкмо пиша тука че няма как да дойдат тези двама футболисти, ГОНГ ми пише сега "Рафаел Бастос чака „дебела“ оферта до неделя, ако не стане идва в Левски" .... Хмм

АЙДЕ ДАНО ДА ДОЙДЕ, най-накрая да видим качествен футболист в България и тия мрънкала дето само говорят лошо за чужденците да им изпаднат челюстите 8-)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 07 фев 2014 15:32

tony187 написа:
седемнамалко написа:
tony187 написа:Хора, малко по сериозно. Айте титуляр на 9-ти в френско първенство , избран за играч на отбора за декември ще дойде при нас? По смешното, играч който бил купен за 2,7 милиона преди по-малко от 2 години сега ще го купим? с какво? с банани ли? Айде стига сме вярвали щото ей сега ще дойде поредния кютук дето като ходи сам се спава и почва да се кара че тревата не му е равна.... Уф :cry:

Има нещо такова, нормално, ако беше дори и частично вярно, щеше да продължи да се пише за това, все пак такива играчи не идват всеки ден в България или в най-популярния и отбор... Щеше да има новини ежечасно, коментари, спекулации, а то какво пуснаха веднъж новината преди 4 дена, всички я преписаха от гонг и след това сякаш всички забравиха за това, имам чувството, че е само отвличане на вниманието, пуснато то веригата в Левски и след това подшушнато на една иначе сериозна медия като гонг с цел поне за малко да се забравят проблемите на отбора, според мен и спрямо мен не им се получава.

За жалост съм на това мнение също..Не е възможно да пишат по 24 часа ще Бру щял да идва, че Куцук Коняк щял да идва все едно са някакви футболисти.. а футболисти с истинска класа дето никога не са-и не вярвам да стъпят в България.. писаха два реда и стига.
Добре правят че дават малко позитивизъм у нас. Лошо е като видим че е лъжа или по случайност не са могли да дойдат.

Абсолютно, същата история като с онези двамата от Тотнъм, те горките сигурно не знаят къде е България, или са научили покрай факта, че на всеки два часа трябваше да си поправят уики страницата - отвличане на вниманието от факта, че Левски тогава не вървеше в първенството, поне засега това е само в контролите, ама де да видим.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 фев 2014 15:46

Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.

Бастос, ако дойде ще е сериозен трансферен удар.

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 07 фев 2014 15:52

tevez написа:Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.

Ще те допълня само като кажа че също и Айте да дойде ще бъде сериозен трансферен удар за България. Такъв футболист не се сещам да е идвал в България.
Дано наистина Туре обясни на Айте че има винаги проблеми със заплати при ония a не в Левски!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 фев 2014 17:00

tevez написа:Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.

Накрая да не цъфнат и двамата :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 17:04

Бразилският полузащитник Рафаел Бастос чака солидно предложение от азиатски клуб до неделя. Ако бившият футболист на Клуж не получи подходяща оферта до този срок е твърде вероятно да се озове в Левски, научи Гонг.

При положение, че Бастос няма нов тим до края на тази седмица, той може да пътува до София в понеделник и евентуално да мине прегледи, а след това да подпише със „сините“.

Левски хвърли око на Бастос, който имаше три чудесни сезона с екипа на Клуж. С румънския тим бразилецът игра в групите на Шампионската лига. Най-запомнящия му се мач бе срещу Брага, в който заби два гола на португалците, които са му бивш клуб.

За последно офанзивният халф игра с екипа на Ал Насър. В Саудитска Арабия той има 9 мача и 4 гола. В момента Бастос има проблеми с арабите и няма да остане в Ал Насър.

Бастос е играч с чудесна визитка. Ставал е шампион на Румъния, печелил е трофей и в Саудитска Арабия. Със Спортинг Брага има второ място в Португалия, а с Клуж е стигал и до Суперкупата на Румъния.

29-годишният халф е харесан от всички фактори в Левски, които са убедени, че той е подходящ за вдигане нивото на „сините“.

Между другото от „Герена“ все още не са се отказали от привличането на Фроид Айте, но сделката е трудно осъществима на този етап. От Левски все пак продължават да се борят за тъмнокожото крило на Реймс.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 фев 2014 17:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RoFnaChWl9E[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 07 фев 2014 17:40

Те ако цъфнат и двамата което е доста нереално попринцип с Божинката отпреде Айте и Туре по крилата и Бастос в средата.... става доста плашещо. А ДАНО ама... :?
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 фев 2014 17:45

Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Надявам се най-малко поне един от тях да дойде. Моят фаворит е от Реймс.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 17:54

tevez написа:Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Надявам се най-малко поне един от тях да дойде. Моят фаворит е от Реймс.

Според мен бастош ще доиде тея дни така мисля ;)

Върни се в “Архив”