АЙДЕ ДАНО ДА ДОЙДЕ, най-накрая да видим качествен футболист в България и тия мрънкала дето само говорят лошо за чужденците да им изпаднат челюстите
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Аз тъкмо пиша тука че няма как да дойдат тези двама футболисти, ГОНГ ми пише сега "Рафаел Бастос чака „дебела“ оферта до неделя, ако не стане идва в Левски" .... Хмм
АЙДЕ ДАНО ДА ДОЙДЕ, най-накрая да видим качествен футболист в България и тия мрънкала дето само говорят лошо за чужденците да им изпаднат челюстите
-
седемнамалко
- Контакти:
tony187 написа:седемнамалко написа:tony187 написа:Хора, малко по сериозно. Айте титуляр на 9-ти в френско първенство , избран за играч на отбора за декември ще дойде при нас? По смешното, играч който бил купен за 2,7 милиона преди по-малко от 2 години сега ще го купим? с какво? с банани ли? Айде стига сме вярвали щото ей сега ще дойде поредния кютук дето като ходи сам се спава и почва да се кара че тревата не му е равна.... Уф
Има нещо такова, нормално, ако беше дори и частично вярно, щеше да продължи да се пише за това, все пак такива играчи не идват всеки ден в България или в най-популярния и отбор... Щеше да има новини ежечасно, коментари, спекулации, а то какво пуснаха веднъж новината преди 4 дена, всички я преписаха от гонг и след това сякаш всички забравиха за това, имам чувството, че е само отвличане на вниманието, пуснато то веригата в Левски и след това подшушнато на една иначе сериозна медия като гонг с цел поне за малко да се забравят проблемите на отбора, според мен и спрямо мен не им се получава.
За жалост съм на това мнение също..Не е възможно да пишат по 24 часа ще Бру щял да идва, че Куцук Коняк щял да идва все едно са някакви футболисти.. а футболисти с истинска класа дето никога не са-и не вярвам да стъпят в България.. писаха два реда и стига.
Добре правят че дават малко позитивизъм у нас. Лошо е като видим че е лъжа или по случайност не са могли да дойдат.
Абсолютно, същата история като с онези двамата от Тотнъм, те горките сигурно не знаят къде е България, или са научили покрай факта, че на всеки два часа трябваше да си поправят уики страницата - отвличане на вниманието от факта, че Левски тогава не вървеше в първенството, поне засега това е само в контролите, ама де да видим.
Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.
Бастос, ако дойде ще е сериозен трансферен удар.
tevez написа:Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.
Ще те допълня само като кажа че също и Айте да дойде ще бъде сериозен трансферен удар за България. Такъв футболист не се сещам да е идвал в България.
Дано наистина Туре обясни на Айте че има винаги проблеми със заплати при ония a не в Левски!
- bilyaletdinov
- Контакти:
tevez написа:Айте го спира това, че му е казано, че в България не се плаща редовно, а и иска сериозна сума на ръка. Иначе като заплата и клуб с клуб са изяснени нещата.
Накрая да не цъфнат и двамата
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Бразилският полузащитник Рафаел Бастос чака солидно предложение от азиатски клуб до неделя. Ако бившият футболист на Клуж не получи подходяща оферта до този срок е твърде вероятно да се озове в Левски, научи Гонг.
При положение, че Бастос няма нов тим до края на тази седмица, той може да пътува до София в понеделник и евентуално да мине прегледи, а след това да подпише със „сините“.
Левски хвърли око на Бастос, който имаше три чудесни сезона с екипа на Клуж. С румънския тим бразилецът игра в групите на Шампионската лига. Най-запомнящия му се мач бе срещу Брага, в който заби два гола на португалците, които са му бивш клуб.
За последно офанзивният халф игра с екипа на Ал Насър. В Саудитска Арабия той има 9 мача и 4 гола. В момента Бастос има проблеми с арабите и няма да остане в Ал Насър.
Бастос е играч с чудесна визитка. Ставал е шампион на Румъния, печелил е трофей и в Саудитска Арабия. Със Спортинг Брага има второ място в Португалия, а с Клуж е стигал и до Суперкупата на Румъния.
29-годишният халф е харесан от всички фактори в Левски, които са убедени, че той е подходящ за вдигане нивото на „сините“.
Между другото от „Герена“ все още не са се отказали от привличането на Фроид Айте, но сделката е трудно осъществима на този етап. От Левски все пак продължават да се борят за тъмнокожото крило на Реймс.
При положение, че Бастос няма нов тим до края на тази седмица, той може да пътува до София в понеделник и евентуално да мине прегледи, а след това да подпише със „сините“.
Левски хвърли око на Бастос, който имаше три чудесни сезона с екипа на Клуж. С румънския тим бразилецът игра в групите на Шампионската лига. Най-запомнящия му се мач бе срещу Брага, в който заби два гола на португалците, които са му бивш клуб.
За последно офанзивният халф игра с екипа на Ал Насър. В Саудитска Арабия той има 9 мача и 4 гола. В момента Бастос има проблеми с арабите и няма да остане в Ал Насър.
Бастос е играч с чудесна визитка. Ставал е шампион на Румъния, печелил е трофей и в Саудитска Арабия. Със Спортинг Брага има второ място в Португалия, а с Клуж е стигал и до Суперкупата на Румъния.
29-годишният халф е харесан от всички фактори в Левски, които са убедени, че той е подходящ за вдигане нивото на „сините“.
Между другото от „Герена“ все още не са се отказали от привличането на Фроид Айте, но сделката е трудно осъществима на този етап. От Левски все пак продължават да се борят за тъмнокожото крило на Реймс.
- Stahlgewitter
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RoFnaChWl9E[/youtube]

- LSFCforever
- Контакти:
Те ако цъфнат и двамата което е доста нереално попринцип с Божинката отпреде Айте и Туре по крилата и Бастос в средата.... става доста плашещо. А ДАНО ама... 
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Надявам се най-малко поне един от тях да дойде. Моят фаворит е от Реймс.
tevez написа:Не, едва ли и двамата ще се вземат.
Според мен бастош ще доиде тея дни така мисля