Бербатов вече е в Монако

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marto786
Контакти:

Re: Бербатов вече е в Монако

Мнениеот marto786 » 31 яну 2014 14:13

Да се надяваме да завърши кариерата си в ЦСКА :) :)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 31 яну 2014 14:13

Себастиан Фетел написа:Монако е голям клуб. Браво.

и кое му е голямото? шампион на франция последно преди 14 г; купа на франция последно преди 23 г; в европа по 1 загубен финал за кеш и кнк, преди 2 години даже беше в лига 2, преди да го купи тоя руснак и благодарение на данъ4ните облек4ения в кралството да привле4е скъпи игра4, на които не плаща данъците. добре 4е френската федерация ги принуди да плащат данъци, защото щяха да са облагодетелствани. А Берба е ясен, където е парата там е и той. тоя път ще разхожда фланелката на топло. мани го тоя мра4ен и студен лондон
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 31 яну 2014 14:16

shotgun blues написа:Ами при контузията на ФАЛКАО,БЕРБАТОВ може и да си възроди кариерата .Би трябвало да им е основен нападател и ако му потръгне ще има още 2/3 години добър футбол.Ще играе за титлата във ФРАНЦИЯ,на 100% в ШЛ,добър трансфер .

е то остава и да не е те имат 3-ма нападатели (жермен; фалкао + ривере и двама голобради младоци), остава да им е резерва на тях:)

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 31 яну 2014 14:21

Това ако се случи определено вече никой няма да може да ме убеди че няма Господ и той не си играе с нас както си поиска. Толкова талантливи хора се лутат цял живот недооценени (както спортисти, така и във всички други области), а има хора които са родени просто под щастлива звезда!
Аз съм българин и винаги съм подкрепял всеки български футболист (а и всички други родни спортисти), но никой не може да отрече, че Бербатов е един голям късметлия. Изкара си милионите през цялата си кариера без много много да се поти (буквално), навсякъде беше сериозно критикуван, че е мързелив, че не бяга, че не се сработва с колектива. И все си намираше добри местенца да акустира. И навсякъде си вземаше много над средната заплата в отбора. И навсякъде имаше много силни моменти, но те бяха много за кратко и не успяваше някак си да остави истинска следа.

Винаги съм се радвал, когато направи някой от неговите пасове, когато вкара гол. Но винаги ме е дразнел и с това ръкомахане и каране на съотборници, ОСОБЕНО в националния отбор!

Сега ако отиде в Монако просто ще съм сигурен че някой отгоре го закриля, там ще му е повече от перфектно, супер луксозно е, а и пари ще изкара.

Въпреки това му стискам палци и му пожелавам успех. Ще продължа да гледам мачовете винаги, когато той играе и ще искам винаги да е на високо ниво, да вкарва, да радва всички българи. Просто понякога живота не е справедлив!
Последна промяна от MJ23 на 31 яну 2014 14:30, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 31 яну 2014 14:23

Некa му е лошо.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 31 яну 2014 14:24

скай спортс:

12:19

Fulham striker Dimitar Berbatov is due to have a medical with Monaco ahead of an expected deadline-day move to the Ligue 1 side. The Bulgarian has been linked with a return to former club Tottenham and their north London rivals Arsenal this month, but he now looks set to leave the country for the south of France.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 31 яну 2014 14:25

Всичко е ОК. И аз му желая успех. Стига да е истина, а не поредната спекулация :!:

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 31 яну 2014 14:25

цял ден съм на трансферния център на скайспортс и това направо ме шокира. от вчера стискам палци да се върне в тотнъм, а той заминал за монако. мрачният лондон, май ще отстъпи пред едно от най-тузарските места в европа, като предпочитано място за живот на жена му. аз съм фен на бербата от много години и се радвам за него искрено. колкото до бтв екшън, ако иде във франция едва ли ще пропуснат мач на монако.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 31 яну 2014 14:26

MJ23 написа:Това ако се случи определено вече никой няма да може да ме убеди че няма Господ и той не си играе с нас както си поиска. Толкова талантливи хора селутат цял живот недооценени (както спортисти, така и във всички други области), а има хора които са родени просто под щастлива звезда!
Аз съм българин и ивинаги съм подкрепял всеки български футболист (а и всички други родни спортисти), но никой не може да отрече, че Бербатов е един голям късметлия. Изкара си милионите през цялата си кариера без много много да се поти (буквално), навсякъде беше сериозно критикуван, че е мързелив, че не бяга, че не се сработва с колектива. И все си намираше добри местенца да акустира. И навсякъде си вземаше много над средната заплата в отбора. И навсякъде имаше много силни моменти, но те бяха много за кратко и не успяваше някак си да остави истинска следа.

Винаги съм се радвал, когато направи някой от неговите пасове, когато вкара гол. Но винаги ме е дразнел и с това ръкомахане и каране на съотборници, ОСОБЕНО в националния отбор!

Сега ако отиде в Монако просто ще съм сигурен че някой отгоре го закриля, там ще му е повече от перфектно, супер луксозно е, а и пари ще изкара.

Въпреки това му стискам палци и му пожелавам успех. ще продължа да гледам мачовете винаго, когато отй играе и ще искам винаги да е на високо ниво, да вкарва, да радва всички българи. Просто понякога живота не е справедлив!

:lol: :lol: +1 евала за коментара

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 31 яну 2014 14:30

а и оня мустак Данчев се къпе в пари покрай него:)

Върни се в “Футбол - Свят”