Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Себастиан Фетел написа:Монако е голям клуб. Браво.
shotgun blues написа:Ами при контузията на ФАЛКАО,БЕРБАТОВ може и да си възроди кариерата .Би трябвало да им е основен нападател и ако му потръгне ще има още 2/3 години добър футбол.Ще играе за титлата във ФРАНЦИЯ,на 100% в ШЛ,добър трансфер .
MJ23 написа:Това ако се случи определено вече никой няма да може да ме убеди че няма Господ и той не си играе с нас както си поиска. Толкова талантливи хора селутат цял живот недооценени (както спортисти, така и във всички други области), а има хора които са родени просто под щастлива звезда!
Аз съм българин и ивинаги съм подкрепял всеки български футболист (а и всички други родни спортисти), но никой не може да отрече, че Бербатов е един голям късметлия. Изкара си милионите през цялата си кариера без много много да се поти (буквално), навсякъде беше сериозно критикуван, че е мързелив, че не бяга, че не се сработва с колектива. И все си намираше добри местенца да акустира. И навсякъде си вземаше много над средната заплата в отбора. И навсякъде имаше много силни моменти, но те бяха много за кратко и не успяваше някак си да остави истинска следа.
Винаги съм се радвал, когато направи някой от неговите пасове, когато вкара гол. Но винаги ме е дразнел и с това ръкомахане и каране на съотборници, ОСОБЕНО в националния отбор!
Сега ако отиде в Монако просто ще съм сигурен че някой отгоре го закриля, там ще му е повече от перфектно, супер луксозно е, а и пари ще изкара.
Въпреки това му стискам палци и му пожелавам успех. ще продължа да гледам мачовете винаго, когато отй играе и ще искам винаги да е на високо ниво, да вкарва, да радва всички българи. Просто понякога живота не е справедлив!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта