Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Любо Пенев подал оставка ?

Мнениеот topchaki » 06 ное 2009 18:11

Viktor4o_Rs написа:Любо заслужи уважението на всички фенове без значение на кой отбор , с принципната си и адекватна позиция :!: Не бих казал , че го харесвам , но вече наистина го уважавам :) При тези обстоятелства съм почти убеден , че ще треснем ЦСКА на Армията :mrgreen:

От твойта клавиатура в божийте уши ;)

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 06 ное 2009 18:13

Дано си върнат Плешич или Тройчо.

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 06 ное 2009 18:13

Много ме е яд , че заради някакви калпазани ЛЮБО е решил да се махне ! Ако това е истина , ще бъда много тъжен !

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 06 ное 2009 18:13

Ако е вярно,титаните си подписаха билета за тръгване от Армията.Никой няма да им го прости!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 06 ное 2009 18:14

napolitan написа:Дано си върнат Плешич или Тройчо.

Не мисли нас ве смешкоооооо... :) :) :) :)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 ное 2009 18:16

Flash1912 написа:Ако се махне от ЦСКА - искам го на националите !!!! Такъв ни трябва, а не послушници като Мърльо...

Тоя пък се скъса от злоба. Къде Любо Пенев, къде Мъри Стоилов. Къде видя връзката? Ебати компликсите, ебати чудото.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 06 ное 2009 18:18

Ако Любо Пенев подаде оставка,аз няма да стъпа на стадиона докато това са собствениците на ЦСКА ! Писна ми от смотани бандитски глупости !!! Защо подяволите се мешат в неговите решения и му развалят имиджа и реномето пред тия пикливи смотани ритнитопковци които играят за парите а не за марката ЦСКА ! Срам и позор, Любо има големи възможности и потенциал да направи нещо голямо,но тези неща не стават от днес за вчера ... това се гради с времето! И неможе вчера събрани 20 момчета утре да вземат купата на лига европа НЕСТАВА ТАКА !(да не говорим,че парите които се дават в БГ за футбол са смешни в сравнение с останалите европейски отбори) Това е нашата българската простотия и неграмотност ... левски преди няколко години пробиха за купата на уефа НО ОТБОРА БЕШЕ ОБИГРАН 3,4 години играха заеднио едни и същи ... !!! Абе ЦСКА-р съм до мозака на костите си и за първи път видях светнина в тонела БРАВО ЛЮБО истински мъжкар,но не подаваи оставка !!! :!: :twisted:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2009 18:20

Ае ако заради тия лешници Любо си тръгне аз НА АРМИЯТА НЕ ГИ ИСКАМ!Малки пуберчета,пияници-предатели това са ТЕ!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Това ще е много ама много зле за нас!Изобщо не трябва да ни се сменя треньора!Никой освен Любо аз не искам!Дори и Стойчо
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

ЛЮБО ОСТАНИ!

Мнениеот danko_sot » 06 ное 2009 18:21

Защо никога не оставят поне един бг млад треньор да довърши работата си докрай. Та Пенев е начело на ЦСКА от по малко от 9 месеца. Тва е безобразие. Сър Алекс Фъргюсън най-успешният клубен треньор в момента е взел първата си титла за Юнайтед едва 5 години след назначаването му за треньор. 5 години фенове, ръководители и собственици са го чакали, но и са му вярвали сляпо, за да стане това, което е днес Юнайтед. Институция!
А ние не можем да дочакаме и 9 месеца. Та нима не класира преди два-три месеца ЦСКА в ЛЕ. Нещо, което изглеждаше като пълен абсурд. А шефовете, начело с Венци Живков вкупом твърдяха- НЯМАМЕ СИЛИ ЗА ЛЕ. И какво стана. Шефовете взеха 1 милион евро за да погасят дълговете към държавата. Пари, които се оказаха безценни и пари, които до голяма степен дойдоха благодарение на Пенев. И сега Пенев може би е аут, ЗАЩОТО същите тези хора не му се ДОВЕРИХА. И отмениха негово решение. А футболистите разбраха, че Пенев не е толкова страшен и РЕШЕНИЯТА му са просто решенийца, който търпят ревизия. Жалко! Аз бях един от големите противници на Пенев, когато той дойде. Сега се оказвам от другата страна на барикадата. Жалко.
ЛЮБО ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

П.С. И не ми трийте темата, ако сте истински цесекари
Последна промяна от danko_sot на 06 ное 2009 18:24, променено общо 2 пъти.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 06 ное 2009 18:22

Честита ви оставка :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Върни се в “Архив”