Мнениеот danko_sot » 06 ное 2009 18:21
Защо никога не оставят поне един бг млад треньор да довърши работата си докрай. Та Пенев е начело на ЦСКА от по малко от 9 месеца. Тва е безобразие. Сър Алекс Фъргюсън най-успешният клубен треньор в момента е взел първата си титла за Юнайтед едва 5 години след назначаването му за треньор. 5 години фенове, ръководители и собственици са го чакали, но и са му вярвали сляпо, за да стане това, което е днес Юнайтед. Институция!
А ние не можем да дочакаме и 9 месеца. Та нима не класира преди два-три месеца ЦСКА в ЛЕ. Нещо, което изглеждаше като пълен абсурд. А шефовете, начело с Венци Живков вкупом твърдяха- НЯМАМЕ СИЛИ ЗА ЛЕ. И какво стана. Шефовете взеха 1 милион евро за да погасят дълговете към държавата. Пари, които се оказаха безценни и пари, които до голяма степен дойдоха благодарение на Пенев. И сега Пенев може би е аут, ЗАЩОТО същите тези хора не му се ДОВЕРИХА. И отмениха негово решение. А футболистите разбраха, че Пенев не е толкова страшен и РЕШЕНИЯТА му са просто решенийца, който търпят ревизия. Жалко! Аз бях един от големите противници на Пенев, когато той дойде. Сега се оказвам от другата страна на барикадата. Жалко.
ЛЮБО ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!
П.С. И не ми трийте темата, ако сте истински цесекари
Последна промяна от
danko_sot на 06 ное 2009 18:24, променено общо 2 пъти.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]