Рафаел Надал-Станислас Вавринка
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рафаел Надал-Станислас Вавринка
Надал цял турнир не доказа че е по-добър в нито един мач който изигра,той така си играе от няколко сезона,само яко връща и чака съперника да сгреши,късмета го покри още с Григор.Тва с контузиите са оправадание на типичния лузър,няма смисъл 

Офтопик:
Офтопик:
Tobacco написа:Надал цял турнир не доказа че е по-добър в нито един мач който изигра,той така си играе от няколко сезона,само яко връща и чака съперника да сгреши,късмета го покри още с Григор.Тва с контузиите са оправадание на типичния лузър,няма смисъл
Тогава защо вие, феновете на Юнайтед, се оправдавате с контузиите на РвП, Рууни и не знам си още кой за слабото представяне?

Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Tobacco написа:Надал цял турнир не доказа че е по-добър в нито един мач който изигра,той така си играе от няколко сезона,само яко връща и чака съперника да сгреши,късмета го покри още с Григор.Тва с контузиите са оправадание на типичния лузър,няма смисъл
Тогава защо вие, феновете на Юнайтед, се оправдавате с контузиите на РвП, Рууни и не знам си още кой за слабото представяне?
Много малко мислят така.

Съединението прави силата!
Офтопик:
hajitsu написа:Tobacco написа:Надал цял турнир не доказа че е по-добър в нито един мач който изигра,той така си играе от няколко сезона,само яко връща и чака съперника да сгреши,късмета го покри още с Григор.Тва с контузиите са оправадание на типичния лузър,няма смисъл
Уникална логика имаш бе

Първо никой не се е оправдавал само с тях и второ там контузиите са напълно реални и достатъчно сериозни,а при Рафа е яко рев през цялото време,ох имам пришка,имам мазолче,настилакта не е хубава,схвана ме гърба

Офтопик:
Офтопик:
powerful написа:Ще 2-3 години ще имаш възможност да го наблюдаваш на всички финали
Рано през годината започваш със сериозни вицове.

По темата- тотална сензация е за мен победата на Вавринка. Надал наистина имаше проблеми и това си пролича във втория сет, но след това си личеше, че проблемите му са отминали (поне за момента) и си игра на много силно ниво. Просто швейцарецът явно беше твърдо решен да на изпусне големия си шанс. Напълно заслужена титла, няма и как да е другояче, при положение, че победи Джокович и Надал.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
RedeviL написа:Според мен Надал преиграва с контузията, което е много неспортменско от негова страна! Подобни цикраджийски изпънения наблюдавахме и от Джокович в двубоя му с Димитров от мастърса в Мадрид..
Тука пак са писали хора, които си нямат и понятие от тениса...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа: Надал наистина имаше проблеми и това си пролича във втория сет, но след това си личеше, че проблемите му са отминали (поне за момента) и си игра на много силно ниво.
Отминали друг път, затова на сервис само "изплюваше" топката в отсрещното поле .... очевидно беше, че играе непълноценен, просто болкоуспокояващите му позволиха поне малко да се стегне в третия и четвъртия сет, затова оказа съпротива. Но очевидно беше, че пак има проблеми.
Напълно случайна титла на Вавринка, благодарение на контузията на Надал. Иначе знаем какво се случва в мачовете им.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Е чак пък случайна, Джокович не се победи сам на 1/4-финала.