Рафаел Надал-Станислас Вавринка

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Рафаел Надал-Станислас Вавринка

Мнениеот Tobacco » 26 яну 2014 14:53

Надал цял турнир не доказа че е по-добър в нито един мач който изигра,той така си играе от няколко сезона,само яко връща и чака съперника да сгреши,късмета го покри още с Григор.Тва с контузиите са оправадание на типичния лузър,няма смисъл :!:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 яну 2014 15:29

Tobacco написа:Надал цял турнир не доказа че е по-добър в нито един мач който изигра,той така си играе от няколко сезона,само яко връща и чака съперника да сгреши,късмета го покри още с Григор.Тва с контузиите са оправадание на типичния лузър,няма смисъл :!:

Тогава защо вие, феновете на Юнайтед, се оправдавате с контузиите на РвП, Рууни и не знам си още кой за слабото представяне? :roll:

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 яну 2014 16:09

hajitsu написа:
Tobacco написа:Надал цял турнир не доказа че е по-добър в нито един мач който изигра,той така си играе от няколко сезона,само яко връща и чака съперника да сгреши,късмета го покри още с Григор.Тва с контузиите са оправадание на типичния лузър,няма смисъл :!:

Тогава защо вие, феновете на Юнайтед, се оправдавате с контузиите на РвП, Рууни и не знам си още кой за слабото представяне? :roll:

Много малко мислят така. ;)
Съединението прави силата!

Офтопик:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 26 яну 2014 16:42

hajitsu написа:

Уникална логика имаш бе :lol:
Първо никой не се е оправдавал само с тях и второ там контузиите са напълно реални и достатъчно сериозни,а при Рафа е яко рев през цялото време,ох имам пришка,имам мазолче,настилакта не е хубава,схвана ме гърба :roll: Този път тенисът победи!
Офтопик:

Офтопик:

haha

Мнениеот haha » 26 яну 2014 20:25

powerful написа:Ще 2-3 години ще имаш възможност да го наблюдаваш на всички финали ;)

Рано през годината започваш със сериозни вицове. :lol:

По темата- тотална сензация е за мен победата на Вавринка. Надал наистина имаше проблеми и това си пролича във втория сет, но след това си личеше, че проблемите му са отминали (поне за момента) и си игра на много силно ниво. Просто швейцарецът явно беше твърдо решен да на изпусне големия си шанс. Напълно заслужена титла, няма и как да е другояче, при положение, че победи Джокович и Надал.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

haha

Мнениеот haha » 26 яну 2014 20:26

RedeviL написа:Според мен Надал преиграва с контузията, което е много неспортменско от негова страна! Подобни цикраджийски изпънения наблюдавахме и от Джокович в двубоя му с Димитров от мастърса в Мадрид.. :)

Тука пак са писали хора, които си нямат и понятие от тениса...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 яну 2014 21:07

haha написа: Надал наистина имаше проблеми и това си пролича във втория сет, но след това си личеше, че проблемите му са отминали (поне за момента) и си игра на много силно ниво.

Отминали друг път, затова на сервис само "изплюваше" топката в отсрещното поле .... очевидно беше, че играе непълноценен, просто болкоуспокояващите му позволиха поне малко да се стегне в третия и четвъртия сет, затова оказа съпротива. Но очевидно беше, че пак има проблеми.

Напълно случайна титла на Вавринка, благодарение на контузията на Надал. Иначе знаем какво се случва в мачовете им.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

haha

Мнениеот haha » 26 яну 2014 21:15

Е чак пък случайна, Джокович не се победи сам на 1/4-финала.

Върни се в “Тенис”