Първото полувреме играхме с ромб , второто играхме с 2 дефанзивни ( пелето и Радо Цонев ) и пред тях офанзивен Боби Цонев ( който като ,че ли започва да се утвърждава все повече и повече в състава ) и крима Мисяк и Огнянов ..... Орачев забравих да прибавя към Боби Цонев и Мисяк , надявам се и Радо Цонев също да покаже нещо , но за това трябват участия в мачове ( при това не само в приятелски ) . Като цяло почнахме зле , нормално при положение ,че ни е 1-ви мач , а на Черноморец им е 4-ти мисля .... а и защитата първото полувреме , беше ...... не намирам точна дума с която да я опиша , защото 1-во - тоя Стивън Петков мисля ,че не е бек , а е крило или нещо такова ; 2-ро - Уолъс за мен е енигма , почна зле , след което се пооправи ; Белаид ми хареса - не видях една негова грешка , напротив даже поправи много такива на младоците около него ( включително и на Уолъс ) ; другия ни централен защитник не ми направи някакво впечатление - следователно ... не става

Гаджев дано не замине за Украйна , не знам може би съм пристрастен , обаче ми е любимият футболист в този състав на отбора , просто в него има футбол .... Деко ми хареса много , бори се , и също показа много добри неща , Старокин си го знаем , той може би е най-борбения футболист на Левски , нищо че няма кой-знае какви качества , той липсата на качества ги прикрива със себераздаването си ( под липса на качества не казвам ,че е някакав , дет не знае от коя страна се рита топката , а просто ,че няма нужната прецизност и техника , нужна за футболисти в центъра на халфовата линия ) . Макриев , личи си ,че няма да ни е голмайстора , но пък много ми харесва в неговата игра гърдирането на топката , просто го прави по перфектен начин - гърдира я и я сваля на наш футболист , явно такива са указанията на Здравков , който вижда ,че просто Макриев не е типът нападател ,който да игае с лице към вратата . Второто вече казах , понравиха ми се Мики Орачев и Мисяк ; Мюлдер на ниво - никакви забележки към него ; Дани Димов и Пламен Димов централни защитници ( Дани - добре , ама Пламен Димов за мен трябва да е следващия футболист , който Йовов трябва да разкара от нашия любим тим ) ; най-вече ми се харесаха Пелето и Боби Цонев ; добре започна и Антон Огнянов ( е не е Гари Родригес , ама пък кой знае , може да се развие и да стане доста по-добър от него ). Ми това е .... първа контрола , на двата полюса ни беше играта , чакаме следващата със Созопол , айде ви оставям - отивам да почета, че тия изпити не се взимат с гледане на мачове на Левски.