Левски – Черноморец - контрола 14:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски – Черноморец - контрола 14:00

Мнениеот milen.hristov » 25 яну 2014 15:51

ralka_levskarka написа:
Red Warrior написа:
ralka_levskarka написа:Боби Цоневвв, повече се радвам, че той, Огнянов и Мисяк играят добре, някои от тях и гол вкараха, отколкото, на победата :)

Огнянов няма ли да го съблечете? Сам казвал на Стойчо, че бил голям цесекар. :lol:

Ще го съблека, ама за друго, забавняга.

Толкова ли си се разгонила, май твоят човек не си върши работата както трябва

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 яну 2014 15:52

Вместо да дават на Уолъс 10К заплата ,по-добре да си пускаме нашите момчета от школата. Видя се ,че в повечето от тях има потенциал.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 яну 2014 15:53

седемнамалко написа:нямам претенции да разбирам нещо си там, следващият сезон започва след почти 8 месеца, велев ще е готов (физиологично) да играе много преди това - за началото на този, спри да тролиш, не си интересен, плитък си, и това ти го написах по-рано.

Следващия може да почва след 8, но този свършва след 4, така че едва ли някой ще рискува да го пуска в оставащите мачове, при положение, че е пропуснал повечето.
Той Меси дето получи даааалече по-лека контузия и го оставиха 2 месеца да почива и не рискуваха, та какво става за играч, който не е играл толкова време заради скъсани връзки.
Изказвам мнение, а че за теб това ти се струва тролене не мога да ти помогна.
Изображение

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 25 яну 2014 15:53

Честита ни победа.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 25 яну 2014 15:58

Red Warrior написа:
ralka_levskarka написа:Боби Цоневвв, повече се радвам, че той, Огнянов и Мисяк играят добре, някои от тях и гол вкараха, отколкото, на победата :)

Огнянов няма ли да го съблечете? Сам казвал на Стойчо, че бил голям цесекар. :lol:

Казал въшки.Това са измислиците на патерицата да нагнетява омраза.Неговите блъфове нямат краи.Пък вие си го слушаите нали ви е месия

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 яну 2014 16:00

Това, което аз знам за Огнянов е, че си е бероец.
Стойчо може да казва много неща.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 25 яну 2014 16:04

Кво спамите, бе ! :evil: Тройчо казал така, Тройчо не върнал анцуга.. Никой не го интересува какво прави ревльото ! Темата е за контролата Левски - Черноморец. Ако терена беше в по-добро състояние щеше да е истинска наслада за феновете на футбола. Не е зле като за първи мач. Важно е да се види, че има кой да бележи дори и без Гари. ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 25 яну 2014 16:06

Първото полувреме играхме с ромб , второто играхме с 2 дефанзивни ( пелето и Радо Цонев ) и пред тях офанзивен Боби Цонев ( който като ,че ли започва да се утвърждава все повече и повече в състава ) и крима Мисяк и Огнянов ..... Орачев забравих да прибавя към Боби Цонев и Мисяк , надявам се и Радо Цонев също да покаже нещо , но за това трябват участия в мачове ( при това не само в приятелски ) . Като цяло почнахме зле , нормално при положение ,че ни е 1-ви мач , а на Черноморец им е 4-ти мисля .... а и защитата първото полувреме , беше ...... не намирам точна дума с която да я опиша , защото 1-во - тоя Стивън Петков мисля ,че не е бек , а е крило или нещо такова ; 2-ро - Уолъс за мен е енигма , почна зле , след което се пооправи ; Белаид ми хареса - не видях една негова грешка , напротив даже поправи много такива на младоците около него ( включително и на Уолъс ) ; другия ни централен защитник не ми направи някакво впечатление - следователно ... не става ;) Гаджев дано не замине за Украйна , не знам може би съм пристрастен , обаче ми е любимият футболист в този състав на отбора , просто в него има футбол .... Деко ми хареса много , бори се , и също показа много добри неща , Старокин си го знаем , той може би е най-борбения футболист на Левски , нищо че няма кой-знае какви качества , той липсата на качества ги прикрива със себераздаването си ( под липса на качества не казвам ,че е някакав , дет не знае от коя страна се рита топката , а просто ,че няма нужната прецизност и техника , нужна за футболисти в центъра на халфовата линия ) . Макриев , личи си ,че няма да ни е голмайстора , но пък много ми харесва в неговата игра гърдирането на топката , просто го прави по перфектен начин - гърдира я и я сваля на наш футболист , явно такива са указанията на Здравков , който вижда ,че просто Макриев не е типът нападател ,който да игае с лице към вратата . Второто вече казах , понравиха ми се Мики Орачев и Мисяк ; Мюлдер на ниво - никакви забележки към него ; Дани Димов и Пламен Димов централни защитници ( Дани - добре , ама Пламен Димов за мен трябва да е следващия футболист , който Йовов трябва да разкара от нашия любим тим ) ; най-вече ми се харесаха Пелето и Боби Цонев ; добре започна и Антон Огнянов ( е не е Гари Родригес , ама пък кой знае , може да се развие и да стане доста по-добър от него ). Ми това е .... първа контрола , на двата полюса ни беше играта , чакаме следващата със Созопол , айде ви оставям - отивам да почета, че тия изпити не се взимат с гледане на мачове на Левски. ;)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 25 яну 2014 16:06

При положение, че излезнахме с 2 различни състава през двете полувремена, генерални изводи за играта не биха могли да се правят. Още повече, като добавим и състоянието на терена, просто не виждам смисъл, а и резултата ясно го показва.

Иначе относно индивидуалното представяне на новите и юношите - Белаид е страхотно попадение, а като добавим и добрата игра на Д. Димов, смятам, че в центъра на защитата ще сме много по-стабилни този полусезон. Относно Уолъс, просто не знам какво да кажа. Мики Орачев се представи много добре, прекрасен пробив при гола на Цонев и още 3 или 4 много добри включвания. Според мен спокойно можем да дадем шанс на това момче да играе титуляр (при положение, че в Европа нямаме мачове, вярвам, че Мики е готов за българското първенство). Огнянов се включи прилично. Хубаво е, че вкара гол, но определено трябва да му видим още няколко мача и то срещу по-сериозни противници за да го преценим що за играч е. Илия Димитров и Мисяк направиха великолепно впечатление, за мен Димитров свърши за 30 мин. повече работа, отколкото Макриев за цял мач. Близнаците Цоневи на познатото високо ниво - много хляб има в тях.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 яну 2014 16:15

we are the champions написа:0-0

Това чул ли си го, или си го видял? Май само си го чул. Според написаното, си доста невръстен, което значи че не си го видял. И скоро няма да го видиш. Бяха едни години когато в конституцията на НРБ имаше чл. 1-ви. 30 титли по закон. И никой не смееше да се противопостави защото още имаше Белене. Колко непознати думи, а? Чудиш се за какво става въпрос. Всичко ти е непонятно. За целта трябва да си учиш уроците, да се образоваш добре вместо да миткаш из форумите. Тогава ще ти дойде друг акъл. Това не значи, че не трябва да имаш любим отбор. Напротив. Но ще разсъждаваш по- иначе. Надявам се! Нищо не ти пречи, обаче, да останеш на същото ниво. Стига да си щастлив.

Върни се в “Архив”