BTV NEWS: Разбери дали те подслушват
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: BTV NEWS: Разбери дали те подслушват
17 ... 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- damyanov1963
Re: BTW NEWS: Разбери дали те подслушват
MAXIMUS написа:MAXIMUS написа:Седем написа:MAXIMUS написа:Този тест го направих преди една година. Бях сигурен, че са ме подслушвали, не че има какво да научат от мен, просто рода ми е от интересно потекло. Излезнаха ми 17 цифри. В района в който работя направихме тест с още около 20 апарата и цифрите които излизаха бяха точно 15.
А сега по-малко ли са ти цифрите? Или са си пак 17? И ако са 17 (което 100% е така), мислиш ли, че си толкова важен някой да те подслушва 1 година без прекъсване?
Хора, не се излагайте.
От 24.12.2013 съм с нов апарат.Дори бях забравил за този тест и сега го направих отново. 17 цифри са и сега.
Дори сложих моята карта в апарата на жена ми. Там излезнаха 15 цифри. И да, за някои хора съм доста важен !
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- dreben23
- Контакти:
Нали знаете че шофьора ми е баш кюрдин, ето от
мен най простия и лесен тест:
Пред собственния Ви номер сложете цифрата 15.
Пример: моя е 0898 815...7
Направете така 150898 815....7.
Ако телефона Ви издава сигнал звънене, значи работата
е сериозна,т.е. номера се подслушва.
Ако Ви се обади оператор и каже че сте навъртяли липсващи
цифри или несъществуващ номер, бомба е.може да говорите
всичко.Метода е проверен в цял свят.
Не забравяйте че ПКК и кюрдите са най-големите наркотрафиканти
в света.И не забравяйте, че ще изтрия коментара утре.Запишете си!
Опитайте и с това.

Намерих нещо интересно. Ако сте слагали потребителски Ром и сте руутвали телефона си, имея може да се е променил. С други думи, ако такъв телефон бъде откраднат, трудно ще бъде открит.

Внимавайте какво натискате, има безброй клавишни комбинации, с които да направите телефона си неизползваем. Или просто да върнете заводски настройки.
Периодично (по няколко пъти в денонощието) телефона излъчва служебна информация към моб. оператор включително и IMEI номера. Следователно ако си към един и същи оператор и смениш SIM картата с друга,то централата на оператора със сигурност засича това.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
dreben23 написа:Нали знаете че шофьора ми е баш кюрдин, ето от
мен най простия и лесен тест:
Пред собственния Ви номер сложете цифрата 15.
Пример: моя е 0898 815...7
Направете така 150898 815....7.
Ако телефона Ви издава сигнал звънене, значи работата
е сериозна,т.е. номера се подслушва.
Ако Ви се обади оператор и каже че сте навъртяли липсващи
цифри или несъществуващ номер, бомба е.може да говорите
всичко.Метода е проверен в цял свят.
Не забравяйте че ПКК и кюрдите са най-големите наркотрафиканти
в света.И не забравяйте, че ще изтрия коментара утре.Запишете си!
Опитайте и с това.Тествайте и ако работи, пишете да знаем и ние, мен ме мързи да проверя. Колкото до Имея и броя на цифрите, ако пазите кутиите си на устройствата там трябва да пише същото, което излиза и като наберете кода за имея.
Ако цифрите на кутията не съвпадат, ви подслушват явно.
Намерих нещо интересно. Ако сте слагали потребителски Ром и сте руутвали телефона си, имея може да се е променил. С други думи, ако такъв телефон бъде откраднат, трудно ще бъде открит.За мен това е нещо ново, не знаех, че се променя имея, слагайки къстъм Ром. Ето, че винаги човек може да научи нещо полезно.
![]()
Внимавайте какво натискате, има безброй клавишни комбинации, с които да направите телефона си неизползваем. Или просто да върнете заводски настройки.Периодично (по няколко пъти в денонощието) телефона излъчва служебна информация към моб. оператор включително и IMEI номера. Следователно ако си към един и същи оператор и смениш SIM картата с друга,то централата на оператора със сигурност засича това.
в семейството ми има карти на ваучър на м-тел.когато набрах номера с 15 отпред ми даваше свободно и след това някаква жена ми отговори:
112 слушам
възможно ли е това?
след като не съм набрал 112
И при мен taka 112 ... 

валкареджио написа:в семейството ми има карти на ваучър на м-тел.когато набрах номера с 15 отпред ми даваше свободно и след това някаква жена ми отговори:
112 слушам
възможно ли е това?
след като не съм набрал 112
Совите не са това, което са

- Безкомпромисен
- Контакти:
Комунистическите престъпници 70 години подслушват телефонните разговори на нормалните хора , както и на техните отрочета , за да ги проверят, дали са верни на комунистическата банда , защото се страхуват , да не би някой да вземе властта им! Пазят се от "народната любов" тези изчадия на сатаната комунистите!
Бог да паи България от комунисти!
Бог да паи България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
21...ССУ,МУ или СИС.Явно още си търсят милиончетата които хакнах от банкови сметки. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- dreben23
- Контакти:
Верно ли са ви вдигнали?
Хм, явно това е бърз начин да се свържеш с бърза помощ.
Пак научихме нещо де. 
А да, значи реално излиза, че сте избрали номер 150, тъй като сигурно нулата не се брои... има логика. А тези телефони се пренасочват към тел. 112, намерих и статия по въпроса.
Значи все още нямаме нужното доказателство за подслушване, спете спокойно.
Боже, бърза помощ, не го очаквах въобще, ама нищо чудно и те да подслушват, което малко няма логика, ама в България живеем все пак, а тук май нищо няма логика. Добре, че не дадох и номерата дето се набират в Сев. Америка, леле..

На това му се вика от трън та на глог.
Не се бъзикайте с бърза помощ че това не е шега.
Като се наспя ще поровя малко по-сериозно за различните видове имеи, брой на числата и т.н. Ако открия нещо интересно, ще ви го дам и на вас. Лека!

А да, значи реално излиза, че сте избрали номер 150, тъй като сигурно нулата не се брои... има логика. А тези телефони се пренасочват към тел. 112, намерих и статия по въпроса.

На това му се вика от трън та на глог.

Не се бъзикайте с бърза помощ че това не е шега.
Като се наспя ще поровя малко по-сериозно за различните видове имеи, брой на числата и т.н. Ако открия нещо интересно, ще ви го дам и на вас. Лека!
***САМО ЦСКА!***
Ах... днеска споделих на един човек, че ми се е появил 17цифрен IMEI при въвеждането на кода, и сега като броя цифрите са 15. Или вчера три(та ако не бяха и повече пъти) съм преброил цифрите грешно, което значи, че трябва да си скъсам дипломата за средно образование или .. не всъщност май само това може да значи