BTV NEWS: Разбери дали те подслушват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MONK1TO
Контакти:

Re: BTV NEWS: Разбери дали те подслушват

Мнениеот MONK1TO » 23 яну 2014 21:55

17 ... :shock:
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: BTW NEWS: Разбери дали те подслушват

Мнениеот damyanov1963 » 23 яну 2014 22:08

MAXIMUS написа:
MAXIMUS написа:
Седем написа:
MAXIMUS написа:Този тест го направих преди една година. Бях сигурен, че са ме подслушвали, не че има какво да научат от мен, просто рода ми е от интересно потекло. Излезнаха ми 17 цифри. В района в който работя направихме тест с още около 20 апарата и цифрите които излизаха бяха точно 15.

А сега по-малко ли са ти цифрите? Или са си пак 17? И ако са 17 (което 100% е така), мислиш ли, че си толкова важен някой да те подслушва 1 година без прекъсване?
Хора, не се излагайте.

От 24.12.2013 съм с нов апарат.Дори бях забравил за този тест и сега го направих отново. 17 цифри са и сега.

Дори сложих моята карта в апарата на жена ми. Там излезнаха 15 цифри. И да, за някои хора съм доста важен !
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 яну 2014 22:10

Нали знаете че шофьора ми е баш кюрдин, ето от
мен най простия и лесен тест:
Пред собственния Ви номер сложете цифрата 15.
Пример: моя е 0898 815...7
Направете така 150898 815....7.
Ако телефона Ви издава сигнал звънене, значи работата
е сериозна,т.е. номера се подслушва.
Ако Ви се обади оператор и каже че сте навъртяли липсващи
цифри или несъществуващ номер, бомба е.може да говорите
всичко.Метода е проверен в цял свят.
Не забравяйте че ПКК и кюрдите са най-големите наркотрафиканти
в света.И не забравяйте, че ще изтрия коментара утре.Запишете си!

Опитайте и с това. :) Тествайте и ако работи, пишете да знаем и ние, мен ме мързи да проверя. Колкото до Имея и броя на цифрите, ако пазите кутиите си на устройствата там трябва да пише същото, което излиза и като наберете кода за имея. :) Ако цифрите на кутията не съвпадат, ви подслушват явно. :cry:

Намерих нещо интересно. Ако сте слагали потребителски Ром и сте руутвали телефона си, имея може да се е променил. С други думи, ако такъв телефон бъде откраднат, трудно ще бъде открит. :cry: За мен това е нещо ново, не знаех, че се променя имея, слагайки къстъм Ром. Ето, че винаги човек може да научи нещо полезно. :)

Внимавайте какво натискате, има безброй клавишни комбинации, с които да направите телефона си неизползваем. Или просто да върнете заводски настройки.
Периодично (по няколко пъти в денонощието) телефона излъчва служебна информация към моб. оператор включително и IMEI номера. Следователно ако си към един и същи оператор и смениш SIM картата с друга,то централата на оператора със сигурност засича това.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 23 яну 2014 22:41

dreben23 написа:
Нали знаете че шофьора ми е баш кюрдин, ето от
мен най простия и лесен тест:
Пред собственния Ви номер сложете цифрата 15.
Пример: моя е 0898 815...7
Направете така 150898 815....7.
Ако телефона Ви издава сигнал звънене, значи работата
е сериозна,т.е. номера се подслушва.
Ако Ви се обади оператор и каже че сте навъртяли липсващи
цифри или несъществуващ номер, бомба е.може да говорите
всичко.Метода е проверен в цял свят.
Не забравяйте че ПКК и кюрдите са най-големите наркотрафиканти
в света.И не забравяйте, че ще изтрия коментара утре.Запишете си!

Опитайте и с това. :) Тествайте и ако работи, пишете да знаем и ние, мен ме мързи да проверя. Колкото до Имея и броя на цифрите, ако пазите кутиите си на устройствата там трябва да пише същото, което излиза и като наберете кода за имея. :) Ако цифрите на кутията не съвпадат, ви подслушват явно. :cry:

Намерих нещо интересно. Ако сте слагали потребителски Ром и сте руутвали телефона си, имея може да се е променил. С други думи, ако такъв телефон бъде откраднат, трудно ще бъде открит. :cry: За мен това е нещо ново, не знаех, че се променя имея, слагайки къстъм Ром. Ето, че винаги човек може да научи нещо полезно. :)

Внимавайте какво натискате, има безброй клавишни комбинации, с които да направите телефона си неизползваем. Или просто да върнете заводски настройки.
Периодично (по няколко пъти в денонощието) телефона излъчва служебна информация към моб. оператор включително и IMEI номера. Следователно ако си към един и същи оператор и смениш SIM картата с друга,то централата на оператора със сигурност засича това.

в семейството ми има карти на ваучър на м-тел.когато набрах номера с 15 отпред ми даваше свободно и след това някаква жена ми отговори:
112 слушам
възможно ли е това?
след като не съм набрал 112

pleven
Контакти:

Мнениеот pleven » 23 яну 2014 22:44

И при мен taka 112 ... :mrgreen:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 яну 2014 22:50

валкареджио написа:в семейството ми има карти на ваучър на м-тел.когато набрах номера с 15 отпред ми даваше свободно и след това някаква жена ми отговори:
112 слушам
възможно ли е това?
след като не съм набрал 112

Совите не са това, което са :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 23 яну 2014 23:48

Комунистическите престъпници 70 години подслушват телефонните разговори на нормалните хора , както и на техните отрочета , за да ги проверят, дали са верни на комунистическата банда , защото се страхуват , да не би някой да вземе властта им! Пазят се от "народната любов" тези изчадия на сатаната комунистите!
Бог да паи България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 яну 2014 00:59

21...ССУ,МУ или СИС.Явно още си търсят милиончетата които хакнах от банкови сметки. :x
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 яну 2014 01:46

Верно ли са ви вдигнали? :lol: :mrgreen: Хм, явно това е бърз начин да се свържеш с бърза помощ. :) Пак научихме нещо де. ;)

А да, значи реално излиза, че сте избрали номер 150, тъй като сигурно нулата не се брои... има логика. А тези телефони се пренасочват към тел. 112, намерих и статия по въпроса. :) Значи все още нямаме нужното доказателство за подслушване, спете спокойно. :) Боже, бърза помощ, не го очаквах въобще, ама нищо чудно и те да подслушват, което малко няма логика, ама в България живеем все пак, а тук май нищо няма логика. Добре, че не дадох и номерата дето се набират в Сев. Америка, леле.. :) :|

На това му се вика от трън та на глог. :(
Не се бъзикайте с бърза помощ че това не е шега.

Като се наспя ще поровя малко по-сериозно за различните видове имеи, брой на числата и т.н. Ако открия нещо интересно, ще ви го дам и на вас. Лека!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 яну 2014 12:53

Ах... днеска споделих на един човек, че ми се е появил 17цифрен IMEI при въвеждането на кода, и сега като броя цифрите са 15. Или вчера три(та ако не бяха и повече пъти) съм преброил цифрите грешно, което значи, че трябва да си скъсам дипломата за средно образование или .. не всъщност май само това може да значи :lol:

Върни се в “Свободна зона”