Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 20:56

daduradam написа:
iznenada написа:
daduradam написа:
iznenada написа:Eйй португалския циганин пак ние еба майката . Както си и знаех. Представям си го ,как ехидно и щастливо ни се присмива сега в някой офис .
Роджърс е преценил ,че 15 млн е висока цена ,както си и мислих. Познавам го вече по действията му .Много е свидлив.
Но на циганина ,не му прави чест ,да офертира наши цели .
Еми тва е положението ,аз казах...Ливърпул отдавна няма добри позиции ,нито в Англия ,нито на трансферния пазар.
И класен халф няма да вземем. Той просто няма да има на кой на мястото да играе. Роджърс е влюбен страстно в Хендерсън и Джерард .
Салах можеше да играе на мястото на Стърлинг ,но халф няма на кой на мястото. Нападател също няма да вземе ,там пък абсурд .И защитник днес е казал ,че няма да вземе .Точно както прогнозирах. Човека вярва силно в наличните играчи. Но това ще му изяде главата.
Ще ни прецакат накрая за топ 4 .Усещам го .

Къде е казал, че няма да купува защитник. Дай статия, че ми стана супер интересно.А че ще ни прецакат за топ 4 става все по-ясно с всеки изминал ден !

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... fer-update
Аз поне така ,тълкувам думите му от днес.

Т'ва казва да, ляв бек кога ? Силно се замислям дали да гледам следващия ни мач срещу Евертън...

Няма ляв бек ,няма десен ,няма деф,халф,няма офанз.халф ...това е положението . В твоите очи и в моите ,има нужда ,но в неговите няма . И причината съм я казвал хиляда пъти ,ще я кажа и за последно. Роджърс харесва много , наличните играчи в лицето на Джонсън ,Агер,Шкъртел,Енрике ,Лукас ,Хендерсън и ,Джерард и поне в тоя прозорец ,няма да им вземе заместници .Това е положението. Колкото и да искате и да се надявате ,това е положението . Помислете малко ,как ще вземе ,примерно Мата ,като трябва Джерард или Хендерсън да не играят ??? Същата е логиката и със останалите изброени . Може да вземе някой в последния момент ,но предполагам той ще е някой 19 -20 годишен ,който да няма много претенции .
Разболя се тоя човек ! Аз го харесвах ,защото мислеше като мен ,но сега прави неща ,които не мога да си ги обясня.
Преди не робуваше на имена(изгони Рейна,Керъл,Даунинг,Коул ) а сега робува .Пуска Джерард без значение ,формата му .
Преди не харесваше Хендерсън и даже го предложи на Фулъм по неосъществената сделка с Демпси .А сега е влюбен в него.Аз не виждам кой знае каква промяна ,освен леко в тактическо отношение.
Преди не харесваше Шкъртел ,но сега е неизменен титуляр.
Преди ,излизаше с тия ,които са във форма и които са играли добре предния мач а сега пуска играчи ,без значение ,формата им и представянето им в последния мач .
Още ,като дойде ,каза ,че харесва играчите на Барса и техния стил на игра а сега рендето Хендерсън му гради играта ?
Вместо да вземе нужните изпълнители за тоя стил,той предпочете да смени стила и да играе с настоящите играчи . И т.н и т.н..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 23 яну 2014 21:16

Олелеле пълен резил не ме е яд толко, че изпуснахме един качествен футболист колкото ме е яд колко стиснати, жалки, бавни и глупави сме на трансферния прозорец ... Нямам нищо против Аспас и Алберто дори ги харесвам и ми харесва как играят от малкото което видях ама дал си 15 милиона за тях пускай ги да играят майка му деба ..... Илори да трансфер за бъдещето ама при положение, че имам 5 централни за какво дадохме 7 милиона за него ....... Сега като имаме нужда от попълнения няма кой да даде пари та подяволите до мача с Вила не беше обсъждана трансферната политика това говори, че ще доиграем сезона с наличното и тренера + американците ще се надяват на чудо от състав с 14 футболиста който стават за нещо и винаги има поне 5 в лазарета освен, че станахме за смях на трансферния прозорец можем да счупим и всички антирекорди не помна лично аз кога 1-вия на Коледа не е играл в Топ 4 даже обратното на 90 % става шампион с изключения когато Пул са 1-ви .....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 яну 2014 21:28

Де да бяхме изпуснали само един футболист. Всеки трансферен прозорец конкурентите ни отмъкват по 2-ма футболисти. Щом един средностатистически футболист не можем да вземем вече, кога ли ще вземем някоя изявена фигура, "звезда" ? От ден на ден, от година на година, този отбор става все по-голяма мистерия. Понякога почвам да си мисля, че се работи срещу Ливърпул. Трябват ни чаршафи, иначе никога повече няма да станем сила, ще си кретаме в средата...жалката истина.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 23 яну 2014 21:56

Много ме е яд за Салах. Многооооо! Сега ако почне да прави добри мачове за Челси ще ме е яд. Ако го закотвят на пейката и му спрат развитието пак ще ме е яд. Как исках този футболист в Ливърпул....
Hala Madrid

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 яну 2014 22:10

Добре де толкова ли не се вижда от Роджърс, Хенри и феновете на Анфийлд, че Еър е пълен олигофрен??? Колко трансфера трябва да провали, че Брендо да трясне по масата и да каже, че не му харесва мудното действие на Еър и да каже на Хенри да го махне и да наеме някой наистина кадърен? Какво толкова като се дадът 3-4 милиона отгоре??? Не става въпрос за 10 милиона, ами за едва 3-4!!! Стъридж можехме да го вземем още 2012 лятото, ама пак за няколко милиона не станаха нещата... Лятото Мхитарян и Вилиан ги изпуснахме пак заради 3-4 милиона... Сега със Салах същата работа... Ами не че нещо, ама ако става въпрос за привличането на играчи, които никой друг не ги иска (Борини, Аспас, Алберто, Моузес) може всеки един от форума тук да отиде и да ги уреди... Значи за Илори могат да се дадът 3-4 милиона отгоре, защото си спомням, че началните ни оферти бяха 3,5 и 4 милиона, а в последствие се купи за 7, а за качествените играчи не могат да се дават 3-4 милиона отгоре... Направо съм възмутен от смотаните действия на пазара последните 5 години... Жалко... Дано се класираме за топ4 тази година, защото не се ли случи не ни чака нищо добро в следващите сезони... :| :| :|
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 23 яну 2014 22:27

asfikito написа:Ромуло е добър дефанзивен халф , дано да е вярно .

Romulo could be considered a gamble with the promising midfielder’s latest woe being a tear in his anterior cruciate ligament in his right knee almost immediately after returning from another knee problem.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 яну 2014 22:32

Пичове,аз ви казах:6-7място...ама вие се възбуждахте на лебеда-средняк и мечтаехте за титла??!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 23 яну 2014 22:34

Alonso_Massa написа:Добре де толкова ли не се вижда от Роджърс, Хенри и феновете на Анфийлд, че Еър е пълен олигофрен??? Колко трансфера трябва да провали, че Брендо да трясне по масата и да каже, че не му харесва мудното действие на Еър и да каже на Хенри да го махне и да наеме някой наистина кадърен? Какво толкова като се дадът 3-4 милиона отгоре??? Не става въпрос за 10 милиона, ами за едва 3-4!!! Стъридж можехме да го вземем още 2012 лятото, ама пак за няколко милиона не станаха нещата... Лятото Мхитарян и Вилиан ги изпуснахме пак заради 3-4 милиона... Сега със Салах същата работа... Ами не че нещо, ама ако става въпрос за привличането на играчи, които никой друг не ги иска (Борини, Аспас, Алберто, Моузес) може всеки един от форума тук да отиде и да ги уреди... Значи за Илори могат да се дадът 3-4 милиона отгоре, защото си спомням, че началните ни оферти бяха 3,5 и 4 милиона, а в последствие се купи за 7, а за качествените играчи не могат да се дават 3-4 милиона отгоре... Направо съм възмутен от смотаните действия на пазара последните 5 години... Жалко... Дано се класираме за топ4 тази година, защото не се ли случи не ни чака нищо добро в следващите сезони... :| :| :|

А ти защо си сигурен,че причината за всичко това е Еър?3-4-те милиона отгоре не ги дава Еър,ясно е,че той работи в определени рамки,да не кажа рестрикции.Може да е бавен в преговорите,но това донякъде се дължи и на липсата на финанси,затова се преговаря с Базел толкова време,защото е очевидно,че не сме склонни да дадем/нямаме 11 млн. за Салах,а Челси буквално за 24 часа си решават проблема,защото Абрамович има необходимите средства.Според мен всичко опира до финанси,а ние нямаме такива,за да се борим с отбори като Челси,Сити,Арсенал,Манюре,а дори и спърс.
А ако не се класираме в топ 4,мисля всички знаете,че Суарес е пътник,само че тогава всички ще знаят,че имаме пари и яко ще ни извият ръцете.
Все още сме в отлична позиция,но шансовете ни намаляват с всеки изминал ден на бездействие.Тотнъм имат дълбочина на състава,Скъмчестър се подсилват,а скоро Шрек и РВП им се връщат в игра,Евъртън купиха играч,а и са на път да вземат Траоре,дори и доказана стипца като Ашли ще вземе Кабела от Монпелие.
Ако не вземем поне двама полузащитници/единият задължително дефанзивен халф/,то това ще е знак,че абдикираме от борбата за топ 4.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 яну 2014 22:39

PeterForsberg написа:
Alonso_Massa написа:Добре де толкова ли не се вижда от Роджърс, Хенри и феновете на Анфийлд, че Еър е пълен олигофрен??? Колко трансфера трябва да провали, че Брендо да трясне по масата и да каже, че не му харесва мудното действие на Еър и да каже на Хенри да го махне и да наеме някой наистина кадърен? Какво толкова като се дадът 3-4 милиона отгоре??? Не става въпрос за 10 милиона, ами за едва 3-4!!! Стъридж можехме да го вземем още 2012 лятото, ама пак за няколко милиона не станаха нещата... Лятото Мхитарян и Вилиан ги изпуснахме пак заради 3-4 милиона... Сега със Салах същата работа... Ами не че нещо, ама ако става въпрос за привличането на играчи, които никой друг не ги иска (Борини, Аспас, Алберто, Моузес) може всеки един от форума тук да отиде и да ги уреди... Значи за Илори могат да се дадът 3-4 милиона отгоре, защото си спомням, че началните ни оферти бяха 3,5 и 4 милиона, а в последствие се купи за 7, а за качествените играчи не могат да се дават 3-4 милиона отгоре... Направо съм възмутен от смотаните действия на пазара последните 5 години... Жалко... Дано се класираме за топ4 тази година, защото не се ли случи не ни чака нищо добро в следващите сезони... :| :| :|

А ти защо си сигурен,че причината за всичко това е Еър?3-4-те милиона отгоре не ги дава Еър,ясно е,че той работи в определени рамки,да не кажа рестрикции.Може да е бавен в преговорите,но това донякъде се дължи и на липсата на финанси,затова се преговаря с Базел толкова време,защото е очевидно,че не сме склонни да дадем/нямаме 11 млн. за Салах,а Челси буквално за 24 часа си решават проблема,защото Абрамович има необходимите средства.Според мен всичко опира до финанси,а ние нямаме такива,за да се борим с отбори като Челси,Сити,Арсенал,Манюре,а дори и спърс.
А ако не се класираме в топ 4,мисля всички знаете,че Суарес е пътник,само че тогава всички ще знаят,че имаме пари и яко ще ни извият ръцете.
Все още сме в отлична позиция,но шансовете ни намаляват с всеки изминал ден на бездействие.Тотнъм имат дълбочина на състава,Скъмчестър се подсилват,а скоро Шрек и РВП им се връщат в игра,Евъртън купиха играч,а и са на път да вземат Траоре,дори и доказана стипца като Ашли ще вземе Кабела от Монпелие.
Ако не вземем поне двама полузащитници/единият задължително дефанзивен халф/,то това ще е знак,че абдикираме от борбата за топ 4.

Е чак за 3-4 милиона не вярвам собствениците да се стискат... Ако е така значи работата не е на добре...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 23 яну 2014 22:41

LFC to make Victor Moses' loan deal permanent with a 3 year contract'..(ESPN)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”