daduradam написа:iznenada написа:daduradam написа:iznenada написа:Eйй португалския циганин пак ние еба майката . Както си и знаех. Представям си го ,как ехидно и щастливо ни се присмива сега в някой офис .
Роджърс е преценил ,че 15 млн е висока цена ,както си и мислих. Познавам го вече по действията му .Много е свидлив.
Но на циганина ,не му прави чест ,да офертира наши цели .
Еми тва е положението ,аз казах...Ливърпул отдавна няма добри позиции ,нито в Англия ,нито на трансферния пазар.
И класен халф няма да вземем. Той просто няма да има на кой на мястото да играе. Роджърс е влюбен страстно в Хендерсън и Джерард .
Салах можеше да играе на мястото на Стърлинг ,но халф няма на кой на мястото. Нападател също няма да вземе ,там пък абсурд .И защитник днес е казал ,че няма да вземе .Точно както прогнозирах. Човека вярва силно в наличните играчи. Но това ще му изяде главата.
Ще ни прецакат накрая за топ 4 .Усещам го .
Къде е казал, че няма да купува защитник. Дай статия, че ми стана супер интересно.А че ще ни прецакат за топ 4 става все по-ясно с всеки изминал ден !
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... fer-update
Аз поне така ,тълкувам думите му от днес.
Т'ва казва да, ляв бек кога ? Силно се замислям дали да гледам следващия ни мач срещу Евертън...
Няма ляв бек ,няма десен ,няма деф,халф,няма офанз.халф ...това е положението . В твоите очи и в моите ,има нужда ,но в неговите няма . И причината съм я казвал хиляда пъти ,ще я кажа и за последно. Роджърс харесва много , наличните играчи в лицето на Джонсън ,Агер,Шкъртел,Енрике ,Лукас ,Хендерсън и ,Джерард и поне в тоя прозорец ,няма да им вземе заместници .Това е положението. Колкото и да искате и да се надявате ,това е положението . Помислете малко ,как ще вземе ,примерно Мата ,като трябва Джерард или Хендерсън да не играят ??? Същата е логиката и със останалите изброени . Може да вземе някой в последния момент ,но предполагам той ще е някой 19 -20 годишен ,който да няма много претенции .
Разболя се тоя човек ! Аз го харесвах ,защото мислеше като мен ,но сега прави неща ,които не мога да си ги обясня.
Преди не робуваше на имена(изгони Рейна,Керъл,Даунинг,Коул ) а сега робува .Пуска Джерард без значение ,формата му .
Преди не харесваше Хендерсън и даже го предложи на Фулъм по неосъществената сделка с Демпси .А сега е влюбен в него.Аз не виждам кой знае каква промяна ,освен леко в тактическо отношение.
Преди не харесваше Шкъртел ,но сега е неизменен титуляр.
Преди ,излизаше с тия ,които са във форма и които са играли добре предния мач а сега пуска играчи ,без значение ,формата им и представянето им в последния мач .
Още ,като дойде ,каза ,че харесва играчите на Барса и техния стил на игра а сега рендето Хендерсън му гради играта ?
Вместо да вземе нужните изпълнители за тоя стил,той предпочете да смени стила и да играе с настоящите играчи . И т.н и т.н..