ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Често казано,ако продадем Марсиньо няма много да ми липсва.
- Red Warrior
- Контакти:
donDiego написа:Red Warrior написа:И тримата имат равностойни заместници. Имаме централни защитници и крила в изобилие. Ако с тези пари ще вземем Христов, не виждам с какво ставаме по-слаби, напротив. Освен това продаваме 3-ма чужденци, което ще побългари доста състава ни.
От къде е информацията, че продаваме трима чужденци
Май от блиц.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:donDiego написа:Red Warrior написа:И тримата имат равностойни заместници. Имаме централни защитници и крила в изобилие. Ако с тези пари ще вземем Христов, не виждам с какво ставаме по-слаби, напротив. Освен това продаваме 3-ма чужденци, което ще побългари доста състава ни.
Май от блиц.Не го приемай за чиста монета.
Мен ме зарадва за момент, дори да е партенка. Искам Витанов, Долапа, Чочев да станат основни играчи до една година, Венци Христов да стане голмайстор на отбора, а другият Венци, да е титуляр + опитните...уважавам мнението на треньора, въпреки това ,желанието ми е да се налагат българи-лади ммчета. Резултатите не са важни за мен.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- Red Warrior
- Контакти:
donDiego написа:Red Warrior написа:donDiego написа:Red Warrior написа:И тримата имат равностойни заместници. Имаме централни защитници и крила в изобилие. Ако с тези пари ще вземем Христов, не виждам с какво ставаме по-слаби, напротив. Освен това продаваме 3-ма чужденци, което ще побългари доста състава ни.
Май от блиц.Не го приемай за чиста монета.
Мен ме зарадва за момент, дори да е партенка. Искам Витанов, Долапа, Чочев да станат основни играчи до една година, Венци Христов да стане голмайстор на отбора, а другият Венци, да е титуляр + опитните...уважавам мнението на треньора, въпреки това ,желанието ми е да се налагат българи-лади ммчета. Резултатите не са важни за мен.
Чочев вече си е основен играч. За ляв бек обаче не виждам българин, който може да вземем. Иначе една примерна 11-ка от българи не би изгледала толкова зле.
-----------------------------------------------Колев------------------------------------------
З.Илиев---------------------В. Илиев-----------------В.Василев-------------А.Попов---
Карачанаков----------------Янчев--------------------Чочев-----------------М.Петров--
----------------------------------Гъргоров---------------------------------------------------
----------------------------------------------------В.Христов--------------------------------
Може да се вкарат Витанов и Долапчиев на мястото на Тошко и Бадема. Както и Пол Александров на мястото на Марто.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:И тримата имат равностойни заместници. Имаме централни защитници и крила в изобилие. Ако с тези пари ще вземем Христов, не виждам с какво ставаме по-слаби, напротив. Освен това продаваме 3-ма чужденци, което ще побългари доста състава ни.
Ако си спомняте лятото,това беше идеята!Бърза селекция и ако е възможно да изскочи някой друг футболист за продан зимата!Колкото и да продадем,все е малко
За да продадем Марсиньо някой ще трябва сериозно да се бръкне. Освен това автоматично губим 6-7 гола от негови участия в оставащите мачове до края.
Ще преглътна евентуална раздяла с този футболист само заради свежия кеш.
Има нещо друго, което би задържало Марсиньо повече в ЦСКА - не е европеец.
Ще преглътна евентуална раздяла с този футболист само заради свежия кеш.
Има нещо друго, което би задържало Марсиньо повече в ЦСКА - не е европеец.
-
гражданин от село
Ако приемем,че Христов ще вкара поне 10 гола ето ти ги 7-те на Марсиньо + 3-те на бившите ни трима централни нападатели.
гражданин от село написа:Ако приемем,че Христов ще вкара поне 10 гола ето ти ги 7-те на Марсиньо + 3-те на бившите ни трима централни нападатели.
Готина сметка си спретнал
Моментът за трансфер на Марсиньо е идеален, започна да му поспада формата в края на годината, но пък на Тони Карачанаков започна да се възвръща. Сега и Менди и Черни да може да продадем и заспива работата. Косоко може да го дадем като бонус при трансфер на Менди, нали са неразделни 
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
гражданин от село написа:Ако приемем,че Христов ще вкара поне 10 гола ето ти ги 7-те на Марсиньо + 3-те на бившите ни трима централни нападатели.
Да, ама за разлика от 10-те хипотетични на Христов, то головете на Марсиньо по-скоро не подлежат на съмнение. Доказа се в ЦСКА.
Все пак е важно да си уредим сметките и бъдещето, а без продажби на доказани имена няма да стане. Успех на Христов и дано вкара 20 гола. Мачове достатъчно ще има.