ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2014 00:26

Често казано,ако продадем Марсиньо няма много да ми липсва.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 яну 2014 00:29

donDiego написа:
Red Warrior написа:И тримата имат равностойни заместници. Имаме централни защитници и крила в изобилие. Ако с тези пари ще вземем Христов, не виждам с какво ставаме по-слаби, напротив. Освен това продаваме 3-ма чужденци, което ще побългари доста състава ни. ;)

От къде е информацията, че продаваме трима чужденци

Май от блиц. :? Не го приемай за чиста монета. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 яну 2014 00:59

Red Warrior написа:
donDiego написа:
Red Warrior написа:И тримата имат равностойни заместници. Имаме централни защитници и крила в изобилие. Ако с тези пари ще вземем Христов, не виждам с какво ставаме по-слаби, напротив. Освен това продаваме 3-ма чужденци, което ще побългари доста състава ни. ;)

Мен ме зарадва за момент, дори да е партенка. Искам Витанов, Долапа, Чочев да станат основни играчи до една година, Венци Христов да стане голмайстор на отбора, а другият Венци, да е титуляр + опитните...уважавам мнението на треньора, въпреки това ,желанието ми е да се налагат българи-лади ммчета. Резултатите не са важни за мен.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 яну 2014 01:18

donDiego написа:
Red Warrior написа:
donDiego написа:

Мен ме зарадва за момент, дори да е партенка. Искам Витанов, Долапа, Чочев да станат основни играчи до една година, Венци Христов да стане голмайстор на отбора, а другият Венци, да е титуляр + опитните...уважавам мнението на треньора, въпреки това ,желанието ми е да се налагат българи-лади ммчета. Резултатите не са важни за мен.

Чочев вече си е основен играч. За ляв бек обаче не виждам българин, който може да вземем. Иначе една примерна 11-ка от българи не би изгледала толкова зле.

-----------------------------------------------Колев------------------------------------------

З.Илиев---------------------В. Илиев-----------------В.Василев-------------А.Попов---

Карачанаков----------------Янчев--------------------Чочев-----------------М.Петров--

----------------------------------Гъргоров---------------------------------------------------

----------------------------------------------------В.Христов--------------------------------

Може да се вкарат Витанов и Долапчиев на мястото на Тошко и Бадема. Както и Пол Александров на мястото на Марто. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 яну 2014 08:15

Ако си спомняте лятото,това беше идеята!Бърза селекция и ако е възможно да изскочи някой друг футболист за продан зимата!Колкото и да продадем,все е малко :lol: !Пари трябват!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 яну 2014 09:09

За да продадем Марсиньо някой ще трябва сериозно да се бръкне. Освен това автоматично губим 6-7 гола от негови участия в оставащите мачове до края.
Ще преглътна евентуална раздяла с този футболист само заради свежия кеш.
Има нещо друго, което би задържало Марсиньо повече в ЦСКА - не е европеец.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2014 10:27

Ако приемем,че Христов ще вкара поне 10 гола ето ти ги 7-те на Марсиньо + 3-те на бившите ни трима централни нападатели.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 яну 2014 11:12

гражданин от село написа:Ако приемем,че Христов ще вкара поне 10 гола ето ти ги 7-те на Марсиньо + 3-те на бившите ни трима централни нападатели.

Готина сметка си спретнал :) !

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 яну 2014 11:29

Моментът за трансфер на Марсиньо е идеален, започна да му поспада формата в края на годината, но пък на Тони Карачанаков започна да се възвръща. Сега и Менди и Черни да може да продадем и заспива работата. Косоко може да го дадем като бонус при трансфер на Менди, нали са неразделни :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 яну 2014 11:36

гражданин от село написа:Ако приемем,че Христов ще вкара поне 10 гола ето ти ги 7-те на Марсиньо + 3-те на бившите ни трима централни нападатели.

Да, ама за разлика от 10-те хипотетични на Христов, то головете на Марсиньо по-скоро не подлежат на съмнение. Доказа се в ЦСКА.
Все пак е важно да си уредим сметките и бъдещето, а без продажби на доказани имена няма да стане. Успех на Христов и дано вкара 20 гола. Мачове достатъчно ще има.

Върни се в “ЦСКА”