Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 14:30

Според мен Мата отива в Юнайтед :roll: Ако не смени отбора - няма да ходи на Световно, а това за него е неприемливо ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 яну 2014 14:54

Цитирам за Nomer_9 :

BBC 606 account quoting Mourinho saying "I see no problem selling Mata to United, they are not rivals."
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 яну 2014 15:42

от Nomer_9 на 22 Яну 2014 10:35
Лелеле тоя манафите са полудели !!! Вече си чертаят некви схеми с Мата в състава им

Евала,пич! Това просто ме разсмя от сърце :)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 яну 2014 15:52

Nomer_9 написа:Хах, не мисля, че има треньор, който да мисли само за 1 сезон... Моу не е тъп и със сиг осъзнава, че един такъв хода макар да е от полза на Челси в рамките на този сезон, то за в бъдеще ще играе против Челси !!!

Мата иска да играе на СП. За това е напълно нормално да дойде в Манчестър Юнайтед. Разбира се, ако има оферти от други клубове, то най-доброто решение за Челси ще бъде да го продадат на някой от тях. ;)
А и 40 млн са си доста пари.
В момента ще се радвам за всеки играч, който успеем да вземем. Ако ще и Присо да е :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 22 яну 2014 16:56

Малеее... няма такова цитиране. В голяма звезда съм се превърнал :)

Много ме кефите как се самонавивате за "огромната" вероятност да ви продадем Мата :mrgreen:

Относно цитата, насочен към мен за думите на Моу... много ми е интересно как го е казал и по- важното кой го е питал при положение, че е в болница и се възстановява от операция :mrgreen:

И още по- странно ми е ... кой движи трансфера на Мата при това положение ??? Може би Жозе от болничната стая ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нищо...самонавивайте се... все пак и вие имате нужда от надежда и някакъв светъл лъч през този сезон :)
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 яну 2014 17:12

И още по- странно ми е ... кой движи трансфера на Мата при това положение ??? Може би Жозе от болничната стая ???
Нищо...самонавивайте се... все пак и вие имате нужда от надежда и някакъв светъл лъч през този сезон

Момент! Защо си мислиш,че Жозе Моуриньо трябва да вдижи трансфера? Челси си имат собственик,финансов и изпълнителен директор,които са преките преговарящи и изпълнители на сделките ;)
Светъл лъч!? Ще ми е страшно любопитно,каква ще бъде твоята реакция и мнение,ако случайно този трансфер се осъществи!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 22 яну 2014 17:31

smoothc написа:
И още по- странно ми е ... кой движи трансфера на Мата при това положение ??? Може би Жозе от болничната стая ???
Нищо...самонавивайте се... все пак и вие имате нужда от надежда и някакъв светъл лъч през този сезон

Момент! Защо си мислиш,че Жозе Моуриньо трябва да вдижи трансфера? Челси си имат собственик,финансов и изпълнителен директор,които са преките преговарящи и изпълнители на сделките ;)
Светъл лъч!? Ще ми е страшно любопитно,каква ще бъде твоята реакция и мнение,ако случайно този трансфер се осъществи!

Лелелеле ама моля ви се ... то бива самонавиване и себеобнадеждаване, че няма накъде повече :)

Опитваш се да ми кажеш, че Челси ще тръгне да продава Мата на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД в дните, когато мениджъра на отбора Жозе Моуриньо е в болница и се възстановява от операция :?: :?: :?:
Тоест...вярваш си, че ако до такъв трансфер се стигне на Жозе ще му е се тая и ще каже... "Абе оправяйте се :mrgreen: "
Още повече... Моуриньо не е треньор на отбора, той е мениджър и държи цялата власт в отбора този път и дори да се случи нещо, то ще бъде след като Моу се върне на работа, поговори с Мата, разгледа всички оферти на масата за него, поговори с Абрамович и асистентите си, премисли всички възможности, които включват уреждането на качествен заместник на Мата и чак тогава идва времето за сделката. Защото това не е просто сделка, а сделка за 40 млн с основен опонент на всички фронтове !!!

Демек... всички жълтории, които цитирате са яко fake и не кореспондират с истината, защото на този етап Жозе няма как да е участвал в тях. Единственото вярно нещо е, че Юнайтед иска Мата и може би е готов да даде тия 40 млн за него.

Така, че... успокойте топката :idea:

Относно това какво ще правя ако Мата дойде при вас ??? Ами ще му пожелая успех, защото той го заслужава и ще си изтрия профила както повелява баса !!! ... До там обаче няма да се стигне...повярвайте ми ! През годините толкова много неща, свързани с Моу съм изчел, че поемам риска да твърдя, че познавам същността му. Този човек по- скоро ще подари Мата на Атлетико, от колкото да го продаде на Юнайтед за 40 млн !!!

Само се замислете как не даде Дембата в началото на сезона на Арсенал, при положение, че е последният играч, на който разчита и е далеч от класата на Мата. Просто това е Жозе ;)

И въпреки всичко... Надеждата умира последна :mrgreen:

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 22 яну 2014 18:09

Ето една реална и наистина добра новина за вас:

Wayne Rooney has been told he will not be allowed to leave to one of United's main rivals, which currently rules out Aston Villa and Hull...

:evil: Истински дявол :evil:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 22 яну 2014 18:15

Nomer_9 написа:Ето една реална и наистина добра новина за вас:

Wayne Rooney has been told he will not be allowed to leave to one of United's main rivals, which currently rules out Aston Villa and Hull...

:evil: Истински дявол :evil:

[wrapimg=]http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2012/12/kacamun.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 22 яну 2014 18:53

smoothc написа:
от Nomer_9 на 22 Яну 2014 10:35
Лелеле тоя манафите са полудели !!! Вече си чертаят некви схеми с Мата в състава им

Евала,пич! Това просто ме разсмя от сърце :)

А те кво правиха цяло лято с РУУНИ? Даже още продължават да си мечтаят за него,че и трампа искат :lol: :lol: :lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”