Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Според мен Мата отива в Юнайтед
Ако не смени отбора - няма да ходи на Световно, а това за него е неприемливо 
Леевски, оле
- MASTER_COOL
- Контакти:
Цитирам за Nomer_9 :
BBC 606 account quoting Mourinho saying "I see no problem selling Mata to United, they are not rivals."
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
от Nomer_9 на 22 Яну 2014 10:35
Лелеле тоя манафите са полудели !!! Вече си чертаят некви схеми с Мата в състава им
Евала,пич! Това просто ме разсмя от сърце
Nomer_9 написа:Хах, не мисля, че има треньор, който да мисли само за 1 сезон... Моу не е тъп и със сиг осъзнава, че един такъв хода макар да е от полза на Челси в рамките на този сезон, то за в бъдеще ще играе против Челси !!!
Мата иска да играе на СП. За това е напълно нормално да дойде в Манчестър Юнайтед. Разбира се, ако има оферти от други клубове, то най-доброто решение за Челси ще бъде да го продадат на някой от тях.
А и 40 млн са си доста пари.
В момента ще се радвам за всеки играч, който успеем да вземем. Ако ще и Присо да е
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Малеее... няма такова цитиране. В голяма звезда съм се превърнал
Много ме кефите как се самонавивате за "огромната" вероятност да ви продадем Мата
Относно цитата, насочен към мен за думите на Моу... много ми е интересно как го е казал и по- важното кой го е питал при положение, че е в болница и се възстановява от операция
И още по- странно ми е ... кой движи трансфера на Мата при това положение ??? Може би Жозе от болничната стая ???
Нищо...самонавивайте се... все пак и вие имате нужда от надежда и някакъв светъл лъч през този сезон
Много ме кефите как се самонавивате за "огромната" вероятност да ви продадем Мата
Относно цитата, насочен към мен за думите на Моу... много ми е интересно как го е казал и по- важното кой го е питал при положение, че е в болница и се възстановява от операция
И още по- странно ми е ... кой движи трансфера на Мата при това положение ??? Може би Жозе от болничната стая ???
Нищо...самонавивайте се... все пак и вие имате нужда от надежда и някакъв светъл лъч през този сезон
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Момент! Защо си мислиш,че Жозе Моуриньо трябва да вдижи трансфера? Челси си имат собственик,финансов и изпълнителен директор,които са преките преговарящи и изпълнители на сделките
Светъл лъч!? Ще ми е страшно любопитно,каква ще бъде твоята реакция и мнение,ако случайно този трансфер се осъществи!
smoothc написа:И още по- странно ми е ... кой движи трансфера на Мата при това положение ??? Може би Жозе от болничната стая ???
Момент! Защо си мислиш,че Жозе Моуриньо трябва да вдижи трансфера? Челси си имат собственик,финансов и изпълнителен директор,които са преките преговарящи и изпълнители на сделките![]()
Светъл лъч!? Ще ми е страшно любопитно,каква ще бъде твоята реакция и мнение,ако случайно този трансфер се осъществи!
Лелелеле ама моля ви се ... то бива самонавиване и себеобнадеждаване, че няма накъде повече
Опитваш се да ми кажеш, че Челси ще тръгне да продава Мата на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД в дните, когато мениджъра на отбора Жозе Моуриньо е в болница и се възстановява от операция
Тоест...вярваш си, че ако до такъв трансфер се стигне на Жозе ще му е се тая и ще каже... "Абе оправяйте се
Още повече... Моуриньо не е треньор на отбора, той е мениджър и държи цялата власт в отбора този път и дори да се случи нещо, то ще бъде след като Моу се върне на работа, поговори с Мата, разгледа всички оферти на масата за него, поговори с Абрамович и асистентите си, премисли всички възможности, които включват уреждането на качествен заместник на Мата и чак тогава идва времето за сделката. Защото това не е просто сделка, а сделка за 40 млн с основен опонент на всички фронтове !!!
Демек... всички жълтории, които цитирате са яко fake и не кореспондират с истината, защото на този етап Жозе няма как да е участвал в тях. Единственото вярно нещо е, че Юнайтед иска Мата и може би е готов да даде тия 40 млн за него.
Така, че... успокойте топката
Относно това какво ще правя ако Мата дойде при вас ??? Ами ще му пожелая успех, защото той го заслужава и ще си изтрия профила както повелява баса !!! ... До там обаче няма да се стигне...повярвайте ми ! През годините толкова много неща, свързани с Моу съм изчел, че поемам риска да твърдя, че познавам същността му. Този човек по- скоро ще подари Мата на Атлетико, от колкото да го продаде на Юнайтед за 40 млн !!!
Само се замислете как не даде Дембата в началото на сезона на Арсенал, при положение, че е последният играч, на който разчита и е далеч от класата на Мата. Просто това е Жозе
И въпреки всичко... Надеждата умира последна
Ето една реална и наистина добра новина за вас:
Wayne Rooney has been told he will not be allowed to leave to one of United's main rivals, which currently rules out Aston Villa and Hull...
Истински дявол 
Wayne Rooney has been told he will not be allowed to leave to one of United's main rivals, which currently rules out Aston Villa and Hull...
- old_traff
- Контакти:
Nomer_9 написа:Ето една реална и наистина добра новина за вас:
Истински дявол
[wrapimg=]http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2012/12/kacamun.jpg[/wrapimg]
smoothc написа:от Nomer_9 на 22 Яну 2014 10:35
Лелеле тоя манафите са полудели !!! Вече си чертаят некви схеми с Мата в състава им
Евала,пич! Това просто ме разсмя от сърце
А те кво правиха цяло лято с РУУНИ? Даже още продължават да си мечтаят за него,че и трампа искат
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]