Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот CSKA 78 » 21 яну 2014 15:46

Виж и това:http://gong.bg/view_article.php?article_id=398853

Ръководствата на ЦСКА и Берое са постигнали споразумение относно трансфера на нападателя Венцислав Христов, разбра Гонг. Сделката трябва да бъде финализирана до няколко часа.

Шефовете на двата клуба са се разбрали относно трансферната сума и остават да бъдат уточнени само някои детайли преди преминаването на 25-годишния футболист на „Българска Армия” да стане официално факт.
От Берое получиха през миналата седмица оферта за Христов от Лудогорец, но двата клуба не успяха да финализират преговорите за трансфера.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 яну 2014 15:53

Soul_VB написа:Сериозно ли вярваш, че Иван Стоянов ще получи шанс за изява в Лудогорец? Единственият шанс е, недай си боже, да се изпоконтузят всички останали алтернативи. В противен случай - примерът с Емо Гъргоров според мен е доста показателен с това как се действа при изтичащ неподновен договор на застаряващи играчи, без значение какъв принос са имали до сега.

Да си ходят заедно с Бакалов. В противен случай ще е поредна недобра стъпка в зимната селекция (предвид високите им заплати и никаквият потенциален принос) наред с това, че имат пари, пък не ги харчат .. а не е като да няма място за подобрения.

Венци Христов и Манолев са задължителни .. и пак хартисват пари за един играч от класата на Йоунес.

Сега треньорът е друг, ситуацията също. Не мисля, че ще спрат Стоянов да играе, ако си върне формата.
Колкото до Венци Христов - според мен Безяк остава и това е причината да не бъде привлечен. Не е изключено и играчът да е проявил предпочитание. Реално не се знае наистина къде е по-добре за него. При по-малката конкуренция в ЦСКА би блеснал по-добре. Но пред кого? А и в такава несигурност в червения клуб, за мен е лекомислено да ходи там.
За Манолев е ясно, Стоев го каза - десните крайни защитници са достатъчно и са добри.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 яну 2014 15:57

tsonpen написа:
CSKA 78 написа:За огромно ваше съжаление Христов най-вероятно ще дойде в ЦСКА(защото не всичко е пари)!

ЦСКА какво ще предложи, освен виртуални пари? Петолъчки ли ще раздавате? Какво всъщност получава един играч като дойде в ЦСКА в момента, освен гарантирано забавяне на заплатата и възможността да се състезава само в един турнир?
А там, където всичко било пари, отборът се състезава в три турнира. Има шанс да стане шампион и е сигурен участник в евротурнирите догодина с най-добрия коефициент в България. База, стадион, всичко е на ниво. Амбиции в изобилие, конкуренция - огромна, което развива и вдига нивото. Перфектно работещ клуб. Възможността за редовна игра в националния отбор е съществена. Обърни внимание, че дори още не съм отворил дума за парите. Колкото и да са обаче, играчът ще си ги получава и това ще му дава спокойствието да се развива.

Христов може да си е цесекар(толкова е просто)!Най-голямото предимство на ЦСКА пред Лудогорец е,че е клуб от София!(и то може да се каже почти на "пъпа" на София).Относно стадиона ви-не ме разсмивай :lol: ,зала 1 на НДК в София събира повече хора!За заплатите-може и да има известно забавяне ,но футболистите си получават парите(не е като при "Титан")!

ПП Колкото до участието ви в три турнира-тази година може да се сведе само до това-участие!
Първата ви титла я спечелихте с много късмет(като футболистите на ЦСКА удариха три греди,а ни трябваше само един гол)!
Втората ви титла,"Левски" ви я "подариха",между другото,ако не беше автоголът на Везалов(трябва ръцете да му целувате за това,освен това е свободен агент трябваше да го вземете,той си е ваш играч 8-) ),най-вероятно нямаше въобще да стигнете до тук в Европа!Първото място в нашият шампионат осигурява почти безпроблемно влизане в групите на "Лига Европа".

И накрая:Не съм сигурен,че Литекс ще направят същата грешка като нас и "Левски", т.е. ще ви подарят титлата (а и се появи на "сцената" Ботевь,които с тази мащабна селекция със сигурност ще се борят за титлата).
С други думи-не си мислете ,че сте застраховани от провал( а ,ако се провалите, догодина ще станете нормален български клуб на средно ниво от провинцията и никой в Европа няма да си спомня за вас.)
Разбира се,последното,което съм написал не ви го пожелавам.Успех ви желая!
Последна промяна от CSKA 78 на 21 яну 2014 16:57, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 21 яну 2014 16:48

Имам доста детаилни наблюдения върху играта на Христов от престоя му в Бургас, където същият беше недолюбван заради перманентни пропуски в качеството на играта си. Огромен пробмем при Венци е неумениети му да уползотворява 100% голови ситуации.
Всъщност това, което се забелязва като положителен актив в играта му е единствено високата линейна скорост, която развива БЕЗ ТОПКА!
Не съм убеден, че това са стойности достатъчни да бъдеш футболист на Лудогорец.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 яну 2014 17:24

Трябва само да се радвате че този дърводелец не дойде при вас,единствения му плюс е че много ефикасен без топка :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 яну 2014 17:53

Венци Христов можеше да бъде коментиран единсвено при раздяла с Безяк. На този етап трансферът на словенеца не е сигурен, съответно, няма как да се хвърлим да купуваме.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 яну 2014 18:38

CSKA 78 написа:ПП Колкото до участието ви в три турнира-тази година може да се сведе само до това-участие!
Първата ви титла я спечелихте с много късмет(като футболистите на ЦСКА удариха три греди,а ни трябваше само един гол)!
Втората ви титла,"Левски" ви я "подариха",между другото,ако не беше автоголът на Везалов(трябва ръцете да му целувате за това,освен това е свободен агент трябваше да го вземете,той си е ваш играч 8-) ),най-вероятно нямаше въобще да стигнете до тук в Европа!Първото място в нашият шампионат осигурява почти безпроблемно влизане в групите на "Лига Европа".

И накрая:Не съм сигурен,че Литекс ще направят същата грешка като нас и "Левски", т.е. ще ви подарят титлата (а и се появи на "сцената" Ботевь,които с тази мащабна селекция със сигурност ще се борят за титлата).
С други думи-не си мислете ,че сте застраховани от провал( а ,ако се провалите, догодина ще станете нормален български клуб на средно ниво от провинцията и никой в Европа няма да си спомня за вас.)
Разбира се,последното,което съм написал не ви го пожелавам.Успех ви желая!

Лудогорец има поне 4 официални мача извън А група. И това не е малко! В два от тях играч може да се направи впечатление.
Естествено, че нищо не е сигурно в първенството. Единственото, което е на 98% сигурно е, че ще имаме квота за ЕКТ и догодина. Вероятността за трета титла на този етап можем да определим като 50%, докато останалите 50% се разделят между няколко отбора като ЦСКА получава доста малък процент. Моментът е такъв, че може и да има изненада. Несериозно е обаче да правиш "Ботев" фаворит само на база селекцията. Може би за догодина, но сега е много рано да се каже какво ще стане преди да е започнало първенството. Литекс пък се вижда, че са непостоянни.
За въпросния автогол на Везалов - за пореден път се убеждавам колко избирателно може да се коментира. А ако нямаше рикошет в крака на Бургзорг или ако топката не беше ударила по носа Илиев когато ударът на Кишада рикошира в играч на "Левски"? Или ако година и нещо преди това не бяха вдигнали фалшивата засада на Армията и бяха отсъдили дузпа за нарушението срещу Марселиньо.
Това са множество фактори и когато всички са претеглени - Лудогорец е шампион за последните две години. Вярно е, че и двата пъти с минимална преднина. Не е несъстоятелно да вадим един-два случая от хиляди и та твърдим, че е благодарение на тях.
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 22 яну 2014 09:33

"влизането в групите на ЛЕ е лесно" :д ма аре вие защо не сте вътре ? ;д титан ли са ви виновни.. мура ли ? кой ?! вие май много бързо забравихте как като бяхте подставени и ви биха трактористи, скиори, полу-аматйори, вафли и т.н. :) адйе моля ти се! то и ПСВ-то бяха толкова слаби че всеки от 1-ваята седмица щеше да ги би е (ще намеря коментара ако настояваш) па кво стана.. ? за 1 полувреме локото зеха 3-ка на ходом.. ;д (гледах мача) айде да не говорим моля те.. ;д вие като изиграете 14 мача за 1 сезон в европа, тогава ще ми обясняваш как се играе там! :) айде циби!

наща 1-ва, 2-ра титла били еди кви си.. ам ваще 31 какви са бе смехурко ? айде моля те..

стадиона ни бил по-малък от еди коя си зала на ндк - има ли нужда да те уведомявам че до скоро (в продължение на 2 години) армията имаше лицензн за 6400 места ? ;д + нали се сещаш, че в България в момента няма нито 1 стадион който да отговаря на всички изисквания за ШЛ/ЛЕ! В действителност 1-вия който ще отговаря на всичко ще е на Лудогорец :) И ако има напълно изряден стадион, ще ви задължът да играете на него - в Разград.. наясно ли си ? :д защо ме караш да те излагам..

не му обръщайте внимание на момчето, стоката му е некачествена и нещо е предрусал.. ;) хероиновия маняк.. ;х

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 22 яну 2014 11:27

В трансфермаркет пише, че Легия се интересуват от Моци. Аз бих се радвал да го продадем и да вземем Джаксън Менди на негово място. И без това иска да си ходи от ЦСКА :)
Изображение

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 22 яну 2014 17:23

Мм.. днес момчетата много ми харесаха.. Луми е мноо луд.. натроши им кръстовете! Има хляб в това момче, но си личи че има още да учи! :)

Върни се в “Лудогорец”