Ръководствата на ЦСКА и Берое са постигнали споразумение относно трансфера на нападателя Венцислав Христов, разбра Гонг. Сделката трябва да бъде финализирана до няколко часа.
Шефовете на двата клуба са се разбрали относно трансферната сума и остават да бъдат уточнени само някои детайли преди преминаването на 25-годишния футболист на „Българска Армия” да стане официално факт.
От Берое получиха през миналата седмица оферта за Христов от Лудогорец, но двата клуба не успяха да финализират преговорите за трансфера.
Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Виж и това:http://gong.bg/view_article.php?article_id=398853
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Soul_VB написа:Сериозно ли вярваш, че Иван Стоянов ще получи шанс за изява в Лудогорец? Единственият шанс е, недай си боже, да се изпоконтузят всички останали алтернативи. В противен случай - примерът с Емо Гъргоров според мен е доста показателен с това как се действа при изтичащ неподновен договор на застаряващи играчи, без значение какъв принос са имали до сега.
Да си ходят заедно с Бакалов. В противен случай ще е поредна недобра стъпка в зимната селекция (предвид високите им заплати и никаквият потенциален принос) наред с това, че имат пари, пък не ги харчат .. а не е като да няма място за подобрения.
Венци Христов и Манолев са задължителни .. и пак хартисват пари за един играч от класата на Йоунес.
Сега треньорът е друг, ситуацията също. Не мисля, че ще спрат Стоянов да играе, ако си върне формата.
Колкото до Венци Христов - според мен Безяк остава и това е причината да не бъде привлечен. Не е изключено и играчът да е проявил предпочитание. Реално не се знае наистина къде е по-добре за него. При по-малката конкуренция в ЦСКА би блеснал по-добре. Но пред кого? А и в такава несигурност в червения клуб, за мен е лекомислено да ходи там.
За Манолев е ясно, Стоев го каза - десните крайни защитници са достатъчно и са добри.
[center]
[/center]

tsonpen написа:CSKA 78 написа:За огромно ваше съжаление Христов най-вероятно ще дойде в ЦСКА(защото не всичко е пари)!
ЦСКА какво ще предложи, освен виртуални пари? Петолъчки ли ще раздавате? Какво всъщност получава един играч като дойде в ЦСКА в момента, освен гарантирано забавяне на заплатата и възможността да се състезава само в един турнир?
А там, където всичко било пари, отборът се състезава в три турнира. Има шанс да стане шампион и е сигурен участник в евротурнирите догодина с най-добрия коефициент в България. База, стадион, всичко е на ниво. Амбиции в изобилие, конкуренция - огромна, което развива и вдига нивото. Перфектно работещ клуб. Възможността за редовна игра в националния отбор е съществена. Обърни внимание, че дори още не съм отворил дума за парите. Колкото и да са обаче, играчът ще си ги получава и това ще му дава спокойствието да се развива.
Христов може да си е цесекар(толкова е просто)!Най-голямото предимство на ЦСКА пред Лудогорец е,че е клуб от София!(и то може да се каже почти на "пъпа" на София).Относно стадиона ви-не ме разсмивай

ПП Колкото до участието ви в три турнира-тази година може да се сведе само до това-участие!
Първата ви титла я спечелихте с много късмет(като футболистите на ЦСКА удариха три греди,а ни трябваше само един гол)!
Втората ви титла,"Левски" ви я "подариха",между другото,ако не беше автоголът на Везалов(трябва ръцете да му целувате за това,освен това е свободен агент трябваше да го вземете,той си е ваш играч

И накрая:Не съм сигурен,че Литекс ще направят същата грешка като нас и "Левски", т.е. ще ви подарят титлата (а и се появи на "сцената" Ботевь,които с тази мащабна селекция със сигурност ще се борят за титлата).
С други думи-не си мислете ,че сте застраховани от провал( а ,ако се провалите, догодина ще станете нормален български клуб на средно ниво от провинцията и никой в Европа няма да си спомня за вас.)
Разбира се,последното,което съм написал не ви го пожелавам.Успех ви желая!
Последна промяна от CSKA 78 на 21 яну 2014 16:57, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Имам доста детаилни наблюдения върху играта на Христов от престоя му в Бургас, където същият беше недолюбван заради перманентни пропуски в качеството на играта си. Огромен пробмем при Венци е неумениети му да уползотворява 100% голови ситуации.
Всъщност това, което се забелязва като положителен актив в играта му е единствено високата линейна скорост, която развива БЕЗ ТОПКА!
Не съм убеден, че това са стойности достатъчни да бъдеш футболист на Лудогорец.
Всъщност това, което се забелязва като положителен актив в играта му е единствено високата линейна скорост, която развива БЕЗ ТОПКА!
Не съм убеден, че това са стойности достатъчни да бъдеш футболист на Лудогорец.
Трябва само да се радвате че този дърводелец не дойде при вас,единствения му плюс е че много ефикасен без топка 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- D.Georgiev
- Контакти:
Венци Христов можеше да бъде коментиран единсвено при раздяла с Безяк. На този етап трансферът на словенеца не е сигурен, съответно, няма как да се хвърлим да купуваме.

CSKA 78 написа:ПП Колкото до участието ви в три турнира-тази година може да се сведе само до това-участие!
Първата ви титла я спечелихте с много късмет(като футболистите на ЦСКА удариха три греди,а ни трябваше само един гол)!
Втората ви титла,"Левски" ви я "подариха",между другото,ако не беше автоголът на Везалов(трябва ръцете да му целувате за това,освен това е свободен агент трябваше да го вземете,той си е ваш играч),най-вероятно нямаше въобще да стигнете до тук в Европа!Първото място в нашият шампионат осигурява почти безпроблемно влизане в групите на "Лига Европа".
И накрая:Не съм сигурен,че Литекс ще направят същата грешка като нас и "Левски", т.е. ще ви подарят титлата (а и се появи на "сцената" Ботевь,които с тази мащабна селекция със сигурност ще се борят за титлата).
С други думи-не си мислете ,че сте застраховани от провал( а ,ако се провалите, догодина ще станете нормален български клуб на средно ниво от провинцията и никой в Европа няма да си спомня за вас.)
Разбира се,последното,което съм написал не ви го пожелавам.Успех ви желая!
Лудогорец има поне 4 официални мача извън А група. И това не е малко! В два от тях играч може да се направи впечатление.
Естествено, че нищо не е сигурно в първенството. Единственото, което е на 98% сигурно е, че ще имаме квота за ЕКТ и догодина. Вероятността за трета титла на този етап можем да определим като 50%, докато останалите 50% се разделят между няколко отбора като ЦСКА получава доста малък процент. Моментът е такъв, че може и да има изненада. Несериозно е обаче да правиш "Ботев" фаворит само на база селекцията. Може би за догодина, но сега е много рано да се каже какво ще стане преди да е започнало първенството. Литекс пък се вижда, че са непостоянни.
За въпросния автогол на Везалов - за пореден път се убеждавам колко избирателно може да се коментира. А ако нямаше рикошет в крака на Бургзорг или ако топката не беше ударила по носа Илиев когато ударът на Кишада рикошира в играч на "Левски"? Или ако година и нещо преди това не бяха вдигнали фалшивата засада на Армията и бяха отсъдили дузпа за нарушението срещу Марселиньо.
Това са множество фактори и когато всички са претеглени - Лудогорец е шампион за последните две години. Вярно е, че и двата пъти с минимална преднина. Не е несъстоятелно да вадим един-два случая от хиляди и та твърдим, че е благодарение на тях.
[center]
[/center]

"влизането в групите на ЛЕ е лесно" :д ма аре вие защо не сте вътре ? ;д титан ли са ви виновни.. мура ли ? кой ?! вие май много бързо забравихте как като бяхте подставени и ви биха трактористи, скиори, полу-аматйори, вафли и т.н.
адйе моля ти се! то и ПСВ-то бяха толкова слаби че всеки от 1-ваята седмица щеше да ги би е (ще намеря коментара ако настояваш) па кво стана.. ? за 1 полувреме локото зеха 3-ка на ходом.. ;д (гледах мача) айде да не говорим моля те.. ;д вие като изиграете 14 мача за 1 сезон в европа, тогава ще ми обясняваш как се играе там!
айде циби!
наща 1-ва, 2-ра титла били еди кви си.. ам ваще 31 какви са бе смехурко ? айде моля те..
стадиона ни бил по-малък от еди коя си зала на ндк - има ли нужда да те уведомявам че до скоро (в продължение на 2 години) армията имаше лицензн за 6400 места ? ;д + нали се сещаш, че в България в момента няма нито 1 стадион който да отговаря на всички изисквания за ШЛ/ЛЕ! В действителност 1-вия който ще отговаря на всичко ще е на Лудогорец
И ако има напълно изряден стадион, ще ви задължът да играете на него - в Разград.. наясно ли си ? :д защо ме караш да те излагам..
не му обръщайте внимание на момчето, стоката му е некачествена и нещо е предрусал..
хероиновия маняк.. ;х

наща 1-ва, 2-ра титла били еди кви си.. ам ваще 31 какви са бе смехурко ? айде моля те..
стадиона ни бил по-малък от еди коя си зала на ндк - има ли нужда да те уведомявам че до скоро (в продължение на 2 години) армията имаше лицензн за 6400 места ? ;д + нали се сещаш, че в България в момента няма нито 1 стадион който да отговаря на всички изисквания за ШЛ/ЛЕ! В действителност 1-вия който ще отговаря на всичко ще е на Лудогорец

не му обръщайте внимание на момчето, стоката му е некачествена и нещо е предрусал..

В трансфермаркет пише, че Легия се интересуват от Моци. Аз бих се радвал да го продадем и да вземем Джаксън Менди на негово място. И без това иска да си ходи от ЦСКА 

Мм.. днес момчетата много ми харесаха.. Луми е мноо луд.. натроши им кръстовете! Има хляб в това момче, но си личи че има още да учи!