Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот blue atak » 18 яну 2014 01:12

plamenst7 написа:
blue atak написа:ТОЯ крумов какъв играе и какво мнение имате за него добър ли ;) и сигурно ли ще го земем

Десен бек, 28 г., лично за мен не по-добър от Мюлдер. Сигурно - когато го видим със синята фланелка.

Закво ни като си имаме бек и халф не играе ли тоя крумов :?

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 18 яну 2014 01:14

Лично за мен това е най-добрата селекция правена последните 3 години!!Може да не взехме,кой знае какви играчи,но отобра се освободи от страшно некадърни играчи и то на куп :!:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 18 яну 2014 01:16

santi_santi написа:Лично за мен това е най-добрата селекция правена последните 3 години!!Може да не взехме,кой знае какви играчи,но отобра се освободи от страшно некадърни играчи и то на куп :!:

Още не сме свършили с селекцията атакуващ халф ни трявба спешно :)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 18 яну 2014 01:19

blue atak написа:
santi_santi написа:Лично за мен това е най-добрата селекция правена последните 3 години!!Може да не взехме,кой знае какви играчи,но отобра се освободи от страшно некадърни играчи и то на куп :!:

Още не сме свършили с селекцията атакуващ халф ни трявба спешно :)

То атакуващия халф ни е най-спешен от самото начло, но нещо се бави. В зависимост от това къде ще играе Белаид-ц.защитник или ляв бек, може да се окаже, че ни трябва и централен защитник.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 18 яну 2014 01:34

Andrew Eldritch написа:
Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:Ние сме перфектни бе !!! 8-) Разкарахме цялата плява . Взехме двама добри футболисти . Трябват ни още двама и сме чук :lol:

По-скоро сте чук-чи.
Ако и треньор си имате, за да ги нареди тия футболисти.....

Тарикат, ако ние без треньор размазваме Литекс, Разград и Ботев, вземем ли треньор първенството няма нужда да се играе.

:lol: Направо ги размазахме. Затова сме на 10 т. от Лудогорец.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 18 яну 2014 07:50

Така относно селекцията : Първо за Огнянов - мисля , че се представи отлично в Любимец ,беше най добрият футболист ,отличава се с много добра техника ,бърз и висок и въобще не го сравнявайте с милен василев от миньор , а си спомнете как ни разнасяше в двата мача които играхме с дините. Белаид - този не съм го наблюдавал много , но ми направи добро впечатление от мача Локо-Ботев. Висок над 1,90м. може да играе на няколко поста в защитата. Дано се превърне във вторият Гара ,но в защитен план ;) Пламен Крумов за когото се пише ,че ще идва ... за него бих казал ,че малко наподобява играта на Данчо тъча. Футболист с много хъс... е на 28г. това е минус също и малко прегаря в мача това също е минус , но пък ще бъде конкуренция на Мулдер , защото ако се контузи Мулдер какво правим ... пускаме Пелето :mrgreen: Трябва ни атакуващ халф с монго техника бързина и скорост да раздвижи нападението и да може да отваря пространства на тежките тарани които имаме в атака. Чета , че здравков бил доволен от Миро Иванов това малко ме притеснява , нищо лично към Миро и Пелето но те вече са свършени за футбола , годинките пречат. Нормален отбор ще привлече още един централен защитник защото не ми се гледа повторение на мача с цска за купата , както и много други такива мачове / славия , иритиш/ където от 50 метра ни центрират , а нашите си бъркат в носа... и допускат евтини голове :)

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 18 яну 2014 08:21

molteni написа:
Andrew Eldritch написа:
Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:Ние сме перфектни бе !!! 8-) Разкарахме цялата плява . Взехме двама добри футболисти . Трябват ни още двама и сме чук :lol:

По-скоро сте чук-чи.
Ако и треньор си имате, за да ги нареди тия футболисти.....

Тарикат, ако ние без треньор размазваме Литекс, Разград и Ботев, вземем ли треньор първенството няма нужда да се играе.

:lol: Направо ги размазахме. Затова сме на 10 т. от Лудогорец.

Не бихме ли последователно Ботев, Ловеч и Разград, или ти говориш за първенството при девойките?
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 яну 2014 08:47

Алжирецът Аймен Тахар е попаднал в полезрението на Левски. Полузащитникът на румънския ГАЗ Метан е бил наблюдаван на живо няколко пъти от скаути на сините и те са останали доволни от качествата му. 24-годишният футболист има 18 мача и 2 гола от началото на сезона. Наставникът на Левски Тони Здравков усилено търси халф, който да връзва играта на отбора, за да не се налага да преквалифицира младия Борислав Цонев или френското крило Ларсен Туре. На поста на атакуващия полузащитник Сухия разполага и с Мирослав Иванов, но Деко не е в добра форма и по-голямата част от сезона изкара на пейката.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 яну 2014 09:16

Andrew Eldritch написа:Не бихме ли последователно Ботев, Ловеч и Разград, или ти говориш за първенството при девойките?

Кажи ми, че не си вярваш! :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 18 яну 2014 09:27

Red_Girl написа:
Andrew Eldritch написа:Не бихме ли последователно Ботев, Ловеч и Разград, или ти говориш за първенството при девойките?

Кажи ми, че не си вярваш! :lol: :lol:

Що не ходиш в свободната зона темата за плетки и рецепти? О, забравих. Ти и там не можеш нищо смислено да кажеш

26.10.2013 14 кръг А група Левски - Ботев 1:0
23.11.2013 18 кръг А група Левски - Литекс 4:1
07.12.2013 21 кпъг А група Лудогорец - Левски 0:1
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Върни се в “Архив”