Така относно селекцията : Първо за Огнянов - мисля , че се представи отлично в Любимец ,беше най добрият футболист ,отличава се с много добра техника ,бърз и висок и въобще не го сравнявайте с милен василев от миньор , а си спомнете как ни разнасяше в двата мача които играхме с дините. Белаид - този не съм го наблюдавал много , но ми направи добро впечатление от мача Локо-Ботев. Висок над 1,90м. може да играе на няколко поста в защитата. Дано се превърне във вторият Гара ,но в защитен план

Пламен Крумов за когото се пише ,че ще идва ... за него бих казал ,че малко наподобява играта на Данчо тъча. Футболист с много хъс... е на 28г. това е минус също и малко прегаря в мача това също е минус , но пък ще бъде конкуренция на Мулдер , защото ако се контузи Мулдер какво правим ... пускаме Пелето

Трябва ни атакуващ халф с монго техника бързина и скорост да раздвижи нападението и да може да отваря пространства на тежките тарани които имаме в атака. Чета , че здравков бил доволен от Миро Иванов това малко ме притеснява , нищо лично към Миро и Пелето но те вече са свършени за футбола , годинките пречат. Нормален отбор ще привлече още един централен защитник защото не ми се гледа повторение на мача с цска за купата , както и много други такива мачове / славия , иритиш/ където от 50 метра ни центрират , а нашите си бъркат в носа... и допускат евтини голове