ntodorov написа:Нико написа:ntodorov написа:nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Лоша работа, но какво да коментираме, като тия неща с попълненията не са важни изобщо
Гола беше на Кунчев. Сърбина нямаше много работа освен намесите при едно-две центрирания. На много места прочетох, че Живкович е пазил целия мач, но не - Живкович пази само първото полувреме.
Ти си в грешка. Стефано не е пазил в този мач. Ще пази в събота и двете полувремена. Не пиши глупости.
Ако си толкова сигурен, както пишат и във всички вестници, значи аз/ние съм/сме гледал/и друг мач...Нека колегите, с които бяхме в Созопол да си кажат мнението. През втората част от далечната ни страна останахме с убеждението, че пази Стефано...Ако ли пък е бил Живкович, значи същия е показал тотално различие в поведението си на терена.
ПС: колега Нико. Нямам нищо против забележката ти в случай, че съм/сме се заблудили, но не приемам определението, че пиша глупости.
Задръж подобния си тон за някой друг подфорум. Тук в този подфорум всички се уважаваме, познаваме и точно от теб, с ник приличащ по-скоро на "никой" не бих приел подобни забежки от приятелския тон, който цари тук...
Толкова ли ти е трудно да се усетиш , че не съм съвсем никой и случайно съм много наясно със ситуацията, колега??!!! Според мен е глупост да твърдиш , че някой футболист е направил някакво калпаво отиграване, да си бил на мача и същият този футболист да не е взел участие в същият този мач... Написах ти го така за да се коригираш и не виждам с какво съм нарушил добрият тон.