"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот Нико » 17 яну 2014 11:16

ntodorov написа:
Нико написа:
ntodorov написа:
nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Лоша работа, но какво да коментираме, като тия неща с попълненията не са важни изобщо

Гола беше на Кунчев. Сърбина нямаше много работа освен намесите при едно-две центрирания. На много места прочетох, че Живкович е пазил целия мач, но не - Живкович пази само първото полувреме.

Ти си в грешка. Стефано не е пазил в този мач. Ще пази в събота и двете полувремена. Не пиши глупости.

Ако си толкова сигурен, както пишат и във всички вестници, значи аз/ние съм/сме гледал/и друг мач...Нека колегите, с които бяхме в Созопол да си кажат мнението. През втората част от далечната ни страна останахме с убеждението, че пази Стефано...Ако ли пък е бил Живкович, значи същия е показал тотално различие в поведението си на терена.
ПС: колега Нико. Нямам нищо против забележката ти в случай, че съм/сме се заблудили, но не приемам определението, че пиша глупости.
Задръж подобния си тон за някой друг подфорум. Тук в този подфорум всички се уважаваме, познаваме и точно от теб, с ник приличащ по-скоро на "никой" не бих приел подобни забежки от приятелския тон, който цари тук...

Толкова ли ти е трудно да се усетиш , че не съм съвсем никой и случайно съм много наясно със ситуацията, колега??!!! Според мен е глупост да твърдиш , че някой футболист е направил някакво калпаво отиграване, да си бил на мача и същият този футболист да не е взел участие в същият този мач... Написах ти го така за да се коригираш и не виждам с какво съм нарушил добрият тон.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 яну 2014 12:01

И двата вратаря пазиха в контролата със Созопол .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 яну 2014 12:40

Ivo-Chernomoretz написа:И двата вратаря пазиха в контролата със Созопол .

В сайта на ТВ7 има репортаж, няма да обяснявам повече. Стефано Кунчев НЕ игра в този мач, освен на 21 с Тинката на полувремето.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 17 яну 2014 12:52

nasko75 написа:Живкович е пазил целия мач бе хора, гола му го гледах...това центриране се пресича, просто не искам да коментирам повече...
ntodorov написа:
nasko75 написа:сръбския вратар голяма трагедия, гола негов, нищо по-добро от нашите 'убавци
Лоша работа, но какво да коментираме, като тия неща с попълненията не са важни изобщо

Гола беше на Кунчев. Сърбина нямаше много работа освен намесите при едно-две центрирания. На много места прочетох, че Живкович е пазил целия мач, но не - Живкович пази само първото полувреме.

Побърквам се ;) !?
Имам само еди въпрос:
Кой е пазил?
На кого е гола?!
Ко станало...?
Ко сти глдъли Вий бре ?!!! :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2014 13:16

Нико написа:
ntodorov написа:
Нико написа:
ntodorov написа:

Ти си в грешка. Стефано не е пазил в този мач. Ще пази в събота и двете полувремена. Не пиши глупости.

Ако си толкова сигурен, както пишат и във всички вестници, значи аз/ние съм/сме гледал/и друг мач...Нека колегите, с които бяхме в Созопол да си кажат мнението. През втората част от далечната ни страна останахме с убеждението, че пази Стефано...Ако ли пък е бил Живкович, значи същия е показал тотално различие в поведението си на терена.
ПС: колега Нико. Нямам нищо против забележката ти в случай, че съм/сме се заблудили, но не приемам определението, че пиша глупости.
Задръж подобния си тон за някой друг подфорум. Тук в този подфорум всички се уважаваме, познаваме и точно от теб, с ник приличащ по-скоро на "никой" не бих приел подобни забежки от приятелския тон, който цари тук...

Толкова ли ти е трудно да се усетиш , че не съм съвсем никой и случайно съм много наясно със ситуацията, колега??!!! Според мен е глупост да твърдиш , че някой футболист е направил някакво калпаво отиграване, да си бил на мача и същият този футболист да не е взел участие в същият този мач... Написах ти го така за да се коригираш и не виждам с какво съм нарушил добрият тон.

Пич. Ти не можеш ли пък да се усетиш, за какво аз се вързах ? Познаваш ли ме ? Думичката "глупости" ме вбеси.
Има си начини да ме коригираш- точно, културно и колегиално, ама да твърдиш, че съм писал глупости при все, че съм отделил от времето си да запозная тези, които не бяха на стадиона, какво сме видели е най-малко нелепо и обидно за мен. А и от тук насетне, какъвто и да ти е Кунчев ( дори и ти да си) не си мисли, че ще си спестяваме и хубавите и лошите помисли за него.
По темата: Явно наистина съм се заблудил. Гледах снимката, когато Кишишев влиза в игра и в дъното наистина се вижда Живкович ( или поне вратар със същата екипировка). От нашата позиция на стадиона ( бяхме по-близо до аут линията на северната врата ), където беше нашето наказателно поле през първото полувреме имахме по-добър взор към вратаря. През второто - не. Явно съм се заблудил, когато на полувремето Стефано излезе да поразцъка. Бяхме убедени, че той ще заиграе и явно съм живял с тази презумпция. Все пак Живкович, Стефано, а и половината ни нов отбор ги виждам за първи път, пък в контрола с фланелки и номера на напуснали ни вече играчи си беше още по-голяма джунгла. И все пак - явно този Живкович показа две лица в този мач. Сдържан и смел през първото полувреме и твърде несдържан и плах - през второто, когато вече викаше на защитниците пред себе си. През втората част вратаря почти нямаше работа и интересът ми беше насочен на друго място...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 яну 2014 13:17

Смятах да оспоря тезата на Нейчо още същия ден, защото бях уверен, че Живкович пази целия мач, даже си написах мнението, но след това го изтрих, защото реших, че аз съм в грешка, след като всички са съгласни с Нейчо. Според мен сърбина пази добре, но допусна една грешка при гола. Според мен бе подведен от наш защитник, който стоеше до Тошков, но не скочи. Живкович явно му се предовери. Според мен, това бе новият на пробиАнгелов, според Нейчо е бил Яни. Ще погледна записа, за да уточня.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2014 13:24

k.dimitrov написа:Смятах да оспоря тезата на Нейчо още същия ден, защото бях уверен, че Живкович пази целия мач, даже си написах мнението, но след това го изтрих, защото реших, че аз съм в грешка, след като всички са съгласни с Нейчо. Според мен сърбина пази добре, но допусна една грешка при гола. Според мен бе подведен от наш защитник, който стоеше до Тошков, но не скочи. Живкович явно му се предовери. Според мен, това бе новият на пробиАнгелов, според Нейчо е бил Яни. Ще погледна записа, за да уточня.

Ако ме беше коригирал навреме нямаше да живея с тази заблуда и непознати да ми вменяват писане на глупости. Впрочем тя ( заблудата )не беше само моя - тя беше и на Иво, на Ицо и на хората ( от Созопол )пред мен. Явно сме сгрешили, а аз ще си помисля, дали бих коментирал впечатленията си от мач на отбор в полуготов вид, като този.
Според мен, това бе новият на пробиАнгелов, според Нейчо е бил Яни.

Ама Ники. Не гледай на моето писане, като на канон. За това сме хора, за това бяхме на стадиона. Всеки вижда различни неща. Та ние се питахме 20 минути, кой от новите кой е, а за този случай писах, че е Яни, но добавих, че не съм сигурен. Щом казваш, че е Ангелов - може и той да е бил. Това е форум, не сме журналисти, не вадим пари от мненията и впечатленията си, които споделяме. Аз определено не бих писал нищо повече за мачовете от оставащите контроли. Риска човек да напише неточност и да му я тълкуват, като глупост е много голяма...Точно пък глупак не ми се става баш сега, когато поумнях. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2014 13:43

volf написа:
nasko75 написа:Живкович е пазил целия мач бе хора, гола му го гледах...това центриране се пресича, просто не искам да коментирам повече...
ntodorov написа:

Побърквам се ;) !?
Имам само еди въпрос:
Кой е пазил?
На кого е гола?!
Ко станало...?
Ко сти глдъли Вий бре ?!!! :)

Задал си повече от един въпрос, но ще ти отговоря само на последния: Нищо. :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 яну 2014 13:57

Не знам кой е пазил ... но на репортажа ясно се вижда , че основната вина за гола носи защитник ( на мен ми прилича на Траянов ) . Вратаря може да бъде винен единствено че направи лоша преценка за височината на центрирането . Голяма вина има и футболиста който беше на близката греда при центрирането , защото топката мина между него и гредата . Направи ми впечатление и хладнокръвното изпълнение на играча при третия гол на Черноморец ( "испанеца" Ангелов ако се вярва на информациите ) .
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... _c.55.html
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2014 14:54

Der Führer написа:Не знам кой е пазил ... но на репортажа ясно се вижда , че основната вина за гола носи защитник ( на мен ми прилича на Траянов ) . Вратаря може да бъде винен единствено че направи лоша преценка за височината на центрирането . Голяма вина има и футболиста който беше на близката греда при центрирането , защото топката мина между него и гредата . Направи ми впечатление и хладнокръвното изпълнение на играча при третия гол на Черноморец ( "испанеца" Ангелов ако се вярва на информациите ) .
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... _c.55.html

Да. Вече и аз видях репортажа. Убедих се, че съм припознал вратарите. Явно е И, че съм припознал Яни с Траянов, който увисна в случая. На първа греда сега видях, че е Венко Филипов. Когато писах, че Живкович щеше да скъса главата на защитника ни и нападателя имах следното предвид: През първата част имаше две-три такива центрирания при, които сърбина се намесваше много добре със здраво влизане независимо дали е съперник или свой. Траянов пострада след едно такова влизане...При гола за Созопол обаче Траян Траянов и Тошков или бяха пощадени от сърбина или той се разсея. Презумпцията ми, че на вратата ни през втората част пази Кунчев допълнително беше засилена и от тази ситуация. Живкович ми направи добро впечатление с умелите излизания за високите топки, а се оказа, че същия не е разчел пласирането си през втората част. Определено обаче и Траянов не се намеси, както трябва де.

Върни се в “Черноморец”