Stahlgewitter написа:sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!
Тук съм съгласен с теб,но клоня и към теорията,че няма да стане и пролетта.Оптимизма ми се свежда до 50/50,което не е малко за тоя.
Няма смисъл да се заблуждаваме и надяваме, за играч, който си личи, че е много зле. Аз ще ви кажа най-лошата му страна, дава си кофти самооценка. Питаха го кои качества смята, че са му най-положителни, той отговаря, че са центриранията и като цяло пасовете. Че аз не съм виждал едно негово центриране, което не е късо. Има ги мачовете в нета, ако не вярвате, погледнете. Всяко едно центриране му е пресечено и анемично. Този е следващия, който трябва да си тръгне, по възможност веднага след края на сезона. Милиев не спрях да го плюя и ми е през ку*а, че е бил играч на Левски. Такъв некадърник няма да подкрепям под никва форма, може само ако си дари всичките заплати от Левски за бедните старци и сирачетата. Тогава може... Та така, тоя трябва да е втория напуснал. По Йовов няма да се прехласвам, че и той ни измъчи последния сезон, в който игра, обаче засега прави най-добрата селекция, поне за мен, поне с тия ни възможности. Аз Огнянов го харесвам много, и честно казано, нищо общо няма с Милен Василев. Надявам се да се впише добре в отбора. Също така, най-доброто в селекцията, махането на Милиев. Мисля си, обаче, че много ще сбъркаме, ако не вземем плеймейкър. Трябва ни подавач, задължително, особено с тия нападатели, които имаме. Някой от типа на Вутов, но по-обигран. Като цяло си ни трябват играчи. Плеймейкър, още един централен защитник, както и едно крило(ако Родригес напусне). Ако има кой да му подава на Генков, ще се отпуши, обаче да му се подава, а не като малкото мангале, дето е адски лаком.