Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Stahlgewitter » 16 яну 2014 21:17

tevez написа:За мен Генков по принцип е по-добрият нападател от двамата. Проблемът е, че и на двамата са им нужни добри крила, които да могат да центрират, защото играят добре с глава(особено Генков). Не са като Дембеле, който можеше да вземе топката извън наказателното поле и сам да си изработи гола с помоща на физиката и мощта си. Трябва да им се даде време до лятото, ако и дотогава нищо не покажат - довиждане и кой откъде е.

На Генков добри крила МОЖЕ БИ ще му свършат работа,но на Макриев едва ли.Специално го гледах няколко мача как спира топката.Тя се удря в него и отскача на 2-3 метра и това е почти всеки път.В голям процент се разминава,защото е закъснял.Общо взето не става.Поне да увличаха защитници и да отварят пространства,а те и за това не стават.
Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 яну 2014 21:30

Stahlgewitter написа:
sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!

Тук съм съгласен с теб,но клоня и към теорията,че няма да стане и пролетта.Оптимизма ми се свежда до 50/50,което не е малко за тоя.

Няма смисъл да се заблуждаваме и надяваме, за играч, който си личи, че е много зле. Аз ще ви кажа най-лошата му страна, дава си кофти самооценка. Питаха го кои качества смята, че са му най-положителни, той отговаря, че са центриранията и като цяло пасовете. Че аз не съм виждал едно негово центриране, което не е късо. Има ги мачовете в нета, ако не вярвате, погледнете. Всяко едно центриране му е пресечено и анемично. Този е следващия, който трябва да си тръгне, по възможност веднага след края на сезона. Милиев не спрях да го плюя и ми е през ку*а, че е бил играч на Левски. Такъв некадърник няма да подкрепям под никва форма, може само ако си дари всичките заплати от Левски за бедните старци и сирачетата. Тогава може... Та така, тоя трябва да е втория напуснал. По Йовов няма да се прехласвам, че и той ни измъчи последния сезон, в който игра, обаче засега прави най-добрата селекция, поне за мен, поне с тия ни възможности. Аз Огнянов го харесвам много, и честно казано, нищо общо няма с Милен Василев. Надявам се да се впише добре в отбора. Също така, най-доброто в селекцията, махането на Милиев. Мисля си, обаче, че много ще сбъркаме, ако не вземем плеймейкър. Трябва ни подавач, задължително, особено с тия нападатели, които имаме. Някой от типа на Вутов, но по-обигран. Като цяло си ни трябват играчи. Плеймейкър, още един централен защитник, както и едно крило(ако Родригес напусне). Ако има кой да му подава на Генков, ще се отпуши, обаче да му се подава, а не като малкото мангале, дето е адски лаком.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 16 яну 2014 22:17

най хубавото е че Милиев се разкара ,сега ще чакаме пелето да приключи :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 яну 2014 22:39

За Бру пак ще си говорим, помнете ми думата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 яну 2014 22:45

Хубаво почваме да чистим дърветата, но лошото е, че продължаваме да колекционираме нови, като имам в предвид направилият има няма 2-3 мача като Огнянов и бразилският инвалид не играл от 6 месеца, и лятото ще трябва да ги чистим тях. Като няма пари да се играе с юношите докато дойдат по-добри времена независимо от резултатите.
Успех на Балаид, това е наистина добър трансфер, дано се окаже и сполучлив!
Макриев все пак не е водил подготовка, да видим момчето как ще се представи през пролетта. Очаквам приятната изненада да е шуменският Деко, който също не беше водил подготовка, ако разбира се треньорският капацитет на Сухил, а не параноята му и тази на тонев не продължат да го държат резерва.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 16 яну 2014 22:46

Крещяща е нуждата от приличането на офанзивен халф,който да играе зад нападателят!!!Защото ако пак се смята да се използва Гаджев отново на тази позиция,отново цяла пролет ще има да ругаем и да се ядосваме!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 яну 2014 23:09

Levskar_90 написа:
olfix написа:
sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!

И аз така мисля.Не мога да си представя как толкова хора са го гледали и това да е показвал.За каквито и комисионни да става въпрос!Това беше един от футболистите,за които път направихме,а не някой,като повечето дето ги обираме от бюрото по труда...

Ти ако си мислиш че леката като Тоньо и Доньо разбират от футбол и играчи, значи сериозно си се заблудил ;)

Бреееей, хора които цял живот са се занимавали с футбол, нищо не разбират, а тука във форума е пълно с футболни капацитети. Дори Сухия казва за Бру, че в мачовете не показва и половината от това което с лекота прави и може на тренировките. Каква е причината може само да гадаем и да се надяваме по някое време да видим истинския Бру.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 яну 2014 23:11

Взехме Белаид - това значи ли че бразилчето отпада като вариант ??? Нали и двамата са леви бекове ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 16 яну 2014 23:37

Генков е футболист и не знам какво очаквате с тия дървета зад него. Миро Иванов тотална грешка да е резерва ,определено я разбира играта и играе с много желание. Антон Огнянов си признавам,че го гледах в 3 мача и много ми хареса за това съжалявах.че чорбата го взимат. И не на последно място едни искат юноши ,други искат мега ''звезди'' на 100 годишнината , е хванете и разберете ,че е ЗИМЕН трансферен прозорец и избора е сведен до минимум и като прибавим ''огромния бюджет'' сами разбирате ,че може да не сте такива ревльовци.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 яну 2014 23:45

Ето така изпуснахме поредния добър вратар,който след години ще гоним. Говоря за Мишо Илиев. На фона на лъкатушещите игри на всички през сезона как пък точно той решиха че не става. Попадийн също.. Везалов надали е по-слаб от Перез. Много лесно се отказваме от футболисти,които трудно заместваме после. За нападателите дано не привличаме Домо или Валери. Никой не може да ме убеди че който и да е от двамата е по-добър от Макриев или Генков в момента. Нека видим с 1-2 качествени халфа какво могат М и Г. То и Дембеле в този отбор сигурно би бил невзрачен.
За последните два (и единствените засега трансфери) - ами по-добре от разни замиращи французи,ганайци,пакистанци и прочие. Дано бразилчето покаже качества и го одобрят. Спомням си че в мача срещу нас съсипа Стефан Станчев. Просто го минаваше като малка гара. Дано продадат Гари и да вземат 1 или 2 халфа + бек. Тогава отбора заспива. Дано и някой тиквоч се усети че Велезката е по-свестен от Перез. Онзи автогол го съсипа. Също,като с Иво Главата.
110 години любов!

Върни се в “Архив”