Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 14 яну 2014 20:02

vaskonti написа:Нищо не искам да кажа. Ако трябва все пак да кажа нещо, то е, че организацията на самата анкета явно е била под всякаква критика. Дори и да е имало хора, които не са разбрали регламента, нищо не пречеше на организаторите да не зачитат гласовете за Гунди и за всички, които не са живи. А сега излиза, че Гунди наистина е 9-ти...

Гунди не е девети,а СЛАВНАТА ДЕВЕТКА,чети между редовете.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 яну 2014 22:06

тия малоумници и анкета не можаха да направят като хората . Левски е на 100 години! Та пита се ... не трябва ли да са включени всички , които са играли за този клуб ? Гунди , Кирил Миланов , Котков и т.н. да не ги изброявам всичките , кога са играли ? ...преди 105 години ?....или може би повече?
Трагедия ...всичките се застреляйте , като се почне от тоя дето му е хрумнало да прави подобна анкета до последния дето е гласувал .

ПС: И на тоя дето се надявал гонзо да се върне някой ден ..... Аре няма нужда
...да си стои във Варна . Нагледахме се с него на простотии.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 яну 2014 22:07

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 яну 2014 22:14

donDiego написа:http://www.blitz.bg/sport/article/210927
Почна се :lol: :lol:

Не се е почало ...свършва се . Повръща ми се .... тая измислена анкета е обида към всички покойници играли някога за този клуб.
Супер гаф ......нямам думи ! Не съм и очаквал повече от ампутирани мозъци. Един само трееше се сети и да каже на останалите .

ПС: Ей гугутки ли сте , байловци ли сте не ви знам , ама нямате нищо общо с Левски !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 яну 2014 22:18

Тази класация е крайно малоумна, но така ще е с това безмозъчно ръководство. Който е измислил тази класация, да се застреля :!: Той е антилевскар.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 14 яну 2014 23:08

Нещата са прости каним ВСИЧКИ живи легенди в "Куцото Куче" /каса бира от къде му е прякора/ и празнуваме, оставаме гугутки, байловци и секви л,,,а да се правят на "фенове".
Жокер : Краси Коев знае отговора.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 14 яну 2014 23:27

Подобни класации винаги пораждат полемики и въпроси "Ама защо този", "Ама защо не онзи" и т.н., което ги прави излишни.
Няма как да си левскар и да не ти е трепвало сърцето при вида на окървавения Гонзо срещу ЦСКА.
Няма как да не си настръхвал, гледайки старите ленти с изпълненията на Гунди, Теко, Соколето...
Всяко време има своите герои, всеки, който е дал на Левски, заслужава уважение.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 яну 2014 14:04

Laetitia написа:Подобни класации винаги пораждат полемики и въпроси "Ама защо този", "Ама защо не онзи" и т.н., което ги прави излишни.
Няма как да си левскар и да не ти е трепвало сърцето при вида на окървавения Гонзо срещу ЦСКА.
Няма как да не си настръхвал, гледайки старите ленти с изпълненията на Гунди, Теко, Соколето...
Всяко време има своите герои, всеки, който е дал на Левски, заслужава уважение.

И както винаги нищо за Наско Сираков ха-ха ,тази анкета е обидна отвсякъде ,не знам кой какво е гледал, но да игнорираш и обиждаш най- голямата фигура от 30 години в Левски това е безобразие да не напиша по силни думи ,който няма памет и уважение , няма и бъдеще ,проста сентенция и много правилна като гледам какво се случва в любимия клуб,ако за някой името Левски като клуб почва с името Гонзо значи тотално е сбъркал представата си за футбол.
Типично женско мнение харесват се гладиаторите, битки, ритници, мускули,предполагам и политическите пристрастия са такива ,не се учудвам,да времената изискват определени герои, колко жалко.
Последна промяна от grasiani на 15 яну 2014 14:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 яну 2014 14:10

Какво нещо е да си вкарал 15 гола на ЦСКА,а? :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 яну 2014 02:15

grasiani написа:И както винаги нищо за Наско Сираков ха-ха ,тази анкета е обидна отвсякъде ,не знам кой какво е гледал, но да игнорираш и обиждаш най- голямата фигура от 30 години в Левски това е безобразие да не напиша по силни думи ,който няма памет и уважение , няма и бъдеще ,проста сентенция и много правилна като гледам какво се случва в любимия клуб,ако за някой името Левски като клуб почва с името Гонзо значи тотално е сбъркал представата си за футбол.
Типично женско мнение харесват се гладиаторите, битки, ритници, мускули,предполагам и политическите пристрастия са такива ,не се учудвам,да времената изискват определени герои, колко жалко.
Другарю, на теб какъв ти е проблемът? Аз съм посочила изрично, че подобни класации са излишни, като съм изброила едва 4 от стотиците заслужили футболисти на Левски.
Дали е женско мнението ми, или не, не е твоя работа.
И да, футболът е И борба и няма нищо по-нормално от това да се ценят биткаджиите, тези, които се хвърлят в играта със сърце и играят като мъже.
Което, подчертавам, не значи, че се радвам на грубияни, хвърлящи се с бутоните напред в краката на съперника, така че говориш глупости.
Щом ти идва прекалено тежък футболът, гледай синхронно плуване или художествена гимнастика.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”