grasiani написа:И както винаги нищо за Наско Сираков ха-ха ,тази анкета е обидна отвсякъде ,не знам кой какво е гледал, но да игнорираш и обиждаш най- голямата фигура от 30 години в Левски това е безобразие да не напиша по силни думи ,който няма памет и уважение , няма и бъдеще ,проста сентенция и много правилна като гледам какво се случва в любимия клуб,ако за някой името Левски като клуб почва с името Гонзо значи тотално е сбъркал представата си за футбол.
Типично женско мнение харесват се гладиаторите, битки, ритници, мускули,предполагам и политическите пристрастия са такива ,не се учудвам,да времената изискват определени герои, колко жалко.
Другарю, на теб какъв ти е проблемът? Аз съм посочила изрично, че подобни класации са излишни, като съм изброила едва 4 от стотиците заслужили футболисти на Левски.
Дали е женско мнението ми, или не, не е твоя работа.
И да, футболът е И борба и няма нищо по-нормално от това да се ценят биткаджиите, тези, които се хвърлят в играта със сърце и играят като мъже.
Което, подчертавам, не значи, че се радвам на грубияни, хвърлящи се с бутоните напред в краката на съперника, така че говориш глупости.
Щом ти идва прекалено тежък футболът, гледай синхронно плуване или художествена гимнастика.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".