ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Aз съжалявам, че освобождаваме Ники Дюлгеров. Харесвам мотивацията с която играеше, това е най-важното качество у един футболист, другото най-важно е лоялността му, а той я демонстрира постоянно. Надявам се Херо да го вземе в другият отбор на сърцето ми и да разчита на него. Има нужда от точно такъв футболист. Желая му успех 
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:Aз съжалявам, че освобождаваме Ники Дюлгеров. Харесвам мотивацията с която играеше, това е най-важното качество у един футболист, другото най-важно е лоялността му, а той я демонстрира постоянно. Надявам се Херо да го вземе в другият отбор на сърцето ми и да разчита на него. Има нужда от точно такъв футболист. Желая му успех
Отчитам мнението ти като отношение към приятел, все пак сам споменаваш, че го познаваш лично. Аз нямам впечатления от играта и качествата на футболиста. Ако не бъркам той е бил освободен и от Лудогорец преди години, което допълнително разкрива потенциала му.
Нищо лично.
-
гражданин от село
За Фо Поре имаше добри отзиви,докато играеше в Черноморец(лично нямам впечатления),така че се надявам с една нормална подготовка и сработване да покаже доста по-добро ниво от досегашното.
- Red Warrior
- Контакти:
Не подценявайте липсата на конкуренция на левия бек. Спомнете си какви главоболия ни донесе Машадо. Ако не беше вкарал гол на Подуяне, нямаше никакъв шанс да остане в отбор като ЦСКА. Фо-Поре ми се струва същата история. Да наистина - беше контузен, нямаше добра подготовка, но кой ли в ЦСКА имаше... Апата и Венци, са добре в защита, но с тях атаките ни по крилата страдат. Видя се в мача с Подуяне - защитавахме се отлично, но по крилата бяхме зле, не дублираха крайните ни нападатели. Опасностите, които създадохме бяха през центъра и при статичните положения, където и четиримата ни защитници играят добре с глава. Колкото за Мартин Петров - не виждам нищо лошо да отиде в Стоук Сити. Нека поиграе още малко за пари, пък и за нас не е решаващата фигура. Ще ми липсват неговите центрирания от корнери, но бързината му не е това, което беше. Години....к'во да праиш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Ако върнат Делев ще го псувам всеки мач!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Ако върнат Делев ще го псувам всеки мач!
С различни майни на различни езици.
- captain_drifuss
- Контакти:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Ако върнат Делев ще го псувам всеки мач!
перфектен си, истински фен! много искам да те чуя как го псуваш на всеки мач докато примерно вкарва голове...
семкаджийска работа!
и аз не го харесвам, и аз съм го отписал заради лятното му предателство, но един футболист в ЦСКА го подкрепяш 90 минути, докато свърши мача, после съдиш по играта!
- Red Warrior
- Контакти:
Не трябва да се псуват футболистите. Добри, или лоши те защитават цветовете на ЦСКА. Досега съм псувал само титаните, независимо, че ми е идвало да нареждам и по някои футболисти. Колкото до Спас Делев, вече казах, че не е нужен на ЦСКА, но си има треньорско ръководство, което знае какви са ни възможностите в момента. Както финансовите, така и спортно-техническите. Нека им дадем кредит на доверие и да се надяваме, че ще се стабилизираме финансово възможно най-бързо. Тогава вече можем да поставим по-високи цели, и да завишим критериите към треньори и футболисти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Кировец написа:donDiego написа:Aз съжалявам, че освобождаваме Ники Дюлгеров. Харесвам мотивацията с която играеше, това е най-важното качество у един футболист, другото най-важно е лоялността му, а той я демонстрира постоянно. Надявам се Херо да го вземе в другият отбор на сърцето ми и да разчита на него. Има нужда от точно такъв футболист. Желая му успех
Отчитам мнението ти като отношение към приятел, все пак сам споменаваш, че го познаваш лично. Аз нямам впечатления от играта и качествата на футболиста. Ако не бъркам той е бил освободен и от Лудогорец преди години, което допълнително разкрива потенциала му.
Нищо лично.
Никъде не споменавам , че го познавам лично, бъркаш ме с друг
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:Кировец написа:donDiego написа:Aз съжалявам, че освобождаваме Ники Дюлгеров. Харесвам мотивацията с която играеше, това е най-важното качество у един футболист, другото най-важно е лоялността му, а той я демонстрира постоянно. Надявам се Херо да го вземе в другият отбор на сърцето ми и да разчита на него. Има нужда от точно такъв футболист. Желая му успех
Нищо лично.
Никъде не споменавам , че го познавам лично, бъркаш ме с друг
Хах, извинявай, наистина съм се объркал