ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
donDiego

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот donDiego » 15 яну 2014 13:31

Aз съжалявам, че освобождаваме Ники Дюлгеров. Харесвам мотивацията с която играеше, това е най-важното качество у един футболист, другото най-важно е лоялността му, а той я демонстрира постоянно. Надявам се Херо да го вземе в другият отбор на сърцето ми и да разчита на него. Има нужда от точно такъв футболист. Желая му успех :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 яну 2014 13:39

donDiego написа:Aз съжалявам, че освобождаваме Ники Дюлгеров. Харесвам мотивацията с която играеше, това е най-важното качество у един футболист, другото най-важно е лоялността му, а той я демонстрира постоянно. Надявам се Херо да го вземе в другият отбор на сърцето ми и да разчита на него. Има нужда от точно такъв футболист. Желая му успех :!:

Отчитам мнението ти като отношение към приятел, все пак сам споменаваш, че го познаваш лично. Аз нямам впечатления от играта и качествата на футболиста. Ако не бъркам той е бил освободен и от Лудогорец преди години, което допълнително разкрива потенциала му.
Нищо лично.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 яну 2014 14:01

За Фо Поре имаше добри отзиви,докато играеше в Черноморец(лично нямам впечатления),така че се надявам с една нормална подготовка и сработване да покаже доста по-добро ниво от досегашното.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 яну 2014 14:25

Не подценявайте липсата на конкуренция на левия бек. Спомнете си какви главоболия ни донесе Машадо. Ако не беше вкарал гол на Подуяне, нямаше никакъв шанс да остане в отбор като ЦСКА. Фо-Поре ми се струва същата история. Да наистина - беше контузен, нямаше добра подготовка, но кой ли в ЦСКА имаше... Апата и Венци, са добре в защита, но с тях атаките ни по крилата страдат. Видя се в мача с Подуяне - защитавахме се отлично, но по крилата бяхме зле, не дублираха крайните ни нападатели. Опасностите, които създадохме бяха през центъра и при статичните положения, където и четиримата ни защитници играят добре с глава. Колкото за Мартин Петров - не виждам нищо лошо да отиде в Стоук Сити. Нека поиграе още малко за пари, пък и за нас не е решаващата фигура. Ще ми липсват неговите центрирания от корнери, но бързината му не е това, което беше. Години....к'во да праиш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 яну 2014 15:35

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Ако върнат Делев ще го псувам всеки мач!

С различни майни на различни езици. ;)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 15 яну 2014 16:26

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Ако върнат Делев ще го псувам всеки мач!

перфектен си, истински фен! много искам да те чуя как го псуваш на всеки мач докато примерно вкарва голове...
семкаджийска работа!
и аз не го харесвам, и аз съм го отписал заради лятното му предателство, но един футболист в ЦСКА го подкрепяш 90 минути, докато свърши мача, после съдиш по играта!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 яну 2014 16:40

Не трябва да се псуват футболистите. Добри, или лоши те защитават цветовете на ЦСКА. Досега съм псувал само титаните, независимо, че ми е идвало да нареждам и по някои футболисти. Колкото до Спас Делев, вече казах, че не е нужен на ЦСКА, но си има треньорско ръководство, което знае какви са ни възможностите в момента. Както финансовите, така и спортно-техническите. Нека им дадем кредит на доверие и да се надяваме, че ще се стабилизираме финансово възможно най-бързо. Тогава вече можем да поставим по-високи цели, и да завишим критериите към треньори и футболисти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 15 яну 2014 16:50

Кировец написа:
donDiego написа:Aз съжалявам, че освобождаваме Ники Дюлгеров. Харесвам мотивацията с която играеше, това е най-важното качество у един футболист, другото най-важно е лоялността му, а той я демонстрира постоянно. Надявам се Херо да го вземе в другият отбор на сърцето ми и да разчита на него. Има нужда от точно такъв футболист. Желая му успех :!:

Отчитам мнението ти като отношение към приятел, все пак сам споменаваш, че го познаваш лично. Аз нямам впечатления от играта и качествата на футболиста. Ако не бъркам той е бил освободен и от Лудогорец преди години, което допълнително разкрива потенциала му.
Нищо лично.

Никъде не споменавам , че го познавам лично, бъркаш ме с друг
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 яну 2014 16:54

donDiego написа:
Кировец написа:

Нищо лично.

Никъде не споменавам , че го познавам лично, бъркаш ме с друг

Хах, извинявай, наистина съм се объркал :? САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ го познавал...

Върни се в “ЦСКА”